BY. JENNA JULIET

SKAMIA JA YÖLLISIÄ AVAUTUMISIA

Skamia, jäätelöä, yöllisiä avautumisia, paljon musiikkia, halauksia ja hieman kyyneliä. Siitä koostui mun pienimuotoinen blogitauko kaiken tän hullunmyllyn keskellä. Valehtelisin jos väittäisin, että olen saanut täysin itseni kuntoon, sillä näinhän asia ei ole, mutta kaikki ajallaan. Mun on pakko kiittää teitä jokaista, jotka kommentoitte edelliseen postaukseen ja myöskin niitä tyyppejä, jotka tulitte juttusille mun kanssa. Ootte ihan super vahvoja ja upeita!

Ette uskokkaan kuinka hyvä fiilis mulle tuli teidän tsemppaavista viesteistä. Tästä on taas hyvä jatkaa eteenpäin ja yrittää keskittyä niihin elämän positiivisiin ja ihaniin asioihin. En voi muutakuin sanoa, että kiitos. Kiitos teille kaikille, jotka näytitte, että tässä maailmassa on myös hyviä tyyppejä. Postailut jatkuu taas normaaliin tapaan tällä viikolla, eli kannattaa siis pysyä kuulolla. Ps. En tiedä kuinka moni teistä huomasi anonyymi kommentointi mahdollisuuden sulkeutuneen, mutta haluan sen tässä vielä tiedottaa, eli kannattaa siis jatkossa rekisteröityä mm. Gmailin käyttäjäksi, mikäli on mun blogin aktiivinen lukija ja haluaa osallistua kommentointiin, sillä anonyymisti kommentointi on nyt suljettu joksikin aikaa. Palataan taas pian! Ihanaa alkanutta toukokuuta :)

Ajatuksia 1
16 kommenttia on "SKAMIA JA YÖLLISIÄ AVAUTUMISIA"
 1. Täällä odotellaan jo uusia postauksia ja ihana kuulla että fiilis jo parempi vaikka matkaa vielä onkin 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten mukava kuulla!<3 :")

   Poista
 2. Ihana sinä <3 Minä jään ainakin odottamaan uusia tuulia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja ihana kuulla!<3 :)

   Poista
 3. Ihana kuulla että fiilis on paranemaan päin♡ Muiden ihmisten tuella ja välittämisellä on jännä voima!☆ Aurinkoista viikkoa sulle, oottelen innolla sun juttuja♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ja samoin sinulle! :")<3

   Poista
 4. Upea Jenna <3 Ihana kuulla että on jo hiukan parempi fiilis, odotan innolla tulevia postauksia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja ihana kuulla!<3 Xx

   Poista
 5. Hienoa lukea, että oot saamassa itseäsi taas parempaan kuntoon! Ja hyvä veto laittaa anonyymikommentointi pois. Itse olen pitänyt sen aina pois, koska mun mielestäni ihmisten pitäisi osata omalla nimellään ja kasvoillaan sanoa sanottavansa, eikä kätkeytyä anonyymi-merkin taakse. Paljon voimia ja jaksamisia sinne, ja myöskin aurinkoista kevättä <3 Kyllä kaikki suru iloksi muuttuu ajan kanssa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti ihanasta kommentista!<3 Puhut täyttä asiaa :)

   Poista
 6. Asioilla on aina tapana järjestyä, vaikkei aina sille tuntuisikaan!<3 Iso halaus Jenna ja tervetuloa takaisin blogimaailmaan ;-*

  VastaaPoista
 7. Ihanaa että sulla on jo vähän parempi fiilis <3 Fiksu veto poistaa anokommentointi - positiiviset kommentit voi aina sanoa omalla naamalla ja niin pitäisi myös vähän negatiivisemmatkin. :) Ihanaa toukokuuta sulle myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon kommentistasi!<3

   Poista