BY. JENNA JULIET

MITEN LUODA LISÄTILAA YKSIÖÖN

Moikka ja ihanaa torstaita♥ Viikonloppu lähestyy taas kovaa vauhtia ja mikäs sen parempaa kuin tehdä suursiivous ennen perjantaita. Multa on pyydetty usein asuntoon liittyviä postauksia, joten ajattelin luoda teille erinomaisen vinkkipostauksen liittyen yksiössä asumiseen ja lisätilan luomiseen. Tänään pääsettekin siis kurkistamaan pienesti meidän tämän hetkiseen asuntoon missä asumme vielä tällä hetkellä. Suunnittelimme yhdessä kihlattuni kanssa pientä remonttia meidän pikkuruiseen asuntoon ennenkuin koittaa muutosten tuulet ja muutamme hieman isompaan asuntoon tulevaisuudessa. Käydään kurkkaamassa mun omat vinkit lisätilan luomiseen yksiössä. Enjoy!

1 VINKIT

Miten sisustaa yksiö 1

•  Clas Ohlsonin muoviboksit. Yksiö ei ole suuruudeltaan iso kuten varmasti tiedättekin eli silloin pitää pyrkiä luomaan lisätilaa asuntoon aina tarvittaessa. Mun ihan ehdottomat pelastajat ovat olleet Clas Ohlsonilta ostetut isot ja pienet muoviboksit, jossa voi säilyttää esim. koruja, hajuvesiä, sähkölaitteita, vaatteita ja kosmetiikkaa.

Miten sisustaa yksiö 3

•  Meikkiteline. Kyseinen tuote on ollut jo parin vuoden ajan mun ihan ehdoton suosikki varsinkin kiireisenä arkena, sillä tästä saa napattua meikkilaukun lisäksi tarvittavat kosmetiikkatuotteet heti käyttöönsä. Tämä ei myöskään vie tilaa juurikaan, eli se on tosi simppeli ja edullinen tuote jokaiselle käytettäväksi. Meikit pysyvät hyvin järjestyksessä eikä niitä tarvitse etsiä sieltä sun täältä pikkuruisesta asunnosta.

1 Vaateboksi

•  Ikean kangas- ja muoviboksit. Shoppailuaddiktina vaatteita kertyy sillontällöin ehkä hieman liikaakin käytettäväksi, jolloin lisätilaa tarvitsee vaatekaapin lisäksi. Ikean valkoiset kangasboksit ovat olleet vaatteiden säilytykselle erinomaiset, sillä ne ovat tarpeeksi tilavat ja ne sopivat myöskin vaatetelineen alle säilytettäviksi.

1 Kerros parisänky

•  Itsetehty kerrossänky. Uskokaa tai älkää, mutta yhteinen kerrossänky tuo tilaa älyttömän paljon yksiöön. Meidän olohuone- ja makuuhuone tilaan mahtuu sängyn tilaksi suuri sohva, eikä meidän tarvitse katsella tv:tä pelkästään sängystä. Kerrossängyn rakentaminen omaan yksiöön on myös helppoa mikäli siihen on vain kiinnostusta.

Mitkä ovat teidän vinkit lisätilan luomiseen? Entä kuinka moni siellä ruudun toisella puolen asustelee tällä hetkellä yksiössä? :) Mahtavaa viikonloppua etukäteen teille jokaiselle. Palataan taas pian!
18 kommenttia on "MITEN LUODA LISÄTILAA YKSIÖÖN"
 1. Anonyymi2/09/2017

  Millaisia ratkaisuja teillä on käytössä keittiössä, eteisessä ja vessassa? Kaipailisin itse vinkkejä näiden tilojen parempaan organisointiin, koska välillä tuntuu että takki- ja kenkäfriikkinä eteinen ratkeaa liitoksistaan välillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kuvannut rempan vuoksi tähän postaukseen mm. keittiötä, mutta kaikki säilytysboksit ja hyllyt ovat olleet suurena apuna eteisessä, keittiössä ja wc:ssä :)

   Poista
 2. Anonyymi2/09/2017

  Kerrossänky idea on kyllä loistava yksiötä ajatellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimii mun mielestä älyttömän hyvin! :)

   Poista
 3. Anonyymi2/09/2017

  Siis onko teillä tosissaan kerrossänky? Kumpi nukkuu ylhäällä ja kumpi alhaalla? :D Vai tarkotitko parvea?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kerrossänky/parvi :) Ihan samassa sängyssä nukutaan :'D

   Poista
 4. Voi vitsi miten hyvä idea toi sänky! Muutenki kiva postaus - aina saa kivoja ideoita sisustukseen liittyvistä jutuista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se toimii kyllä todella hyvin pienessä asunnossa<3 Ihana kuulla! :)

   Poista
 5. Nää on kyllä ihan hyviä vinkkejä. Mä oon muuttamassa alkukesästä 32neliöseen yksiöön ja siellä ei kaappitilaa ihan hirveesti ole, joten pitää keksiä jotain fiksuja säilytysratkaisuja. Pitää varmaan hankkia vähän leveämpiä mut ei mitään hirmu korkeita muovilaatikoita, että saa hyödynnettyä sängynalusen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla! :) Muoviboksit ja kangasboksit on kyllä älyttömän toimivia pienissä asunnoissa<3 Saa heti paljon enemmän tilaa omaan kotiin :)

   Poista
 6. Loistava blogi! <3 Siis miten tuo itsetehty kerrossänky on toteutettu? Huippu idea nimittäin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos<3 Sen pystyy aika näppärästi rakentamaan oikeilla ohjeilla. Netistä löytyy hyviä vinkkejä! Parasta siinä on myös se, että se tuo niin paljon enemmän tilaa asuntoon :)

   Poista
 7. Anonyymi2/10/2017

  Kiitos kivoista vinkeistä :) Tästä oli apua❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään ja mahtava kuulla! :)

   Poista
 8. Voi kun olisi itekkin tajunnut aikoinaan ostaa/tehdä parvisängyn pieneen yksiöön, olisi saanut vieläkin enemmän tilaa :) Huippu hyviä säilytysratkasuita, noilla saa todellakin lisää tilaa! Kiinnostaisi myös kovasti tietää, miten ootte itse tehnyt parvisängyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parvisänkyt toimii kyllä niin hyvin pienessä asunnossa<3 Ihana kuulla! :') Tällee nopeana vinkkinä voin vinkata, että netistä löytää hyviä ohjeita rakentamiseen :)

   Poista
 9. Tosi hyödyllisiä vinkkejä! Säilytystilaan lisäisin vielä vaaterekin! Vaaterekkiin mahtuu paljon vaatteita, jotka pysyvät siinä siistissä kunnossa. Usein valitsen vielä mieluummin siitä vaatteen kuin vaatekaapista, koska ne ovat kauniimmin esillä, eivätkä "unohdu". Kaikki boksitkin, mitä mainitsit, ovat kyllä shoppailijalle tärkeitä tilansäästäjiä. :-)

  VastaaPoista