BY. JENNA JULIET

ILLALLINEN PIMEÄSSÄ

Se ois kuulkaas tähän väliin pieni kevennys arjen keskelle ja erinomainen vinkki torstain viettoon, mikäli haluaa joskus aloittaa hieman ajoissa viikonlopun vieton erikoisissa merkeissä.

Kävimme pari viikkoa sitten ravintola Tiiliholvessa kokemassa aikamoisen elämyksen, nimittäin illallisen pimeässä. Alkuun mulla oli hieman erilainen käsitys kyseisestä elämyksestä ja sitä tulikin hieman säikähdettyä paikan päällä kun tarjoilija ohjasi meidät pilkkopimeään ravintolahuoneeseen, jossa ei siis nähnyt yhtään mitään. Minun ja poikaystäväni lisäksi ravintolahuoneeseen tuli myös muita ihmisiä kokemaan tämän jännittävän kokemuksen, mikä oli toisaalta tosi kiva juttu, nimittäin olimme pilkkopimeässä yli kahden tunnin ajan.

Aluksi jokainen esitteli itsensä ja kertoi miksi on tullut kokemaan kyseisen elämyksen. Moni oli saanut elämyksen lahjaksi avopuolisoltaan tai ystävältään. Me pääsimme kokemaan elämyksen yhteistyössä Elämyslahjat verkkokaupan kanssa.

Tiiliholvi

Elämyslahjat

IMG_6078

Ei jäädä siis suinkaan höpöttelemään vaan mennään suoraan asiaan. Saimme heti alussa keittiömestarin tervehdyksen, mikä oli helposti syötävissä. Alkuruokaa odotellessa keskustelimme pilkkopimeässä pöydässä, saimme kokeilla missä haarukka, veitsi, lusikka ja vesipullo sijaitsee ja samalla myös ohjaajamme esittäytyi. Alkuruoan saapuessa emme tietäneet mitä ruokaa meille ollaan tarjoilemassa ja se jos joku jännitti, sillä sen pystyi ainoastaan haistamaan.

Alkuruoan jälkeen oli pieni breikki ennen pääruokaa ja saimme tällä välin tunnusteltaviksi erilaisia ruokatuotteita. Lopuksi saimme tietää mitä jokainen tuote sisälsi, mikä oli mahtavaa. Pääruoka saapui pian ja ruoan syötyä jokainen ravintolahuoneessa olija tuntui tykkäävän siitä erityisen paljon.

Lopuksi meille tarjoiltiin tuttuun tapaan jälkiruoka, joka oli mun ihan ehdoton suosikki. Voin sen verran paljastaa, että tähän herkkuun käytettiin aikaa ja se oli kyllä sen arvoista!

Illallinen pimeässä

IMG_6080

Kahden tunnin pimeässä olon jälkeen tarjoilijamme sytytti pikkuhiljaa kynttilöitä, jotta silmämme alkaisivat pikkuhiljaa tottumaan valoon. Kokemus oli kaikenkaikkiaan jännittävä, hauska ja mielenkiintoinen. Listasin vielä alas elämyksen plussat ja miinukset. Ps. Uskaltaisitteko te lähteä syömään kahdeksi tunniksi pilkkopimeään huoneeseen tietämättä mitä ruokaa eteenne tulee? ;)

+ Joukosta erottuva kokemus.
+ Erinomainen asiakaspalvelu.
+ Maukkaat ruoat.
+ Hyvä seura.

- Ravintolahuoneessa olisi voinut olla kaksi pientä kynttilää.
-  Tapahtuma olisi myös kiva saada toteutettavaksi viikonlopulle.

Postaus on toteutettu yhdessä Elämyslahjat.fi.
34 kommenttia on "ILLALLINEN PIMEÄSSÄ"
 1. Oon kuullut aikaisemminkin tuosta pimeästä illalliselta ja se kuulostaa hauskalta ja mielenkiintoiselta kokemukselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä todella jännä ja mielenkiintoinen kokemus! :) Suosittelen kokeilemaan jos pimeässä istuskelu ei pelota tai aiheuta ahdistusta :)

   Poista
 2. Toi kuulostaa kyllä tosi hyvältä ja mielenkiintoiselta paikalta! :) Olis kyllä kiva joskus testata. Oliko tuolla kasvisruoka vaihtoehtoja? Mä voisin muuten suostua, mutta pitäis olla kyllä joku kasvisruoka vaihtoehto mulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä erittäin mielenkiintoinen kokemus pitkään aikaan :) Varauksen pystyy tekemään netissä ja uskoisin, että allergia/muut kohtaan pystyy ilmoittamaan, että syö vain kasvisruokaa jolloin he varmasti valmistavat sulle kasvisruokaa!

   Poista
 3. Anonyymi10/11/2016

  Kuulostaa aika jännälle! Eikö tuolla alkanut ahdistamaan yhtään? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loppuvaiheessa tuli kieltämättä hieman sellainen fiilis, että joko sais valot päälle, mutta ei ahdistanut muuten :)

   Poista
 4. Kuulostaapas jännälle! Mua ei kyllä ehkä sais pimeeseen huoneeseen syömään, hah :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aika jännittävä kokemus! :) Mäkin ajattelin alkuun, että nou nou, mutta loppu hyvin kaikki hyvin haha :'D

   Poista
 5. Ei vitsit tollaseen on kyllä pakko päästä. Oli varmaan ihan mieletön kokemus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan melkonen kokemus, vaikka vähän jännittikin! :D

   Poista
 6. Vau! En oo tajunnukaan, että näitä järjestetään myös Suomessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan huippua, että tää on saatu tänne Suomeenkin! :)

   Poista
 7. Hei vähän hauska idea! :-) kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä tosi jännä kokemus! :)

   Poista
 8. oon lukenu paljon kokemuksia tästä ja vois olla kyllä hauska kokemus, itse vaan pelkään niin paljon pimeää etten usko että itell sopis:'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin kertoa, että pelkään myös itse jonkun verran pimeää, mutta siellä ei kyllä tullut yhtään pelättyä kun kaikki kokoajan puhuivat ja oli kokoajan tekemistä :)

   Poista
 9. Oon niin pitkään miettinyt, että tuollainen kokemus olisi superhauska! Varmasti jännää syödä ruokaa näkemättä yhtään ja tuollainen pimeys sulkee varmaan hyvin myös muun maailman hetkeksi pois mielestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä ihan huippu hauska kokemus! :) Ruokakin maistui heti jotenkin maukkaamalle kun sitä ei nähnyt :)

   Poista
 10. Me mennään testaamaan mun miehen kanssa romantiikkapakettia Virossa Elämyslahjojen kautta. Tää ois voinu olla mulle tosi hyvä siinä mielessä, että oon ihan supernirso ja ennakkoluulonen kaikkien ruokien suhteen eikä mun oikeesti kannata tietää etukäteen mitä tuun syömään :D Ravintolassakin otan aina vaan kaikkea tuttua ja turvallista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit vähän huippua!<3 Mä otin varmaan ensimmäistä kertaa elämässäni riskin ja lähin kokeileen juuri siks tätä elämystä, että sais uutta kokemusta ihan ruoankin suhteen :)

   Poista
 11. WAUTSI! Nyt tuli vastaan sellanen elämys et pakko kokeilla itekin :D Kuulostaa superkivalta, ja toi on just sellanen paikka missä varmasti viihtyisin :) Olis tosi jännä istua siellä pilkkopimeässä sen pari tuntia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! :) Oli kyllä tosi jännä kun ei nähnyt yhtään mitään ja ruokakin piti saada syötyä ihan pilkkopimeässä, mutta hyvin se loppupeleissä meni :)

   Poista
 12. Hei mä oon niin kiinnostunu tälläsestä kanssa! Kattelin tuossa yhdessä paikallisessa raflassa että siellä olis tarjolla tälläsiä täälläkin, pitää testata joku kerta :) Kuulostaa niin jännältä mutta kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti testata! :) Oli pitkään aikaan todella jännä ja mielenkiintonen ruokaelämys<3

   Poista
 13. Tää kieltämättä vois olla aika hauska juttu kokeilla! Mä tosin olen ihan äärimmäisen ennakkoluuloinen ja nirso niin ruoan kuin juomankin suhteen, joten se vois aiheuttaa pieniä ongelmia - samoin se, että toisella meistä on aavistuksenomaisia ruokarajoitteita... Mutta muuten, ihana idea! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko myöntää, että olen myös itse joskus nirso ruoan ja juoman suhteen, mutta kyseiset ruoat, jotka tarjoiltiin olivat juurikin mun makuun! :) Kannattaa käydä kokeilemassa<3

   Poista
 14. Tätä ois kyllä kiva käydä kokeilemassa :) kiva kun bloggasit tästä, mä en ainakaan tiennyt tälläisestä ollenkaan :D

  http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ja kiva kuulla! :)

   Poista
 15. Vau, oli varmasti jännä ja mielenkiintoinen kokemus! :) Itse pelkään niin paljon pimeää, että en osaisi varmaan nauttia tuollaisesta tilanteesta ;D Toisaalta olisi kyllä varmasti siisti kokea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kiinnostava kokemus :) Loppuvaiheessa tosin tuli hieman se fiilis, että joko sais hieman valoa haha! :')

   Poista
 16. Vähän jännä idea :) Mä olisin varmaan vaan sotannut naamani siellä pimeässä :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruokaa oli helppo syödä loppupeleissä pilkkopimeässä vaikkei uskoisi! :)

   Poista
 17. Anonyymi11/15/2016

  Moi Jeannays! Törmäsin blogiisi, kun etsin tietoa dine in the darkista. Mut on kutsuttu tälläiseen, mutta en tiedä pystynkö menemään. Kärsin vähän suljetun paikan kammosta ja pelkään, että menen ihan paniikkiin jos en pääse tilasta pois esim. wc:hen jos paniikki iskee. Istuitteko koko kaksi tuntia paikoillanne vai pääsikö tilassa yhtään liikkumaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :) Tilasta saa poistua halutessaan, mutta ideana on siis istua se 2 tuntia pilkkopimeässä ja syödä. Tilassa ei siis nää yhtikäs mitään ja siellä istutaan pöydässä porukalla ^^

   Poista