BY. JENNA JULIET

KAUNIIT JA LUONNOLLISET KULMAKARVAT

Tiedättekö sen fiiliksen aamuisin kun ei jaksaisi yhtään pänttäytyä? Suurin helpotus ulkonäön huolehtimiseen on ollut mulle itselle ripsienpidennykset ja kulmaväri. Ne saavat aikaan jo paljon raikkaamman ja huolitellun lookin koko kasvoille. Ostin pari päivää sitten testiin Cameleo merkkisen tumman kulmavärin, josta osoittautui mun uusi luottotuote.

Cameleo kulmaväri1

Mulla on ollut aina luonnostaan vaaleat kulmakarvat, sillä oikea hiusvärinikin on maantienharmaan vaalea. Päätyessäni värjäämään tumman tukan mulle ei tullut mieleen aluksi, että kulmakarvat voisi värjäyttää. Näin pari vuotta myöhemmin sain kumminkin älynväläyksen, että ehkä olisi jo hyvä aika luoda näyttävämmät ja tummemmat kulmakarvat.  Alempana on kuva ennen kulmien värjäämistä, eli lähtöpiste.

Kulmakarva ennen

Cream1

Cameleo kulmaväri paketissa on mukana kaksi erilaista voidetta, jotka sekoitetaan keskenään pienessä kupissa, joka tulee pakkauksen mukana. Ennen värjäämistä kannattaa muistaa aina muotoilla ja pestä kulmat hyvin, jotta väri tarttuu ja pysyy pitkään. Värin pitää antaa vaikuttaa n. 30 minuuttia, jolloin lopputulos on varmasti tumma ja näyttävä.

Kulmakarva jälkeen

Roses

Ylempänä näette miltä kulmakarvat näyttävät värjäyksen jälkeen. Mun mielestä värjäys onnistui tosi kivasti eikä mun tarvitse enää lainkaan käyttää kulmapaletin väriä! Mitä mieltä te olette lopputuloksesta? Oletteko te kokeilleet erilaisia kulmavärejä? Kivaa torstaita! :)
12 kommenttia on "KAUNIIT JA LUONNOLLISET KULMAKARVAT"
 1. Anonyymi11/09/2017

  Tosi kaunis lopputulos :) Minkä hintainen tuo tuote on ja mistä saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ostin omani Tokmannilta ja hintaa oli muistaakseni n. 8e :)

   Poista
 2. Todella kivan näköset noi sun kulmat :)

  https://tervetuloa-maailma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. kyl ton eron huomaa selkeesti ku kattoo ennen ja jälkeen kuvia! :) Hyvältä näyttää :)!

  VastaaPoista
 4. Mistä tuotetta saa ja hinta? Näyttääpä nätin luonnollisilta kulmat. Itse olen käyttänyt kulmien värjäämiseen perus lumenen kulmavahaa sävyssä brownie.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tokmannilta saa ainakin ja n. 8e! :) En oo itse testannutkaan tuota Lumenen kulmavahaa, joten pitääpä laittaa joskus testiin. :)

   Poista
 5. Lopputulos näyttää todella hyvältä ja kauniilta :)

  VastaaPoista
 6. Tosi tuuhee toi lopputulos! Näyttää hyvältä <3

  VastaaPoista