BY. JENNA JULIET

FAT LADY HALLOWEEN PARTY

Se ois kuulkaas torstai ja viikonloppu lähestyy taas kovaa vauhtia. Mun viime viikonloppu meni tupareiden ja halloween partyjen merkeissä ja ajattelin, että teitä voisi kiinnostaa minkälaisissa merkeissä meidän lauantai-ilta sujui. Sain tuparikutsun muutama viikko sitten ystävältäni ja aloimme heti sen jälkeen suunnittella mitä kaikkea keksisimme lauantai-illan menoksi. Juhlat lähtivät käyntiin ystäväni asunnolla erilaisten herkkujen ja drinkkien kera ja sitä tuli myöskin tutustuttua uusiin kivoihin tyyppeihin. Kun tuparit oltiin saatu päätökseen, tilailimme taksin kohti keskustaa.
Fat Lady

Fat Lady 1

Loppuiltaa lähdimme viettämään Fat Ladyyn, missä meitä odotti pöytävaraus ja skumppaa. Paikan päälle oli saapunut ihan älyttömän paljon porukkaa eikä ihmekkään, sillä meno oli kohdillaan ja kaikilla näytti olevan super kivaa! Meidän tyttöporukka tanssi yön pikkutunneille saakka ja mulla oli pitkästä aikaa mahtava fiilis. Ps. Jos ootte joskus suuntaamassa Tampereen yöelämään, niin kannattaa ehdottomasti suunnata yökerho Fat Ladyyn.
Fat Lady 2

Missä merkeissä teidän halloween sujui? Onko Fat Lady teille ennestään tuttu mesta? :)
14 kommenttia on "FAT LADY HALLOWEEN PARTY"
 1. Anonyymi11/03/2016

  Fat lady on tuttu mesta! Tiesitkö että siellä liikkuu huumeita nykyään? Ikävä juttu kyllä paikan maineen kannalta :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo kyllä tullut vastaan enkä oo nähnyt :D Voi olla ihan näitä huhupuheitakin :) Jengi on siellä kyllä usein tosi siististi mun mielestä!

   Poista
 2. Anonyymi11/03/2016

  Fätti on kyllä kiva yöklubi :) Sikatiistai toimii aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sikatiistai on kyllä huikee! :D Oon aina tykännyt Fat Ladyn pippaloista :)

   Poista
 3. Pari kertaa tullut käytyä Fat Ladyssa ja morjes kun on ahdas yökerho! Voittaa se silti edesmenneen tivolin, mutta Senssiä kaipailisin takaisin! Se muistutti niin paljon Porin yhtä yökerhoa, niin siellä tuli viihdyttyä! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Senssissä en ite koskaan käynyt, mutta Fat Ladysta kyllä tykkään! :) Tietty tilaa sais olla enempi :)

   Poista
 4. Anonyymi11/03/2016

  Paljon tonne on ikäraja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä K20, joskus K18 :)

   Poista
 5. Oh, täytyykin joku kerta pistäytyä tuonne Fat Ladyyn, kun kerta niin suosittelit! :D Kivoja kuviakin vielä, niistä huokuu sellainen hyvä fiilis. Onneksi teidän juhlat olivat onnistuneet, se on tärkeintä! :)

  Oma Halloweenini meni myös juhliessa, mutta tällä kertaa ei suunnattu baariin, koska se nyt on sanomattakin selvää, että tällaisina pyhinä baarit on ihan täynnä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti joskus käydä Fat Ladyssa! :) Pyhinä baarit on kyllä aina ihan täynnä se on totta :'D

   Poista
 6. Tosi kivan kuuloinen ilta teillä ♥ Itse en ole käynyt missään yökerhoissa Tampereella, mutta mukava kuulla suosituksia tulevaisuuden varoiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ja ehdottomasti kannattaa käydä Fat Ladys! :)

   Poista
 7. Tosi hauskan kuuloinen ilta! Mä en myöskään oo Tampereen yökerhoissa käynyt kuin Unionissa, mutta ehkä joskus myös käväisen tuolla! :)

  VastaaPoista
 8. En oo käynyt kyllä missään Tampereen klubeilla koskaan! Pitääpä varmaan joskus tehdä viikonloppureissu tonne suuntaan, jos pääsis vaikka sitten tutustumaan yöelämäänkin! :-)

  VastaaPoista