BY. JENNA JULIET

MUN VINKIT BLOGGAAMISEEN

•  Ole luova. Mun mielestä luovuus on erittäin tärkeää bloggaamisessa, sillä omalla luovuudella voi saavuttaa jotain suurta. Uskalla siis kokeilla kaikkea uutta ja erilaista.

Mustakulta asukokonaisuus

•  Luo postauksia, jotka kiinnostavat ihmisiä juuri nyt. Mulle on tärkeää se, että olen ajantasalla mitä ihmisiä kiinnostaa juuri nyt lukea mm. blogeista ja lehdistä. Oli sitten kyseessä tämän hetken muotivillitys, herkullinen ruokaresepti tai esimerkiksi joku tietty kosmetiikkatuote. Tällä tavoin saa usein nostatettua kävijämäärää omassa blogissa.

1 Mustakulta jakku

•  Käytä mielikuvitusta. Uskalla käyttää mielikuvitusta postauksia luodessa, sillä sen avuin saatat saada aikaan jonkun uskomattoman upean ja mielenkiintoisen postauksen.

Bubbleroom kultainen kaulakoru

•  Uskalla erottua joukosta. Blogeja luodaan joka kuukausi lisää, joten sen takia on tärkeää erottua joukosta. Luo siis omia tyylejä, kiertele kaupungilla ja hae inspiraatiota, käytä apunasi esim. Pinterestiä ja uskalla kehittyä omalla tavalla.

Bubbleroom aurinkolasit

•  Kirjoita mielipidepostauksia. Yli kolme vuotta sitten perustin oman blogini ja aloitin ensisijaisesti kirjoittamaan omia mielipiteitäni muiden nähtäväksi. Ne lisäsivät ihmisten kiinnostusta liittyä seuraamaan blogiani ja omaa elämääni, mikä on ollut mulle erittäin tärkeää. Blogini alkuvuosina kävijämäärät nousivat todella korkealle, sillä ihmisiä kiinnosti ja kiinnostaa myös nykypäivänä lukea mielipidepostauksia. Olivat ne sitten mieluisia tai eivät.

Nyörihame

•  Päivitä aktiivisesti kaikkia some-kanavia. Facebook, Instagram, Pinterest, Snapchat ja mitä kaikkea näitä nyt onkaan! Seuraajia kiinnostaa myös bloggarin muut somepäivitykset, joten kannattaa siis panostaa esimerkiksi Snapchatin ja Instagramin kuviin ja videoihin.

Bubbleroom clothes

•  Jätä kommentteja muiden bloggaajien blogeihin. Vuorovaikutus on kaiken A ja O, sillä sen avuin saatat löytää uusia blogituttuja, teet näkyvyyttä itsellesi ja voitte yhdessä suunnitella esim. pienellä bloggaajaporukalla omia illanistujaisia ja keskustella ylipäätään bloggaamisesta yhdessä.

Mustakulta asukokonaisuus 2
Takki täältä* / Mekko täältä* / Nyörihame täältä* / Pikkulaukku - New Yorker / Saapikkaat - H&M / Korut ja aurinkolasit - Bubbleroom

•  Edisty päivä kerrallaan. Niinkuin on sanottu: Kaikki aikanaan. Mikään ei tapahdu hetkessä ja se kannattaa aina muistaa bloggaajana. Mulla itselläni meni useita kuukausia ennenkuin sain näkyvyyttä tai edes kunnon ulkoasun blogiini. Nyt voin sanoa, että kun on rauhassa edistynyt, saanut apua ja löytänyt ideoita kaikkialta niin bloggaamisesta on tullut mun yks tärkeimmistä asioista omassa elämässä.

Mitäs tykkäsitte tämän tyyppisestä postauksesta? :) Entä iskeekö tämän postauksen asukokonaisuus teihin? Ihanaa uutta viikkoa!
43 kommenttia on "MUN VINKIT BLOGGAAMISEEN"
 1. Anonyymi2/13/2017

  Hei mielenkiintoisia vinkkejä! Olen kuitenkin sitä mieltä, että voisit keskittyä enemmän kirjoitustyyliin. Teksti on vaikeaa lukea ja sanavalinnat ovat usein kummallisia. Sanot aina, että haluat kehittyä mutta mielestäni kirjoitustyylisi on edelleen hieman tönkköä. Tämä ei ole kiusaamista vaan rakentavaa palautetta. Kannttaisi lukea aktiivisesti esim. Hesaria, jotta kehittyisit kirjoittajana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestäni kirjoitin ihan selkeästi ja fiksusti :) Mulla on ollut aina ns. oma tapani ja tyylini kirjoittaa postauksia. Eihän tässä kukaan ole kiusaamisesta puhunutkaan koskaan? Fiksu kritiikki on aina tervetullutta ja otan mielelläni vastaan hyviä vinkkejä :)

   Poista
  2. Anonyymi2/13/2017

   komppaan kyllä edellistä:) mutta on vaikea kehittyä jos ei näe itsessään mitään vikaa. tuo hesarin lukeminen on hyvä esimerkki ja siinä näkisit miten sun oma kirjoittaminen eroaa selkeästä tekstistä ja voisit ymmärtää mitä näillä kommenteilla haetaan takaa, kun näitä aina silloin tällöin tulee:) myös lauseen rakenteissa on petrattavaa

   Poista
  3. Anonyymi2/13/2017

   Pakko yhtyä edellisiin että teksteissäsi olisi paljon selkeyttämisen varaa. Vaikka olisi kuinka luova ja keksisi hyviä postaus aiheita ja ottaisi maailman parhaimpia kuvia, blogeissa se teksti on kuitenkin pääsisältö. Sulla on hyviä ja kauniita kuvia ja selkeästi silmää valokuvaamiseen, mutta tekstit kaipaavat parannusta. Mukavaa viikkoa ❤️

   Poista
  4. Anonyymi2/13/2017

   Pakko yhtyä edellisiin kommentteihin. Teksti on hankalaa luettavaa, tökeröä. Asiasta on kuitenkin jo muutaman kerran ennenkin sinulle huomautettu, ehkä olisi vielä petrattavaa? Vaikka sanotkin että tämä on sinun tyylisi kirjoittaa, on se meille muille hyvin haastavaa luettavaa. Kirjoittaminen on kuitenkin hyvin oleellinen osa bloggaamista. Jos siis ajattelet lukijoitasi, yrität varmaan vielä vähän petrata, vai mitä?

   Tämä ei ole sitten mitään vinoilua. :-) Itse ainakin oisin lukijana superkiitollinen, jos teksti olisi helposti luettavaa. Hyvää jatkoa joka tapauksessa sinulle!

   Poista
  5. Mun täytyy varmaan hommata joku avustaan haha :D Onko vapaaehtoisia? ;) Ei vais, täytyy yrittää treenata ja parantaa :)

   Poista
 2. Tosi kiva ja inspiroiva postaus! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon Jenny! :) Ihana kuulla<3

   Poista
 3. Oon huomannut nää samat asiat! Yllättävää on se, että lukijoita kiinnostaa välillä sellaiset asiat, joita itse ei ollut edes ajatellut. En kuitenkaan ikinä mene niiden lukijoiden mukaan, vaan yritän pitää blogini just sellaisena kuin haluan. Usein suurin osa lukijoista kiinnostuu juuri sellaisista "syvällisemmistä" ja kantaaottavista teksteistä. En itse kuitenkaan halua sellaista sisältöä tyrkyttää blogiin vain lukijoita hankkiessa. On tosi vaikea erottua ns pinnallisella blogilla, mutta mä haluan kuitenkin pitää sen just sellasena... :-) Sika hyvä postaus! Kaikkien bloggaajien tulisi kuitenkin uskoa just siihen omaan juttuun ja niinkuin toi ensimmäinen vinkki niin olla rohkea ja kokeilla kaikkea uutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhut kyllä asiaa! :') Ihanasti kirjoitit<3

   Poista
 4. Hyvä postaus ja hyviä vinkkejä! :) Asukin on tosi hyvännäköinen ja sulle sopiva! Olet kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos superisti Marianne!<3 Xx

   Poista
 5. Tosi hyvä ja kiinnostava postaus! :) Ja toi sun asu!! <3 WAU!! Aivan täydellinen! näytät upealta!!! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja ihana kuulla<3 :)

   Poista
 6. Anonyymi2/13/2017

  Oletko ottanut huuliin täytettä?:)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi2/13/2017

  Ehkä upeimmat kuvat susta ikinä Jenna😍😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten ihana kuulla!♥ Kiitos :')

   Poista
 8. Hyviä vinkkejä ja tosi nättejä kuvia! Ihanat nuo aurinkolasit.
  http://mahdollisestiehka.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos superisti ja noi arskat on makeet! :)

   Poista
 9. Ihan älyttömän hyviä pointteja ja oon kyllä samaa mieltä kaikista kohdista! Vaikka oonkin todella lyhyen ajan blogia kirjoitellut niin yllä olevat asiat on kyllä tullut tutuksi!

  www.elinaeveliinaa.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kulla! :)

   Poista
 10. Moi! Mulla ei ainakaan linkit toimineet, joten mistä tuo ihana hame on? :-) kiva postaus muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :) Linkkien pitäisi nyt toimia. Korjasin pikku vian :)

   Poista
 11. Ensiksi: ihan killeri asu!! <3 ihan kokonaisuudessaan ja toi hame on täydellinen :)
  Vinkitkin on hyviä :) oon samaa mieltä monesta :)

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 12. Tosi hyviä pointteja sulla!! Varmasti paljon apua aloittelevalle bloggaajalle, ainakin itse olisin tälläisiä vinkkejä kaivannut bloggaamisen alussa! :)

  http://livefearlessly-ellen.blogspot.fi/2017/02/fresh-start.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ja ihana kuulla! :)<3

   Poista
 13. Hyviä vinkkejä! Asu ja kuvat on myös superihania!

  VastaaPoista
 14. Anonyymi2/13/2017

  Yksi vinkki vielä. Keskity ulkonäköön ja kokonaisuuteen, eli värjää myös juurikasvu tasaisin väliajoin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh arvasin, että joku tulee huomauttaan ;) Mulla ei oo ollu nyt aikaa juuri käydä kampaajalla kiireitteni vuoksi, mutta täytyypä yrittää laittaa tukka kuntoon viikonloppuna :D

   Poista
 15. Tää postaus oli mun mielestä tosi mielenkiintoinen :) ja haluan sanoa tuosta kirjoittamisesta sen verran, että olet kehittynyt siinä huimasti vuosien varrella! En siis näe syytä, mikset jatkossakin kehittyisi ihan vaan lukemalla ja kirjoittamalla. Mä oon niin perfektionisti, että luen blogitekstini moneen kertaan läpi, muutan lauserakenteita ja vaihtelen sanoja, jos tulee toistoa. Kaikki ei kuitenkaan ole niin kirjoitusnatseja, ja mun mielestä voi olla jopa kivaa lukea rennomminkin kirjoitettuja postauksia :) myöskään lehtien lukeminen ei aina auta, sillä nekin pursuilee kirjoitusvirheitä nykyään – ainakin joku Aamulehti, Hesari on jo laadukkaampi. Anyhow, sun blogisi kuvat ja ulkoasu on kyllä täydelliset, aina voi parantaa kaikessa mutta mun mielestä tää tämän hetkinen taso on jo tarpeeksi hyvä :) <3

  https://sadematilde.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos super ihanasta kommentista!♥ :) Tuli hyvä fiilis :')

   Poista
 16. olipa kiva postaus, hyviä vinkkejä:)) ja upeat kuvat!

  VastaaPoista
 17. Tosi hyvä postaus, hyviä vinkkejä :) Ja ai vitsit mikä asu, ihana hame!

  VastaaPoista
 18. Ihana postaus, tosi hyviä vinkkejä! Oon samaa mieltä erityisesti tosta vuorovaikuttamisesta :) Se on yksi bloggaamisen parhaita puolia!!

  Ja tykkään tästä asustakin, varsinkin toi hame on mielettömän makee!

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 19. Tosi hyviä vinkkejä ja ihana asu! Tuo vuorovaikutus muiden bloggajien kanssa on kyllä tärkeää! <3

  VastaaPoista
 20. Hyvää ystävänpäivää :) Ai niin ja mukava postaus :D

  VastaaPoista
 21. Hei hyvä postaus ja tuli juuri oikeaan aikaan, kun oon itse vasta aloittanut blogin. Kiitos hyvistä vinkeistä ja hyvää ystävänpäivää! :)<3

  https://siirikiviharju.blogspot.fi

  VastaaPoista
 22. Kerroit kyllä tosi hyviä vinkkejä, joista voisi itsekin ehkä tulevaisuudessa ottaa mallia :) Tällä hetkellä itse oon tosin tauolla, mutta olihan näistä varmasti myös monille muille hyötyä!

  Kauniita kuviakin vielä! <3

  VastaaPoista
 23. Todella kiva ja hyödyllinen postaus! Hyviä vinkkejä ja kivointa on huomata, kuinka itse noudatat kaikkia kohtia. :) Seuraan mielelläni sun menoa myös muualla somessa ja olet ihanan aktiivinen kommenttien kirjoittaja myös muille. Kaikkea hyvää ja aurinkoista kevättä sulle! ♥

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista