BY. JENNA JULIET

LINKITÄ BLOGISI!


LINK YOUR BLOG

Pitkään toivottu ja odotettu postaus on nyt täällä! Näin syksyn tullessa kaipailen aina uutta luettavaa ja jokainen siellä ruudun toisella puolen varmasti etsii myös sillontällöin uusia blogeja luettavaksi. Teillä on aikaa linkitellä ensiviikon tiistaihin asti, joten muistakaahan siis linkitellä mahdollisimman pian.

Säännöt ovat varmasti monelle tutut, mutta kerrataan ne vielä joka tapauksessa. Jätä kommenttiboksiin blogisi osoite, kerro pienimuotoinen esittely itsestäsi ja blogistasi +  voit myös linkittää instagram profiilisi halutessasi. Viisi parasta blogia palkitaan tuttuun tapaan esittelyjen kera kahden viikon kuluessa, joten pistäkäähän siis parasta! ;) Palataan.

LINKITYS PÄÄTTYNYT!
75 kommenttia on "LINKITÄ BLOGISI!"
 1. 20 kesäinen naisen alku Töölöstä kirjoittelee kaikkea itseäni kiinnostavista naisten hömppä jutuista, asukuvia ja höpöttelyä kuulumisista ja syvällisempiä tekstejä :) Postailen lähes päivittäin ja jokainen postaus sisältää laadukkaita ja isoja kuvia! Jokainen seuraaja on rakas ja tervetullut mun pieneen blogiperheeseen ❤️
  http://livefearlessly-ellen.blogspot.fi/?m=0
  instagram: lauraellenig

  VastaaPoista
 2. Oon Kiia, 19-vuotias korkeakouluopiskelija Tampereelta! Kirjoittelen monipuolista lifestyleblogia, jonka aiheet vaihtelevat koulujutuista muotiin, DIY-projekteista kauneuteen sekä valokuvauksesta blogivinkkeihin. Postailen useamman kerran viikossa ja rakastan tätä hommaa!

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  IG: @kiiainnanmaa

  VastaaPoista
 3. Miun hyvinvointi-painotteinen blogi onkin siulle jo tuttu, mutta tässä linkkiä: http://j-doitforyourself.blogspot.fi

  Ja instagramista miut löytää nimellä jannamilea! :-)


  VastaaPoista
 4. Nää on aina niin kivoja postauksia kun löytää aina uutta luettavaa, kiva että toteutat tälläsen! Muthan sä jo tiedätkin mutta muille: http://jennyjanette.blogspot.fi/
  Instagram:@jenny_janette

  Oon 21-vuotias positiivinen lifestyle-bloggaaja. Blogissa käydään pilvilinnojen päällä ja toteutetaan unelmia. Matkustaminen, pukeutuminen ja meikkaus ovat suuria intohimojani. Mulle on tärkeää että lukijat viihtyvät blogissa, joten pyrin toteuttelemaan teidän toiveita. Tervetuloa lukemaan ja tutustumaan! ♥
  Osallistukaa myös ihmeessä käynnissä olevaan arvontaan jonne löydät TÄSTÄ.

  Xoxo JennyJanette

  VastaaPoista
 5. www.mirellajau.blogspot.fi

  18 vuotias tanssija kirjottelee elämän pienistä iloista, muodista ja kauneudesta! Monipuolinen blogi, missä esiintyy hyvänlaatuisia fotoja:)

  Instagram: @mirellaacristina

  VastaaPoista
 6. http://somebody-help-me-breathe.blogspot.fi/
  Ja instagramissa @caritakulmala

  Olen 24-vuotias helsinkiläinen, joka yrittää reppureissun jäljiltä sopeutua takaisin Suomeen ja arkeen. Blogissa siis luvassa paljon matkajuttuja ja haaveilua elämästä ulkomailla.

  Vanhat postaukset ovat hyvin lifestyle-aiheisia eli juhlia, tyyliä ja elämää.

  VastaaPoista
 7. Mun blogin pääaiheet pyörii trendien, kosmetiikan, hyvinvoinnin ja muuten vain elämän ympärillä. Tavoitteena on inspiroida, mahdollisimman paljon siis asukuvia ja omia mietteitä! :)

  https://visions-ninni.blogspot.fi

  & Instagram on ninnipusa

  VastaaPoista
 8. http://jasmminemaria.blogspot.fi/

  21-vuotiaan Porilaisen lifestyle henkinen blogi. Postauksia laidasta laitaan. Ikuinen materialisti, hurahtanut sisustamiseen, jääkiekk lähellä sydäntä, mussa asuu pieni työnarkomaani, elämää avomiehen ja pian myös koiranpennun kanssa, sammumaton tatuointikuume. :-)

  VastaaPoista
 9. Http://lifeasiknowit-milla.blogspot.com

  23-vuotiaan helsinkiläisnaisen lifestyle-blogi, jossa juttua perus arjesta, ajatuksista, matkustelusta, kosmetiikasta yms. :) onkin sulle jo ennestään tuttu, mutta halusin osallistua tähän! <3

  VastaaPoista
 10. http://lion-inside-me.blogspot.fi/

  22-vuotias urheilu- ja kissahullu nainen, joka kirjoittelee blogissaan arjen pienistä ja suurista iloista, nauttii treenaamisen lisäksi diy-jutuista, suklaasta, kissojen seurasta ja omassa pikkuasunnossa kotoilusta.

  Instagram: sofiahedviganniina

  VastaaPoista
 11. https://vievies.blogspot.fi/

  valokuvaus | 17v.

  VastaaPoista
 12. Miinakaroliina.blogspot.com

  23-vuotiaan tyttösen lifestyleblogi jota olen kirjoitellut säännöllisesti neljän vuoden ajan! :)

  VastaaPoista
 13. http://kissapedonviikset.blogspot.fi/?m=1

  Hevosia, kissoja, valokuvausta, 20 vuotiaan kirjoittajan kuulumisia... Niistä on tehty blogi Kissapedon viikset!

  VastaaPoista
 14. http://anenblogi.blogspot.fi/

  20+ / Pori
  Mun blogi on positiivinen, kimalteleva ja täynnä iloista höpötystä ♥ Rakastan kaikkea tyttömäistä ja söpöä, mikä näkyy varsinkin asukuvien muodossa. Syvällisiä ajatuksia, positiivisuuksien etsimistä sekä kotimaan matkailua löytyy myös usein postauksista :)

  VastaaPoista
 15. http://nukkanurkka.blogspot.fi/

  26.v / Lifestyle

  VastaaPoista
 16. http://more-than-we.blogspot.fi/

  Heidi // 19 // Jyväskylä // Hyväntuulista, valokuvapainoitteista lifestyleä!

  VastaaPoista
 17. 22wee naisen alku kuopiosta, blogissa eniten ehkä asukuvia, mutta myös paljon lifestyleä ja aina kun aika antaa periksi niin yritän kirjoittaa myös vähän pintaa syvemmälle :)

  http://saarawal.blogspot.com/

  VastaaPoista
 18. http://kk-kohtikauneutta.blogspot.fi/?m=1

  Täällä 22 v parturikampaaja opiskelija pohjanmaalta :3 Kirjottelen vähän kaikesta, mutta kauneudenhoito on lähellä sydäntä, joten se näkyy blogissa aika paljon:) tervetuloa kurkkaamaan ja lukemaan :3 <3

  VastaaPoista
 19. http://alice-on-ice.blogspot.fi/

  21-vuotiaan oululaisen kauppatieteiden opiskelijan lifestyle- ja muotiblogi, jossa teemoina lisäksi muun muassa ruoanlaitto, mielipiteet ja populaarikulttuuri

  VastaaPoista
 20. http://emilia-vonhellens.blogspot.fi/ Lifestyle blogin kirjoittaja Helsingistä :)

  VastaaPoista
 21. Parikymppisen nuoren naisen lifestyleblogi, jossa paljon myös kauneusjuttuja! Tervetuloa tutustumaan ♥

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 22. Menbere-blogi on Lifestyle/muoti blogi höystettynä huumorilla, arjen kommelluksilla, ja inspiraatio postauksilla. Blogia kirjoittaa 18-vuotias Helsingissä asuva tyttö.

  http://www.lily.fi/blogit/menbere

  VastaaPoista
 23. https://harrietgripenberg.blogspot.fi/
  Lifestyleblogi josta löydät ripauksen luovuuttakin. Olen 20 vuotias naisen alku joka on tämän blogin takana, olen myös ihanan miehen vaimo sekä mopsin omistaja. Liiketalousopiskelija.
  Kirjoitan blogia suomeksi että ruotsiksi.

  VastaaPoista
 24. http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  20-vuotiaan tytön lifestyleblogi. Blogistani löytyy mm. asukuvia, arkisia höpinöitä, reseptejä - ja tietty hyvää fiilistä. :)

  VastaaPoista
 25. 22/mielenterveyskuntoutuja/lifestyle
  Kirjoittelen elämästäni, jota välillä hidastaa masennus ja muut mielenterveyshäiriöt. Omaan persoonallisen tyylin ja tuon sen blogissani esille. Now I'm a Warrior on minun selviytymistarina.

  VastaaPoista
 26. http://2avlt5.blogspot.com.ee/

  Olen 21-vuotias lääkisopiskelija Tartosta. Opiskelen toista vuotta Tarton yliopistossa kansainvälisellä linjalla englanniksi. Rakastan valokuvia, aikaisia aamuja, luonnonkukkia, naurua, raakasuklaata ja koiria. Teretulemast seuraamaan mun elämää.

  VastaaPoista
 27. http://anskisss.blogspot.fi/

  kohta 20/ Tre / Lifetyle
  Elämänmakuinen blogi, jossa välillä pohditaan maailman menoa syvällisesti, ja toisinaan ollaan pää pilvissä kevyen lifestylehömpän voimin :') Kosmetiikkaa, mielipidepostauksia, asuja, vinkkejä, ja valoisia kuvia!

  VastaaPoista
 28. http://fashionbyina.blogspot.nl

  18 | Amsterdam | Muoti & lifestyle | IG: @fashionbyina

  VastaaPoista
 29. https://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  Oma freesi sporttinen ja ehkä katu-uskottavakin tyyli naisellisilla viboilla, juttuja hyvinvoinnista kaikin puolin, lifestyleä ja lemppari reseptejä vähän terveellisemmin. Välillä hömppää, välillä ihan oikeeta asiaa pintaa syvemmältä. Tarkoitus inspiroida ja inspiroitua. Ja tuoda hyvää mieltä! 20 / JKL

  IG: @mariannnne

  ♥♥

  VastaaPoista
 30. http://hissingbooth.blogspot.fi/

  22-vuotias sosiaalialan opiskelija höpisee plus size -muodista, kosmetiikasta, ajankohtaista ilmiöistä ja välillä avautuu itsetunnosta. :)

  VastaaPoista
 31. http://revotulipalo.blogspot.fi

  Ruokaa, matkustelua ja positiivisia ajatuksia löytyy tästä hyväntuulisesta lifestyleblogista. Ite oon parikymppinen, toista välivuotta aloitteleva tyttö, ja tavoitteena olisi tehdä tästä vuodesta vähintään yhtä ikimuistoinen kuin edellisestäkin. Paljon seikkailuja ja muuta hauskaa siis luvassa blogin puolella!

  Instagramista mut löytää nimimerkillä @liidelz, jos kiinnostaapi kurkkia.

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
 32. Inspiroidutaan asukuvista ja höpötellään kaikesta mielen päällä pyörivästä. Blogissani pääsee seuraamaan mun elämää vaatekaupan myyjänä, ystävänä sekä epätoivoisena kotikokkailijana. Sydäntä lähellä muoti, hyvinvointi sekä kaikki muu naisellinen hömppä :)

  http://www.lily.fi/blogit/essiel

  Ps. Postauksia tulee 3 kertaa viikossa, keskiviikkoisin, perjantaisin sekä sunnuntaisin.

  VastaaPoista
 33. 21- vuotiaan tytön Lifestyle- tyylinen blogi, jossa yhdistyvät suuret intohimoni: muoti, kauneus ja valokuvaus.

  http://hennankengissa.blogspot.fi

  instagram: hennatasmoi

  :-)

  VastaaPoista
 34. http://minna-tells-secrets.blogspot.fi/

  Lifestyle-blogi muodista, kauneudesta, vegaaniruuasta, matkustelusta ja sisustuksesta. Instagram löytyy nimellä @mintsulii :)

  VastaaPoista
 35. http://noorahoo.blogspot.fi/

  18-vuotiaan tytön kauneuspainotteinen blogi. Mukana kulkee alopecia, jonka takia olen menettänyt hiukseni, ripseni sekä kulmakarvani. Välillä blogissa on myös reseptejä, omia ajatuksia, diy-juttuja sekä valokuvausta.

  VastaaPoista
 36. Oon 20-vuotias iloinen naisenalku Seinäjoelta, Etelä-Pohjanmaalta. Oon kirjotellut nykyistä blogia vuoden ja mun blogi käsittelee lähinnä mun elämää. Kuulumisista asuihin, kauneudesta muotiin, ostoksista arvontoihin. Ihmisenä oon tosi avoin, joten kirjottelen mun blogiin aina joskus henkilökohtaisempiakin postauksia liittyen esimerkiksi kiusaamiseen, painon pudotukseen, ystävyyteen ym.

  Kirjottelen blogia sillon tällön, kuitenkin tavoitteena vähintään 3 kertaa viikossa. Mun lukijat on mulle ihan älytön voimavara enkä pysty arvostamaan tarpeeksi mun pientä, mutta todella tärkeää lukijakuntaa. Jokainen uusi lukija on enemmän kuin tervetullut ♥

  http://nooramaijakatariina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 37. elinaeveliinaa.blogspot.fi

  Beauty&Lifestyle

  Ruudun takana kirjoittelee vasta alkaja kauneusbloggaaja joka jakaa blogissaan kaiken meikkihulluudestaan , elämän tärkeisiin H-hetkiin. Tällä hetkellä esillä on mun tuleva muutto ensimmäiseen omaan kotiin ja paljon muuta!

  VastaaPoista
 38. Vau rakastan näitä postauksia, löytyy aina niin paljon uusia hienoja blogeja 😍

  Jasmineww.blogspot.fi

  Lifestyle / Muoti / Matkustelu
  20 vuotias suomenruotsalainen tyttö kirjoittaa englanniksi muodista, ajatuksista, elämästä ja kauneudesta. Matkustelen paljon ympäri eurooppaa ja myös pieni elämäntapamuutos nyt meneillään kun lähin takas koulupenkille kahen välivuoden jälkeen opiskelemaan mediaa.

  VastaaPoista
 39. http://funfitfash.blogspot.fi/

  28-vuotiaan IT-virtuoosin lifestyleblogi, jossa kertoilen elämäni kaikista osa-alueista. Mukana niin muotia, kauneutta, sisustusta kuin treeniäkin. Matkalla mukana kihlattu sekä kissa :) Blogin on tarkoitus pitää hyvää mieltä yllä sekä itsellä kuin muillakin!

  Instagramista minut löydät nimellä Pinxedful :)

  VastaaPoista
 40. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 41. http://janicak.blogspot.fi/

  Nimeni on Janica ja olen 20-vuotias opiskelija.. Olen aina menossa ja tykkään pitää elämäni kiireisenä. Olen hyvin sosiaalinen, itsevarma, luova ja viihdyn kameran molemmilla puolilla. Intohimojani on mm. kauneus, muoti, sisustaminen, matkusteleminen, valokuvaus, juhliminen ja ruoka. Näistä aiheista blogini myös hyvin pitkälti koostuu.

  Instagram - @JanicaKoivusalo

  VastaaPoista
 42. www.nanikaroliina.com

  Inspiroiva katumuotiblogi, jossa välillä käydään pohtimassa syviäkin asioita .

  www.nkbebeauty.com

  kauneus/kosmetiikkablogi meikkitutojen ja maskeerauksien parissa :)

  VastaaPoista
 43. http://newdaysaara.blogspot.fi/

  New Day - blogissa kerron elämästä 17- vuotiaan lukiolaisen silmin. Paljon päivän asuja, hius- ja meikkijuttuja, ruokaohjeita, treenivinkkejä ja silloin tällöin myös videoita.

  VastaaPoista
 44. http://saijis.indiedays.com

  Positiivisuutta muihin tartuttava 22-vuotias nuori nainen, joka on jäänyt koukkuun bloggaamisen ihmeellisen maailmaan. Kirjoittelen elämän pienistä iloista, käänteistä ja tapahtumista. Muotia rakastavana blogista voi bongailla huimat määrät asukuvia sekä ostosten esittelyjä! Unohtamatta tietenkään kauneushömppää sekä erilaisia reseptejä :)

  Instagram @saijis

  VastaaPoista
 45. http://diconomise.blogspot.fi/

  16-vuotiaan tytön lifestyleblogi, jossa mukana mm. kuulumisia, valokuvausta, suosikkeja, kosmetiikkaa, diy-juttuja ja positiivista fiilistä!

  VastaaPoista
 46. Kuivahkolla huumorilla terästetty 18-vuotiaan turkulaisen lifestyleblogi! Postauksia mm. kauneudesta, pukeutumisesta, sisustuksesta, ruuanlaitosta, matkustuksesta jne. ((:

  http://thatsentirelyoriginal.blogspot.fi/?m=0


  VastaaPoista
 47. http://wwheretonext.blogspot.fi/

  22-vuotiaan opiskelijan matkablogi, jossa matkustetaan, suunnitellaan matkoja ja pohditaan kaikkea matkusteluun liittyvää! Välillä myös postauksia muustakin kuin matkustamisesta :)

  Instagram: ddeepstar

  VastaaPoista
 48. https://starberrylipgloss.blogspot.fi/

  20 vuotta täyttävän, nykyisin myös Tamperelaisen, opiskelijan muoti- ja lifestyleblogi, jonne Kirjoittelen kaikesta päivän asuista käsitöihin ja matkoihin. Harrastan myös valokuvausta, joten pääpainona on suuret kuvat ja visuaalinen ilme. Teemana kaikki sievä ja naisellinen

  Instagramista löytyy blogin nimellä, eli @starberrylipgloss :)

  VastaaPoista
 49. Mä kyllä niin tykkään näistä postauksista - vaikka ehdin nyt vain puolittain selata tähän linkiteltyjä blogeja, löytyi jo näinkin nopealla "seulonnalla" monta ihanaa, uutta tuttavuutta! :)

  Tahdoin Jo - I Already Did
  https://tahdoinjo.blogspot.fi

  Blogin pääaiheina ovat parisuhde, avioliitto & hääjuhla(t) - pohdiskelevampien postausten rinnalla blogista löytyy meidän vow renewal ceremonymme suunnittelua, ideointia ja erilaisia DIY-postauksia aina resepteistä käsitöihin. Pienenä twistinä blogissa kulkee mukana myös kaksikulttuurisuus; mies kun on kotoisin Yhdysvalloista. Blogi rennolla ja rehellisellä otteella, ilman sen suurempia sokerikuorrutuksia! :)

  VastaaPoista
 50. http://viiskyttieta.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittaa 19-vuotias, kameran molemmilla puolilla viihtyvä tyttö. Postauksissa vilahtaa välillä niin syvällisä kuulumisia kuin kevyempiä kauneusjuttujakin. Kaikki tämä tietysti vaaleanpunaisella lisämausteella!

  Instagram: @jjjuliaeveliina

  VastaaPoista
 51. http://lovekatariina.blogspot.fi/

  26 -vuotias markkinoinnin opiskelija bloggaa ja tubettaa kauneudesta, muodista ja kaikista elämän positiivisista asioista. Postauksia luvassa 3 kertaa viikossa, joista 1 on videopostaus. Kaikki uudet lukijat ja tilaajat ovat sydämellisesti tervetulleita mukaan! :)

  Instagram: @katariinahelen

  ♥ Kata

  VastaaPoista
 52. Lukiolaisen blogi, joka koostuu niin lifestylestä, matkustelusta, muodista ja kauneudesta, sekä kaikesta siitä, mitä minä rakastan.

  www.ainoaxberg.blogspot.fi/

  instagram: @ainokarin

  VastaaPoista

 53. RHYTHM INSIDE

  19 | Pohjois-Suomi | Lifestyle, Valokuvaus, Musiikki

  https://iinaemiliasd.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 54. Kosmetiikka- ja kauneusaiheinen blogi. Kirjoitan kaikkea mahdollista aiheeseen liittyvää, kuten ihonhoitovinkkejä, meikkausohjeita sekä omia tuotearvosteluja/mielipiteitä ostamistani ja kokeilemistani tuotteista. Yritän panostaa selkeään ulkoasuun ja laadukkaisiin kuviin. Olen 22-vuotias ja asun pohjanmaalla :)

  http://meikkiarsenaali.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 55. Miia / 18 / Turku / lifestyle

  Blogisa keskityn hyvinvointiin laajana käsitteenä sekä kaikenlaisiin lifestyle-juttuihin tavoitteena levittää hyvää myieltä ja inspiraatiota <3

  http://the-happiness-theory.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 56. http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  Olen Anne, 21-vuotias helsinkiläinen. Blogistani löytyy punaisia huulia, lämmintä sisustusta, hyvinvoinnin maailmaa, klassista tyyliä ja silloin tällöin käydään reissussakin. Kirjoitan myös niistä arjen pienistä suurista iloista ja hetkistä.

  VastaaPoista
 57. (oho, ilmeisesti edellinen linkki ei toiminut, yritetäänpä uudelleen :D)

  https://eks-katariina.blogspot.fi/

  Oon tänä vuonna 18 vuotta täyttävä Oulussa asuva naisenalku. Palasin vasta Kaliforniasta vaihdosta ja käyn tällä hetkellä lukiota IB-linjalla. Blogiini kirjoittelen enimmäkseen pukeutumiseen ja kauneuteen liittyviä postauksia, mutta myös esimerkiksi matkustaminen on lähellä mun sydäntä. Mun blogi ei ole ollut pystyssä vielä kovin kauaa (aloitin heinäkuussa), mutta toivon että mun luonteesta ja tyylistä saisi edes jonkinlaisen kokonaiskuvan postauksia lukiessa. Tervetuloa! :)

  Instagram: @katariinana_

  VastaaPoista
 58. Olen Kadri ja 22v :) pidän lifestyle aiheista blogia omalla tyylillä, löytyy mm : meikkivideoita, ajatuksia / mielipiteitä joita kerron, muodista, kokkailusta ja elämästä. Jaan blogissa ilot sekä surut jos niitä on.
  http://kadrilautala.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 59. Charlotta Eve / Kauneus, Meikit, Ihonhoito + lifestyle

  http://charlottaeve.com

  Kosmetologin näkäkulmasta kirjoitettuja vinkkejä, inspiraatiota ja apua meikkaukseen sekä ihonhoitoon.

  Olen 22-vuotias nainen Helsingistä (syntynyt Oulussa) ja suhtaudun intohimoisesti bloggaukseen, jonka vuoksi teen sitä myös osittain työkseni. Kirjoittanut olen jo vuodesta 2011 lähtien.

  Tervetuloa seuraamaan! Also in english!

  Instagram - charlottaeve
  Snapchat - charkkueve

  VastaaPoista
 60. http://katvonyvon.blogspot.com/

  Kohta 24 vuotias nainen kirjoittelee elämästään, pohtii asioita ja on pienen pojan äiti. Noudattaa vhh ruokavaliota ja siihen liittyen löytyykin reseptejä. Ikuinen laihduttaja ja mieletön kenkäfriikki.

  Insta katimau
  snappi katimauu

  VastaaPoista
 61. http://mamitun.blogspot.fi/

  Instagram: mamituh

  Täällä kirjoittelee vuonna 2012 blogimaailmaan täysin hurahtanut 21-vuotias nuori naisenalku. Asun tällä hetkellä Maltalla ja lempparijuttuihini kuuluu mm. kauneus, oman tyylin luominen, positiivisuus, kameran edessä oleminen, parhaimpien ystävien seura ja kaikki muu, mitä tämän ikäisen tytön elämään voi vaan mahtua. Blogini on hyvin kuvapainotteinen, ja tyttömäisiä juttuja löytyy melkeinpä joka postauksesta. Tervetuloa ♥

  VastaaPoista
 62. http://allthemgoodthings.blogspot.fi

  24-vuotiaan lahtelaismimmin hyväntuulinen blogi rennolla ja maanläheisellä otteella elämään ja niin ikään blogin sisältöönkin, mikä pitää sisällään mm. asukuvia, ruokajuttuja sekä reseptejä, elokuvia, kosmetiikka-aiheisia postauksia ja runsaasti valokuvia :) Tervetuloo tsekkaamaan, tällä hetkellä myös arvonta käynnissä!

  VastaaPoista
 63. kissesvilma.blogspot.com
  Kirjoitan sekasoppablogia elämästäni, tyylistä ja mielipiteistä. Tykkään eniten kirjoittaa pohdiskelevia mielipidekirjoituksia mutta rakastan myös inspiroida tyylipostauksilla.

  Instagram: kissesvilma

  Puspus Jenna <3

  VastaaPoista
 64. Jenni's lullaby

  24-vuotias nuori nainen Seinäjoelta kirjottelee lifestyleblogia. Blogistani löytyy esimerkiksi sisustusta, asuja, reseptejä ja sitten sitä ihan perusarkea, johon kuuluu myös aviomies, pian 2-vuotias taapero ja loppuvuodesta syntyvä vauva. :)

  VastaaPoista
 65. Ainoa

  Olen 25-vuotias Aino, asun Pohjois-Suomessa, käyn töissä, laitan ruokaa, treenailen, valokuvaan ja elän itselleni kivaa arkea. Rauhallinen lifestyle-blogini kertoo päivieni pienistä tapahtumista, esimerkiksi reissuista, ostoksista ja kodistani. Tervetuloa kurkkaamaan!♥

  VastaaPoista
 66. htttp://tthekidult.blogspot.fi/

  18 / (LIFE)STYLE & BEAUTY ♥

  ig: @noorajjulia

  VastaaPoista
 67. Oon lukiolainen Oulun läheltä ja rakastan matkustelua, kuvailua sekä muoti -ja kauneusjuttuja, mistä suurin osa postauksista koostuukin :-)

  http://aliisa-m.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 68. Kaksi helsingistä alunperin kotoisin olevan 25 vuotiaiden valokuvapainoitteinen blogi kaudesta, matkailusta ja päässä pyörivistä ajatuksista. Kaksi maata (suomi +Kanada) ja kahdet mielenkiinnon kohteet yhdistettynä saman blogin alle !!

  beautyandthesoul.org

  Saskiasofia@hotmail.com

  VastaaPoista
 69. http://jereviinikainen.fi

  20-vuotiaan nuorukaisen valokuvaukseen ja miesten muotiin painottuva lifestyle blogi :)

  Instagram: @jereviinikainen

  VastaaPoista
 70. http://tiiassensitivesoul.blogspot.fi/

  Täällä kirjoittelee melkein 20 vuotias tytsy Porista. Blogistani löytyy mm. asukuvia, kauneuteen liittyviä juttuja, valokuvia ja ihan vain omia höpötyksiä :)

  VastaaPoista
 71. http://inka-allornothing.blogspot.fi

  Pian parikymppisen Tampereen hurjan positiivinen lifestyle blogi. Pääpainona varmaankin oma tyyli niin asujen kuin sisutuksenkin kanssa. Joka keskiviikko ilmestyy ruokapostaus!

  VastaaPoista
 72. http://sannialina.blogspot.fi/

  olen 20-vuotias nuori nainen, kirjoitan lifestyle-blogia omaan tahtiin ja omaan tyyliin, olen kiinnostunut kosmetiikasta ja muodista. :-) tervetuloa!

  VastaaPoista
 73. http://emmistina.blogspot.fi/

  Olen 22-vuotias Emmi-Stina Turusta, vuoden 2013 ylioppilas ja ammatiltani parturi-kampaaja. Tällä hetkellä työskentelen siis Turun Länsikeskuksen Hiustalossa tarvittaessa töihin kutsuttavana apulaisena. Kirjoitan blogiini kaikenlaista, mitä mieleen tulee; hiuksista, kuulumisista, (kirppis)ostoksista, päivistäni ja kaikenlaisesta muustakin. Yritän pitää blogini persoonallisena, ettei se hukkuisi blogien valtamereen :-) Tervetuloa tsekkaamaan!

  Instagramissa kuljen nickillä @emmistina :)

  VastaaPoista
 74. http://aboutmylife-peppi.blogspot.fi/

  20-vuotiaan turkulaisen tytön elämää! Blogista on lifestylepainoitteinen mutta syvällisempiäkin tekstejä löytyy. :-)

  VastaaPoista
 75. Kai sitä pitää itekkin linkata! :)

  22-vuotiaan naisen blogi elämästä. Blogistani löydät luontaislääketieteen opintoja ja hyvää oloa. Nousevia ja laskevia lentokoneita, reissutarinoita, kauniita kuvia ja rakkaita ihmisiä. ♥
  http://www.rantapallo.fi/enkeleitahiuksissani/

  VastaaPoista