BY. JENNA JULIET

MUN VINKIT SÄÄSTÄMISEEN

Ihanaa maanantaita♥ Uusi viikko on hyvä aloittaa hyödyllisellä postauksella nimittäin kukapa ei haluaisi muutamia vinkkejä säästämiseen? Tälläkin hetkellä varmasti moni miettii miten voisi saada pientä lisärahaa käyttöönsä. Tämä tuntuu olevan pienehkö ongelma, mutta ei hätää, sillä tänään kurkistetaan mun top 7 vinkit säästämiseen liittyen. Enjoy!

1AROSES

•  Suunnitelman luominen. Laadi ihan ensimmäiseksi lista, jossa on suunniteltuna paljonko sinulla on tavoitteena säästää rahaa joka kuukausi.

•  Luo säästötili. Säästötilille on helppo laittaa pieni summa rahaa säästöön joka kuukausi. Mulla on ollut käytössä yli kahden vuoden ajan oma säästötili, mikä on myöskin motivoinut mua säästämään rahaa yhä enemmän. Voin siis suositella tätä jokaiselle käytettäväksi!

• Myy vanhoja vaatteita, koruja ja kenkiä pois kirppareilla tai Facebookissa. Sitä ei aina tule ajateltua kuinka paljon sitä voisikaan tienata pikku lisärahaa myydessään vanhoja vaatteita pois. Voin omasta kokemuksestani kertoa sen, että olen saanut huikeita summia säästöön kierrättämällä vanhoja vaatteita pois.

1 Miten säästää rahaa

• Jätä heräteostokset kokonaan sivummalle. Kaupoissa on usein monia houkutuksia eikä sitä tule ajateltua muutaman euron heräteostosta tehdessä kuinka paljon sitä voisikaan säästää pienissä ostoksissa. Pyri siis välttämään mm. alennusmyyntien turhia ostoksia, jotka jäävät helposti vain lojumaan kaapin pohjalle.

• Hyödynnä tarjouksia. Kaikissa tavarataloissa on lähimmäs päivittäin jonkinnäköisiä tarjouksia, mitkä kannattaa ehdottomasti hyödyntää tarvittaessa. Tarjouksia hyödyntäessä säästät myös mukavasti rahaa.

• Liity kanta-asiakkaaksi. Usein kanta-asiakkaana saat huikeita alennuksia ja parhaimmassa tapauksessa ilmaisia tuotteita.

• Pyri olemaan mahdollisimman kärsivällinen. Pitkän säästämisen jälkeen voit huomata, että kärsivällisyys on ollut kaiken A ja O. Mikään ei ole mahtavempaa kuin huomata iso summa rahaa säästötilillä esim. vuoden säästämisen jälkeen!

1 Miten säästää rahaa 2

Mitäs tykkäsitte tämän tyyppisestä postauksesta? Mitkä ovat sun vinkit säästämiseen? :) Palataan!
24 kommenttia on "MUN VINKIT SÄÄSTÄMISEEN"
 1. Todella hyviä vinkkejä! :) Juuri pistin myytiin muutaman vaatteen ja säästötilille sekä matkakitille tulee aina laitettua rahaa :) Kaikki plussakortit ja vastaavat kanta-asiakaskortit ovat hyviä! Tälläiset postaukset on ainakin mun mieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ja kiva kuulla! :) Mäkin alotin tänään kunnon projektin vaatteiden kierrättämisen suhteen, koska sillä saa mukavasti pikkurahaa säästöön :')

   Poista
 2. Tosi kiva ja hyödyllinen postaus! Säästämisvinkit on aina tarpeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla!♥ Täysin totta ;')

   Poista
 3. Anonyymi2/20/2017

  Osuit naulan kantaan tossa että usein käy niin jos ostaa alennusmyynnistä jotain, niin ne jää kaapinpohjalle :D ja usein tulee mietittyä "ostan tän kun tää on vaan pari euroa" ja sit sitä ei tarvitsekkaan yhtään.. :D oli kyllä hyvä postaus ja hyviä ajatuksia säästämiseen!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on valitettavan tosiasia useesti! :'D Mulla jää melkeimpä aina kaikki heräteostokset lojumaan kaapin pohjalle ja saatan huomata vasta useiden kuukausien jälkeen, että kappas täällä on tällänen vaate haha :D Kiva kuulla! :')

   Poista
 4. Anonyymi2/20/2017

  Erinomasii vinkkei :)! Tää oli hyvin toteutettu postaus<3

  VastaaPoista
 5. Tosi hyviä vinkkejä! Itellä löytyy niin erillinen säästötili kuin myös purkki kotona, jonne säästetään kaikkia pieniä kolikoita, joista on kasvanut ihan pienessä ajassa suuri summa.. kärsivällisyyttä se säästäminen tosiaan tarvitsee, mutta se palkinto jonka niillä voi sitten itselleen "lunastaa" korvaa kyllä sen odottamisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tommonen purkki systeemi on myös tosi hyvä! :') Näinhän se on♥

   Poista
 6. Tosi hyviä vinkkejä! :) Tuntuu että kaikki me köyhät opiskelijat tarvitaan vähän muistutusta välillä :D

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ja opiskelijana kaipaa kyllä aina pientä muistutusta säästämisen suhteen! :')

   Poista
 7. Hyviä vinkkejä! Mun ehdoton pahe on kaikki heräteostokset, ja kaikki "ostin koska oli halpa" :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli itsekkin tehtyä useesti näitä heräteostoksia kunnes tajusin niiden jäävän täysin aina kaapin perukoille lojumaan! :'D Ei enää ikinä haha :)

   Poista
 8. Anonyymi2/20/2017

  Miks kaikesta sun postauksissa pitää "Enjoy" :D Ei sovi joka asiayhteyteen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi2/21/2017

   miks joka asiasta täytyy kitistä:D eiköhän jenna ite päätä mitä sanoo.

   Poista
 9. Tosi hyviä vinkkejä! Suunnitelman luominen on kyllä tärkeää, itse budjetoin tarkasti joka kuukausi rahan käytön! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihana kuulla ja niimpä! :)♥

   Poista
 10. Anonyymi2/22/2017

  Tosi hyödyllinen ja kiva postaus!😊

  VastaaPoista
 11. Todella hyödyllinen postaus, uskon tästä olevan monelle apua! Ja eteenkin itselleen tarpeettomat jutut kannattaa todella myydä :-)

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. Hyvä ja hyödyllinen postaus<3

  VastaaPoista