BY. JENNA JULIET

NETFLIX & VIAPLAY TV-SARJA SUOSIKIT

Oma sänky, pehmeä peitto ja herkut. Mikä puuttuu joukosta? No tietty Netflix tai Viaplay. Mikäs sen parempaa kuin laittaa tv-sarja pyörimään tabletilta tai puhelimesta pitkän päivän päätteeksi. Ajattelin tulla kertomaan teille tänään mun top.9 suosikki tv-sarjat. Toivottavasti löydätte näistä ehkäpä jonkun uuden ja mielenkiintoisen sarjan katsottavaksi! :)

Netflix and viaplay favorites

• Californication - Draama-komediasarja, joka kertoo kirjailija Hank Moodysta. Kyseisen henkilön elämään mahtuu vipinää ja vilskettä ja voin vannoa, että et ole nauramatta yhdessäkään jaksossa. Ihan huippu hauska, koukuttava ja dramaattinen jenkkiläis tv-sarja, joka sopii erityisesti katseltavaksi pahoina päivinä. Löytyy Netflixistä ja Viaplaysta.

• Friends - Ihan älyttömän hauska tilannekomedia tv-sarja, jossa ystävykset Monica, Rachel, Phoebe, Joey, Chandler ja Ross elävät Manhattanilla New Yorkissa. Heidän kuvioihinsa mahtuu vaikka mitä hauskaa ja jännittävää viikosta toiseen! Voin myöntää, että oon joskus jopa nauranut vedet silmissä tätä tv-sarjaa katsoessa. Ihan huippu hauska sarja :) Löytyy myöskin Netflixistä ja Viaplaysta.

• The 100 - Täysin uusi Netflixiin tullut toiminta- ja seikkailu tv-sarja, joka kertoo eloonjääneistä ihmisistä, jotka asuvat Arkissa. Sata nuorisorikollista lähetetään kohti Maata ja edessäpäin odottaa seikkailu. Katsoin kaikki Netflixiin tulleet jaksot kyseisestä sarjasta ja voin sanoa, että tää on yks mielenkiintoisimmasta ja parhaimmista tv-sarjoista, mitä oon koskaan katsonut. Voin suositella jokaiselle katsottavaksi!

• Grey's Anatomy - Erittäin suosittu ja katsottu yhdysvaltalainen draamasarja, joka seuraa sairaalan harjoittelijoita, erikoistuvia kirurgeja sekä heidän mentoreitaan. Loin Viaplayn muutama kuukausi takaperin lähinnä tämän kyseisen sarjan takia, sillä olin kuullut tästä pelkkää positiivista palautetta. Pakko myöntää, että oon ollut ihan koukussa tähän. Dramaattisia kohtauksia, rakkautta ja onnellisuutta.

• Gossip Girl - Paljon puhuttu ja suosittu draamasarja, joka keskittyy teini-ikäisten ystävien elämään varakkaassa Upper East Sidessa. Blairin, Serenan, Chuckin, Naten ja Danin jokaiseen viikkoon sisältyy draamaa, bilettämistä, surua ja onnellisuutta. Kuka on Gossip Girl?

• The OC - Huikeassa suosiossa ollut jenkkiläinen teinidraamasarja, joka kertoo neljästä ystävyksestä ja heidän elämästään. Sarjassa nähdään rikollisuutta, rakkautta, draamaa, kuolemaa ja rikkaiden elämää. The OC on ollut mun yks suosikki tv-sarjoista kautta aikojen, sillä se on jollain tapaa todella koskettava sarja, mihin jää myös helposti koukkuun.

• Under the Dome - Scifidraamasarja, joka sijoittuu Chester's Millin pikkukaupunkiin, jonka asukkaat huomaavat joutuneensa eristyksiin kuvun alle. Kylän asukkaat yrittävät selvittää mistä kupu on peräisin ja miten he pääsevät pois kuvun alta. Sarja sisältää jännittäviä ja pelottavia kohtauksia, jotka jättävät myös usein sanattomaksi.

• Skins / Liekeissä - Brittiläinen teinidraamasarja, joka kertoo 16-19 vuotiaista brittiläisnuorista. Kyseisestä sarjasta tulee mieleen omat nuoruusajat kun elämä oli jännittävää, sekavaa ja välillä ehkä hieman liiankin hauskaa. Mun suosikkihahmot Skinsistä ovat mm. Mini, Franky ja Grace. Tuotantokausia Skinsistä on 7.

• Prison Break - Jokaiselle varmasti tuttu yhdysvaltalainen tv-sarja, joka kertoo syyttömänä kuolemaan tuomitusta Lincoln Burrowsista ja hänen veljestään Michael Scofieldista, joka laatii pakosuunnitelman veljensä pelastamiseksi. Jos et ole vielä aloittanut katsomaan kyseistä sarjaa, niin nyt kannattaa! Voin sanoa, että jos rakastat jännitystä, draamaa ja toimintaa niin tässä on just sulle sopiva tv-sarja.

Löysitkö näistä jotain uutta suosikkia itsellesi? Mikä on sun suosikki tv-sarja? :) Ihanaa tiistaita!
35 kommenttia on "NETFLIX & VIAPLAY TV-SARJA SUOSIKIT"
 1. Anonyymi1/31/2017

  Jee tää tuli tarpeeseen :) Mikä näistä sarjoista on sun ihan ykkös suosikki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! :) Tän hetken lemppari taitaa olla Greyn Anatomia<3

   Poista
 2. Anonyymi1/31/2017

  Onko Greyn Anatomiaa Netflixissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ainakaan Suomen Netflixissä :( Viaplayssa on kaikki tuottarit ja jaksot :)

   Poista
 3. Haha meillä on ihan eri sarjasuosikit! :D mä taas en pysty sietämään esimerkiksi Frendejä.. Mun lemppareita on Netflixistä esimerkiksi Jälkiä jättämättä, The Fall, Reign ja The Crown <3 Kannattaa tsekata jos rikossarjat tai historialliset draamat kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eikä! :'D Oon katsonut tuosta The Crown sarjasta muutaman jakson ja se vaikuttaa kyllä mielenkiintoselle :)

   Poista
 4. Gossip Girl on niin paras! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan loistava<3 Oon katsonut kaikki tuottarit jo, mutta sen voisi koska vaan katsoa uusiksi :)

   Poista
 5. Kiva poistaus! Itekki oon huomannu Frendit ja Gossip girlin hyviksi sarjoiksi :) Vampyyripäiväkirjat on mun lemppari, Damon on niin ihana ♡
  http://mahdollisestiehka.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ja tykkään myös älyttömän paljon Frendeistä ja Gossip Girlistä :) Vampyyripäiväkirjoja en ole vieläkään alkanut katsomaan, mutta ehkä ois jo aika ;)

   Poista
 6. Siis Californication! Parasta sekoilua ikinä :D Täytyy varmaan itsekin maratoonata kaikki ne kaudet uudelleen jossain vaiheessa.

  Gossip Girlistä, O.C:stä ja Paosta oon kanssa tykännyt aina! Skins oli myös ihan ok siihen asti, kunnes ne alkoi melkein kuin väkisin vääntää enemmän ja enemmän kausia :/ Ykkös- ja kakkoskaudet on ainakin meikäläisen lempparit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Californication on kyllä ihan huikee sarja! :'D Harmi kun oon senkin katsonut jo kokonaan, mutta ehkä täytyy alottaa joskus uudestaan! ;)

   GG, O.C ja Pako kuuluu munkin lemppareihin. Skinsiä tuli enemmän katottua nuorempana, mutta katsoin muutama kuukausi taaksepäin vanhoja tuottareita ja heräsi kaikki vanhat omat nuoruuden muistot mieleen! :')

   Poista
 7. Ihan huippusarjoja! Näistä on tullut jaksoja katsottua kyllä kaikista, mutta kokonaan oon katsonut gossipin (pariin otteeseen) ja OC;ta tuli aikoinaan katseltua koko ajan! ❤ Hitsi täytyykin varmaan alkaa jossain vaiheessa katsoa OC;ta uudestaan alusta lähtien- se oli kyllä niin huippu (:

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. GG ja OC on kyllä huippu hyviä sarjoja! :)

   Poista
 8. Frendit on parasta ikinä kuten myös Greyn anatomia :) Me aloitettiin hetki sitten katsomaan Netfixistä Gilmoren tyttöjä, joka on osoittautunut ihan täydelliseksi valinnaksi, kun mää en kestä katsoa mitään jännää, jos en halua menettää uniani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I agree!<3 Mä oon katsonut Gilmoren tyttöjä vasta pari jaksoa, mutta vaikuttaa ihan hyvälle sarjalle :)

   Poista
 9. Mä kaipaisin kipeästi ihan täysin uusia sarjoja, kun ei näistä vaan enää tunnu löytyvän mitään mielenkiintoista katsottavaa. Suurin osa näistäkin on katsottu siis jo ja mm. Greyn anatomia on ihan ehdoton lemppari ♥ Täytyy varmaan aloittaa ihan alusta senkin kanssa :) Mä ehkä kaipaisin jotain täysin uutta Gossip Girlin tapaista sarjaa, jota kattoa aivot narikassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin suosikki on Greyn Anatomia<3 Ois kyllä huippua saada joku GG:n tapainen uus sarja esim. Netflixiin :)

   Poista
 10. Loistavia sarjoja ainakin suurin osa! Etenkin Frendit on ihan mun ykkössuosikki sarja! :)

  VastaaPoista
 11. Frendit, OC & Gossip Girl on ikuisia sarjasuosikkeja ainakin täällä! Ne tulee aina katsottua uudelleen ja uudelleen :-)

  VastaaPoista
 12. Anonyymi1/31/2017

  Toi The 100 on ihan paras!! :)

  VastaaPoista
 13. Mulla löyty monta samaa lempparia :D <3

  VastaaPoista
 14. Gossip Girl on kyllä klassikko! Harmittaa ainoastaan, että menin spoilautumaan gossip girlin henkilöllisyydestä ennen kuin ehdin katsoa sarjan loppuun :D

  Ootko miten pitkälle katsonut Under the Domea? Mä katsoin kaksi kautta, mutta taso laski mielestäni jonkin verran ja mietin, koheneeko se siitä vielä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö.. Mä tein ihan saman aikanaan hahaha! :'D Under the Domea oon katsonut aika pitkälle ja jotkut jaksot on vähän surkeempia kun alussa kieltämättä :o

   Poista
 15. Voin sanoo että elämä tuntui loppuneen kun katsoin Californicationin loppuun. Voin myös suositella kaikista Skinsistä pitäville norjalaista Skam -nuortensarjaa joka löytyy Areenasta (ihan ilman mainoksia & ilmaiseksi) :) kannattaa tsekata! Löytyy 3 kautta ja se kolmas niistä eli uusin, onkin mun suosikki.

  https://sadematilde.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin niin harmitti kun sain katsottua kokonaan Californicationin aikanaan! :D Ps. Kiitos vinkistä!<3

   Poista
 16. Olipa hyvä tämä postaus oon kokonaan unohtanut Under domen pitää heti kattoo Kyl jaksatmitämitä en oo nähny! Ja tuosta 100 en oo kuullu pitää Aki katsastaa sillä muut sarjat on myös omia lemppareita mitä listasit!:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla ja voin kyllä suositella tsekkaan ton The 100 sarjan! :)

   Poista
 17. Anonyymi2/02/2017

  Tee top 10 leffavinkit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta pitää toteuttaa! :)

   Poista
 18. Sä seuraat kyllä hyviä sarjoja ;) Pako on mun ikuinen lemppari tv-sarja ja tosi kiva kun siitä tulee vielä jatko-osakin, vaikka toisaalta voiko se enää olla niin hyvä kuin nuo vanhemmat tuotantokaudet :) Myös Under the dome on tullut katottua läpi, aluksi se oli tosi hyvä, mutta loppua kohden mun mielestä meni tosi oudoksi :D

  VastaaPoista