BY. JENNA JULIET

INSTAGRAM SUOSIKIT

Monen lukijan pyynnöstä ajattelin toteuttaa tänään instagram suosikit postauksen, sillä sitä ollaan kyselty useampaan otteeseen. Pääsette siis tänään tutustumaan mun top 4 suosikkeihin, joilta löydän aina erinomaisia ideoita kuviini ja postauksiini. Eiköhän käydä siis kurkkaamassa ketkä tyypit on kyseessä!
IMG_0395
@josefinehj - Josefinen instagram on mun yks lemppareista, sillä sieltä saa aina inspiraatiota omaan pukeutumiseen ja tyylitajun muutokseen. Myös kaikki hänen matkustuskuvat ovat nousseet mun lemppareiksi ja hänen tapansa kuvata kaikkea on erinomainen!

IMG_0401

@siljekgs - Siljen yksityiskohta kuvat ovat tosi makeita ja hänellä on myös ihanan näyttävä tyylitaju! Erityisesti tykkään juurikin hänen kaikista asukokonaisuuksista, kengistä, kelloista ja kaikista naiselliseen liittyvistä jutuista.

IMG_0396
@matildadjerf - Matildan profiilissa pääset näkemään huippu valokuvaajien otoksia, hiekkarantaa, muotia- ja kauneutta. Erityisesti rakastan hänen tapaansa pukeutua ja poseerata kuvissa.

IMG_0406

@inesstagram - Inesin sisustusaiheiset kuvat ovat valloittaneet erityisesti mun sydämen, sillä olen saanut niistä paljon ideoita uuteen kotiimme. Hänen profiilissa pääset myös näkemään erilaisia matkustusaiheisia kuvia, arkea ja muotia.

Löysittekö uusia seurattavia tästä postauksesta instagramiinne? Entä kuka on just sun lemppari instragrammaaja? :) Mahtavaa keskiviikkoa!

24 kommenttia on "INSTAGRAM SUOSIKIT"
 1. Kauniita tilejä! Löysin pari uuttakin seurattavaa ♥ Mä välillä selailen muiden seurattavia että löytäisin jotain uutta, niin nää postaukset on kans kivoja! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!<3 Mahtavaa kuulla :)

   Poista
 2. Anonyymi4/05/2017

  Jee olin odotellut tätä postausta sulta jonkun aikaa ja oli kiva kun toteutit tän nyt:)!❤

  VastaaPoista
 3. Ihanan oloisia tilejä noiden kollaasien perusteella! <3 Mikään noista ei ollut ennestään tuttu, joten pitääkin käydä katsomassa noi vielä tarkemmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on!<3 Suosittelen :')

   Poista
 4. ihania lempparitilejä sulla, pitääkin mennä tutustumaan noihin paremmin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä ihania ja suosittelen!<3

   Poista
 5. Oi pitääkin käydä kurkkaamassa, sillä kaikki on mulle tuntemattomia uutuuksia! Tosi kivasti toteutettu<3! Itellä kans tarkoituksena ollut jo jonkin aikaa jakaa blogissa muutama oma inspiroiva instagramtili :)

  Ihan parasta kun jonkun tilistä voi inspiroitua niiiin paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ja toteutappa ihmeessä säkin tämän tyyppinen postaus niin käyn kurkkailemassa heti! :')<3

   Poista
 6. Nice post like the pictures.

  VastaaPoista
 7. Ompa ihanan näköisiä Instagram tilejä! Oli pakko käydä heti tsekkaamassa kaikki, eli hyvä postaus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä!<3 Ihana kuulla :')

   Poista
 8. Mun lemppari on myös toi Matilda! Ne sen kaikki matkustuskuvat<3 Aloin seuraamaan myös Josefinea, niin ihania kuvia!! :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matildalla on kyllä niin makeita kuvia!<3 Samaa mieltä sun kanssas :')

   Poista
 9. Nämä oli kaikki mulle uusia tuttavuuksia, mutta täytyy kyllä käydä seuraamassa :)

  VastaaPoista
 10. Tosi kiva postaus! Ihania intatilejä nuo kaikki, löysin uutta seurattavaakin! :--) <3

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
 11. Anonyymi4/07/2017

  Ootko kateellinen sun monille kavereille kellä on enemmän rahaa ja merkkivaatteita ja merkkilaukkuja :) ? Eikä ole v*ttuilu kysymys vaan ihan mielenkiinnosta kysyn :) moni ei kehtaa myöntää tällästä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kadehdi muita ihmisiä vaan osaan olla aidosti onnellinen muiden puolesta. En ole koskaan ymmärtänyt kateutta ja katkeruutta muissa ihmissä.

   Poista
 12. Anonyymi4/08/2017

  Ihana piirre sussa tollanen :) ja se on totta että monet ei osaa tota taitoo :) t. Sama ano joka kysy ton kysymyksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko myös sen verran sanoa, että ton tyyppiset kyssät, jotka on hieman henk.koht juttuja niin niitä voi kysyä multa ihan vaikka sähköpostitse :) Pyrin nykyään vaan vastaamaan postaukseen liittyviin kyssäreihin!

   Poista