BY. JENNA JULIET

VEGAANISET HIUSTENHOITOTUOTTEET + ARVONTA!

Heippa tyypit ja ihanaa perjantaita! Mä oon niin fiiliksissäni tästä päivästä, sillä me suunnataan M:n kanssa mun perheen luo illaksi katsomaan Leijonien ensimmäistä peliä. Odottaako täällä jo joku muukin tulevaa illan ottelua?  Sitä ennen kumminkin tutustutaan mun suosikki shampoo- ja hoitoaine tuotteisiin, jotka antavat yhä uudestaan ja uudestaan upean lopputuloksen omiin hiuksiini. Ennenkaikkea näissä tuotteissa parasta on se, että ne sopivat värjätyille hiuksille, sisältävät ungurahua-öljyä ja ovat täysin vegaanisia koostumukseltaan. Haluatte varmasti tutustua yhä paremmin näihin kahteen tuotteeseen, joten kurkistetaan aluksi millaiset purnukat on kyseessä!

Chloes hiustenpidennykset

Vegan shampoo

Mulle hiustenhoito on ollut aina todella tärkeää, sillä kukapa ei rakastaisi hyvinvoivia hiuksia. Muutama vuosi takaperin mulla ei ollut tietoakaan hyvistä hiustenhoitotuotteista, mutta rupesin perehtymään erilaisiin tuotteisiin pikkuhiljaa ja totesin vegaanisten shampoiden- ja hoitoaineiden olevan just mun hiuksille se oma pelastus. Rahuan shampoo- ja hoitoaine Chloesin verkkokaupasta osoittautui muutama kuukausi takaperin mun lemppari tuotteiksi, sillä joka pesu kerran jälkeen mun hiukset olivat todella kiiltävät, pehmeät ja hyvinvoivan näköiset. Muut purnukat saivat siis lentää roskikseen ja ainoastaan vain oikeat ja ainoat tuotteet jäivät mun käyttöön.

Hiustenhoito vinkit

Rahua shampoot

Haluamme yhdessä Chloesin kanssa ilahduttaa teitä lukijoita ja järjestää teille mahtavan arvonnan, josta voitte voittaa itsellenne Rahuan shampoon- ja hoitoaineen testattavaksi. Mikäli kiinnostuksesi heräsi jo nyt kyseisiin tuotteisiin, niin pääset tutustumaan niihin täällä!

Näin osallistut arvontaan:

Kerro miksi juuri sinun pitäisi saada kyseiset tuotteet testiin.

Jätä toimiva sähköpostiosoitteesi kommenttiboksiin.

Arvonta päättyy 15.5.17. Tsemppiä arvontaan!
46 kommenttia on "VEGAANISET HIUSTENHOITOTUOTTEET + ARVONTA!"
 1. Koska nuo näyttää ja kuulostaa ihan täydellisille! ♥ :D Oon näitä vähän jossain nettikaupassa kuikuillutkin, mutta vielä ei ole silti päätynyt kokeiluun, mutta olis kyllä ihanaa!

  marianne.saarinen@windowslive.com

  VastaaPoista
 2. Värjätyt hiukseni todellakin kaipaisivat kiiltoa ja kosteutusta.
  Uusi tuote minulle.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mukana! Noi näyttää ihanilta <3 Viimeisen vuoden aikana on herännyt suurempi mielenkiinto kokeilla vegaanisia- ja luonnonkosmetiikkoja joten näitä olisi kiva päästä testaamaan! :)

  caretoshareblog@outlook.com

  VastaaPoista
 4. Oi! Pitkä ja karhea luonnonkihara tukkani nauttisi näistä. Olisipa mukava päästä testaamaan vegaanisia tuotteita, näistä en ole ennen kuullutkaan! :)
  helena.koivusalo@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Pari vuotta sitten olin vielä päivittäin koukussa hiuslakkaan ja tupeeraamiseen, josta mulle on jäänyt aina kuivat hiukset ja hiukset ovat myös tupeeramisesta johtuen eri pituisia päässä. Toivoisin saavani jotain elvyyttäjää tälle kuontalolle, sillä siinä tulee kestämään vielä muutama vuosi ennen kuin hiuksiani voi edes kutsua tasapituisiksi. Kokeilisin mielelläni hintavampia tuotteita, mutta lukiolaisen budjettini ei pysty kattamaan niitä.

  sanna.98@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Pari vuotta sitten olin kovassa koukussa hiuslakkaan ja tupeeraamiseen. Näiden johdosta hiukseni ovat katkeilleet huomattavasti ja ovat nykyään kuivat ja myös eri pituisia päässäni. Hiukseni myös kasvavat todella hitaasti, joten joudun odottamaan ainakin muutaman vuoden vielä, jotta niitä voisi edes kutsua tasapituiksi. Omaa tyhmyyttänihän se oli, mutta myös huono itsetunto oli vahva silloin. Nyt lähinnä kaduttaa, mutta en myöskään voi kokeilla kovin kalliita tuotteita josko niistä olisi apua, koska mun lukiolaisen budjettini ei sitä salli.

  sanna.98@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Koska mulla ei ole hajuakaan millaiset on hyvät hiustenhoito tuotteet haha!!

  lotta.reun@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Mun hiukset, etenkin latvat on aika huonossa vaalentamisen vuoksi joten olisi kiva päästä kokeilemaan näitä! :) paulina.oittinen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Mun peppuun saakka pitkä tukka on kauhee murheenkryyni kun toisaalta rasvoittuu tosi nopeasti juurista, mutta sitten latvat jäävät kuiviksi ja tukka takkuuntuu helposti. Olis mahtava löytää tuote joka tehois näihin ongelmiin =)

  tiialeht0@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. En ole kokeillut vielä mitään luonnonkosmetiikan tai vegaanisia hiustenhoitotuotteita, ja nämä Rahuan tuotteet vaikuttavat kyllä todella kiinnostavilta. Tyylikkäät pullotkin vielä kaiken lisäksi! Olen ehdottomasti mukana arvonnassa :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Luonnonkiharat hiukseni kaipaisivat kunnon kosteutusta. En ole myöskään koskaan kokeillut luonnontuotteita saatikka vegaanisia joten haluaisin kokeilla.

  VastaaPoista
 12. Noi näyttäää kunnon luksustuotteilta hahah! :-D Mun jatkuva vaalennus vaatisi kosteuttavat shampoot ja hoitoaineet. Yleensä ne sattuu olemaan kalliita, joten tänne kiitos! <3

  maija.polvinen@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Täydelliset hiustenhoitotuotteet ovat vielä löytämättä ja siksi tahtoisin Rahuaa kokeilla. Kun hiukset tarvitsevat sekä hoitavuutta että volyymia, on hankala löytää sopivaa tuotetta. Jospa tämä olisi ratkaisu...
  (piivoitto@gmail.com)

  VastaaPoista
 14. Mun hiukset on aika kuivat ja vaikka olen näihin kaikenlaista kokeillutkin niin vielä sitä täydellistä tuotetta en ole löytänyt, joten olis huippua saada nää testiin! :) ps. Noi kuvat on ihanat! :)
  Katja.janhonen1@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Ihanan näköiset nuo tuotteet!! :-) Ihania kuvia Jenna <3 Ja haluaisin kyllä kokeilla tuollaisia vegaanisia tuotteita!

  VastaaPoista
 16. En ole koskaan käyttänyt tai kuullutkaan kyseisitä tuotteista, olisi aivan mahtava päästä kokeilemaan<3!! Tukkaa vaalennettu ja värjäilty moneen kertaan, niin aika huonossa kunnossa alkaa olemaan, tarpeeseen tulisi kyllä! Sähköposti: mikaela.andronoff@luukku.com

  VastaaPoista
 17. Nuo tuotteet kuulostaa kyllä aivan täydellisiltä! Itselläni on kihara, kuiva ja kaksihaaraisia täynnä oleva tukka, joten olisi mielenkiintoista nähdä, auttaisivatko nämä tuotteet siihen.
  sininblogi@luukku.com

  VastaaPoista
 18. Hiukseni kaipaisivat nyt hemmottelua. Täytyy varmaan käydä leikkaamassa kuivat latvat pois. Kaikkea niihin on kokeiltu ja näitä olisi kiva kokeilla vielä.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 19. Haluaisin kokeilla josko näillä saisi karhean pörröpään selätettyä. arjenmiljonaari@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Luonnonkiharat hiukseni vaativat kunnon aineet ja näitä olisi ilo kokeilla. Haluan mahdollisimman luonnonmukaista hoitoa hiuksilleni nykyisin ja olen lopettanut niiden värjäämisen.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Värjään hiuksiani aika ajoin tummaksi :) Väri meinaa haalistua hetkessä, lienee osin syynä huonot hiustenhoitotuotteet. Olisi ihana saada hyviä tuotteita hiusten hemmotteluun :)

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Mua kiinnostaisi kovasti kokeilla vegaanisia tuotteita hiuksille, koska en oo ennen kokeillut :) Haluaisin tietää miten vaikuttaisivat mun hiuksiin. Niina_93_2@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Hiukseni ovat surkeassa kunnossa pitkän sairauden jälkeen. Siksi haluaisin kokeilla tällaisia uusia tuotteita.
  klaara49(at)luukku.com

  VastaaPoista
 24. olen kokeillut muutemia vegaanisia tuotteita ja haluaisin päästä kokeilemaan näitä omille hiuksilleni
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Ehdottomasti mukana! Nuo kuulostaa ja näyttää ihanilta tuotteilta! Tykkään kokeilla uusia tuotteita, joten näitä olisi superkiva testata! :D

  milla_harju1996@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Olen suhtautunut vegaanisiin hiustuotteisiin vähän epäilevästi, joten niitä ei ole tullut koskaan testatuksi. Mielelläni olisin kuitenkin tässä asiassa väärässä, jos joku hiustuote toimisi oikukkaisiin hiuksiini!

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 27. Uiui, noi pullotkin näyttää jo niin kauniille et pakko kokeilla onnea<3 Mukana siis!
  emiliahiltunenn@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Oon muutaman kuukauden käyttänyt ainoastaan hopeashampoota, joten nämä tuotteet vois tehdä mun katkeileville hiuksille ihmeitä! Mukana! ♥
  sannialina@hotmail.com

  VastaaPoista
 29. Tuote on uusi minulle ja kokeiluhalu siksi kova

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 30. En ole ikinä testannut vegaanisia hiustuotteita. No oikeastaan en ole testannut mitään vegaanisia tuotteita. Yritän kasvattaa hiuksia, joten tulee jätettyä parturissa käyntejä välistä. Tämä sitten näkyy kuivina latvoina, joita yritän saada pidettyä jotenkin kuosissa. Näiden toimivuutta olisi kiva kokeilla :)
  mantalisti0@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Tuote on minulle vieras, olisi ihana päästä testaamaan uutuutta :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 32. Olisiko tässä apu kutisevaan päänahkaan ja kuiviin hiuksiin.
  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 33. Jokainen kaipaa hieman luksusta arkeensa. Meitä olisi tässä taloudessa kolme naista jakamassa Rahuan ilosanomaa.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 34. Eksyin sun profiiliin vahingossa Naistenhuoneessa ja huomasin tän postauksen mikä liitty vegaanisuuteen. Haluisin noi hiustuottee sen takia koska oon ite siirtyny veganismiin n. 5kk sitten sen takia koska parhaimmat ystävät on ollu pitkään vegaaneita. Ja tuotteet haluisin sen takia, että näillä voisin varmasti ilahduttaa mun omaa päänahkaa, kerskua sillä, että vihdoin voitin jotain ja tottakai leveillä vegaaniystäville näistä ja osottaa niille et oon siirtyny tässä veganismissa ihan next levelille🙊😂😅 maria.miala97@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Kuivat vaalennetut hiukseni kaipaisivat jotain hyvää uutta hiustuotetta, uskon että nämä hoitaisivat asian :)!
  Viivi.haajo@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Koska hiukseni huutavat apua! Haluaisin päästä testaamaan.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 37. Talven kuivattamat hiukseni kaipailevat laadukkaita tuotteita hätiin, mutta näin opiskelijabudetilla se on hankala toteuttaa! Toivotaan, että arpaonni suosii :)

  jennuli_n@hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Kuiville hiuksilleni olisivat varmasti niinkuinn tehty,
  hilsan@luukku.com

  VastaaPoista
 39. Olen kipeästi tarpeessa saada omia hiuksia kuntoon, ja vegaaniset tuotteet kiinnostaa aina, kun niillä linjoilla ollaan! :)

  lifeascinderella(at)gmail.com
  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
 40. Olen aikoinaan värjännyt hiukset piloille. Latvat ovat korput. Todella iso ero juurikasvuun, jona on kuin olisi aivan toista hiuslaatua. Kiva olisk kokeilla, olisiko näistä mitään apua :)
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Hiusten latvat ovat talven kuivattamat ja tarvitsisivat hemmottelua! :)
  soilap@uef.fi

  VastaaPoista
 42. Iloinen olen kunmulla edes jotain hiuksia päässä vielä on. Mulla on nimittäin todella kuiva hiuspohja, erittäin ohuet ja hennot. Eli olisi kiva kokeilla olisko näistä apua.

  harriet.gripenberg@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Olisi kiinnostavaa kokeilla näitä tuotteita, ihan uusi tuttavuus itselle kun on :)
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Kuulostaa juuri täydellisille tuotteille minun ohuille hiukselleni =). Mukaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 45. En ole vielä löytänyt täydellisiä shampoota ja hoitoainetta - nämä voisivat nyt olla sellaiset!
  hiisukas(at)gmail.com

  VastaaPoista
 46. Hyvältä kuulostaa. Olis kiva kokeilla, auttaako näihin pilalle värjättyihin korppuihin :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista