BY. JENNA JULIET

ENKELISTÄ DEMONIKSI

I bring the karma, you better run run run yeah, it's coming your way. Tää biisi on kuta kuinkin omistettu niille ihmisille, jotka ovat toimineet sellaisella tapaa, ettei sitä kertakaikkiaan pysty antamaan anteeksi tai saatika koskaan unohtaa. Elämä jatkuu, mutta entä ne hirveät painajaiset, jotka jatkuvat vielä hyvinäkin aikoina?

Tää teksti kertoo siitä kun mä menin luottamaan vääriin ihmisiin, mutta kukapa nyt ei luottaisi parhaimpiin ystäviinsä? Tää on aika henkilökohtanen teksti multa, sillä tää kertoo siitä miten mua on kohdeltu ystävyyssuhteissa. Haluan myös samalla kertoa, että mun elämä ei oo ollut juurikaan sellaista miten moni on kuvitellut sen olevan. Usein bloggaajasta oletetaan, että hänellä on täydellinen elämä, täydelliset ystävät, kaikki työ- ja raha asiat kunnossa yms, mutta mä haluankin tämän kirjoituksen avulla avata silmiä ja kertoa millaista monen ihmisen elämä on ollut tai on tällä hetkellä. Mun omalla kohdalla kaikki asiat eivät ole menneet niin kuin niiden on pitänyt mennä tai niin, miten monet ovat ajatelleet niiden menevän. Faktahan on kumminkin se, että mullakin on ollut vaikeita aikoja omassa elämässä, kuten varmasti monella ruudun toisella puolella olevalla henkilöllä ja tää on varmasti monelle naiselle varsinkin tuttu juttu, mistä mä haluan tänään keskustella, nimittäin tällaisia ihmisiä ja ystäviä löytyy harvinaisen paljon jokaisesta kaveripiiristä.

Lähdetään vaikka aluks siitä käyntiin, että olen usein kuullut muiden ihmisten puhuvan sellaisia asioita musta itsestäni, jotka eivät pidä paikkaansa. Sama pätee keskustelupalstojen juoruihin. Eniten musta on ehkä kumminkin tuntunut pahalta se, että mua ollaan pidetty särkymättömänä ja vahvana tyyppinä, jolla ei oo ollut koskaan omassa elämässään vaikeuksia. Tänään ei jaetakkaan tuttuun tapaan asuvinkkejä tai ideoita syksyyn, vaan keskitytään hieman syvällisempään asiaan.

BW

Mulla on ollut todella ikäviä ihmissuhteita muutaman vuoden aikana ja myös mun blogin sisältö on joskus vähän vaikuttanut siltä, että joo mulla menee älyttömän hyvin, mulla on hauskaa ja elämä rullaa. Näin se ei oo kumminkaan aina mennyt. Moni on huomannutkin sen useimmiten, ettei kaikki oo nyt kondiksessa. Oon kumminkin halunnut pitää blogin positiivisena ja jättänyt ne henkilökohtaset asiat pois blogista. Noh, nyt ei mennäkkään niihin positiivisiiin aiheisiin vaan siihen mitä mun ympärillä on tapahtunut ja miten se on vaikuttanut muhun itseeni.

Mä oon joskus kertonut, että oon ollut koulukiusattu, mutta en halua puhua siitä sen enempää, sillä elämässäni on tapahtunut muitakin ikäviä asioita, jotka ovat vaikuttaneet mun hyvinvointiin. Yks asia on se, että mulla on ollut todella ilkeitä, kaksnaamasia ja katalia ystäviä, keihin mä oon luottanut. Tää kirjotus kertoo siitä, miten mun eräs hyvä ystävä hyväkskäytti mua, kaveri levitti henkilökohtaisia asioitani ihmisille eteenpäin ja kuvasi mm. salaa videoita musta ja parasystävä toimi niin hirveällä tapaa, ettei sitä voi yksinkertaisesti kertoa nettiin. Herää edelleen kumminkin kysymys: Miten omat ystävät voivat toimia tuolla tapaa?

Tästä on todella vaikeeta puhua julkisesti, koska tiedän, että ylläpidän julkista blogia johon voi eksyä kuka tahansa ja tää on ollut mulle todella ikävä asia, joka on koskettanut mun omaa elämää aika isolla tapaa. Ikinä en ole saanut kuulla kunnollista anteeksipyyntöä näiltä ihmisiltä, joka on mm. vaikeuttanut mua pääsemään eteenpäin omassa elämässä.

Huonosti nukuttuja yöunia, jatkuvaa pahaa mieltä, luottamuspula muihin ihmisiin ja ahdistus. Siinä on kuta kuinkin ne neljä asiaa, joita koin monta kuukautta tapahtumien jälkeen. Joskus mä jäin jopa vaan makaamaan sänkyyn tai sohvalle ja miettimään noita asioita moneks tunniks. Ne rakkaimmat ystävät, keiden kanssa mulla oli ollut aina niin hauskaa ja aina niin kivaa olivat pettäneet mun luottamuksen, rikkoneet ainutlaatusen ystävyyssuhteen ja samalla aiheuttaneet ahdistusta ja stressiä omaan elämään. Kaikki se hyvä oli poissa, mutta loppupeleissä oon vaan huokaissut helpotuksesta, ettei kyseisiä henkilöitä enää ole mun omassa elämässä.

BW3

Iloinen, niin positiivinen ja elämänhaluinen bloggaaja. Eihän hänen elämässään ole voinut tapahtua hirvittäviä asioita, kuten ikäviä ihmissuhteita, koulu- ja nettikiusaamista, masennusta ja pahaa oloa, mutta kun on. Kaikkea ei voi nähdä. Sempä takia haluan avata silmiä. Olen kumminkin aina uskonut karman lakiin ja kuten alussa kopioin Alman biisistä mahtavan lauseen: I bring the karma, you better run run run yeah, it's coming your way. Niinhän siinä loppupeleissä käy, että se osuu vielä omalle kohdalle ja omalle tielle mitä muille on aiheuttanut. Se helpottaa jonkun verran omaa oloa niiden huonojen nukuttujen yöunien ja ahdistuksen jälkeen. On helpompi hengittää ja voida hyvin kun ympärillä on hyviä ja luotettavia ihmisiä.

Nyt on syksy 2016 ja mulla ei oo ollut varmaan koskaan näin hyvää fiilistä. Mulla on ihana parisuhde, aidot oikeat ystävät, rakas perhe ja uusi työpaikka. Tällä hetkellä voin siis mainiosti ja pikkuhiljaa menneisyyden asiat ja jatkuvat painajaiset ovat poistuneet mun mielestä. Vaikka halusinkin avata oman elämäni menneisyyttä julkisesti omaan blogiini ja kerrata vanhoja ikäviä asioita, niin en suinkaan juurikaan enää mieti niitä nykypäivänä. Jotenkin onnellisuus, hyvä olo ja uudet elämäntavat ovat tavallaan saaneet mut unohtamaan kaikki ikävät asiat, sillä tällä hetkellä omassa elämässä on niin paljon hyvää, ettei sitä aina usko todeksi.

Nyt varmasti moni miettii päänsä puhki ruudun toisella puolen käsitellen tämän postauksen aihetta sen luettuaan ja ehkä hieman sen ideaakin. Tavoitteenani oli tuoda julki se, että älkää koskaan jääkö ikävään ihmissuhteeseen. Teidän ei tarvitse myöskään antaa kaikkea anteeksi jos teko on aiheuttanut ikäviä seuraamuksia, kuten ahdistusta ja pelkotiloja. Voin omasta kokemuksesta sanoa sen, että olen antanut ikäviä asioita anteeksi, mutta useimmiten nämä ihmiset ovat vain toistaneet virheitänsä. Siinä on vain satuttanut itseään yhä enemmän ja tajunnut loppuvaiheessa sen, että en ole todellakaan tämän arvoinen enkä ansaitse tulla kerta toisensa jälkeen satutetuksi. Muistakaa suojella sydäntänne ja arvostaa myös itseänne. Se on tärkeetä. Ihanaa syksyä teille kaikille! Palataan taas.
54 kommenttia on "ENKELISTÄ DEMONIKSI"
 1. Kiusaaminen ja luottamuksen pettäminen helposti jää kummittelemaan tulevaisuuteen, mutta niistä pitää oppia päästämään irti ja jättää taakseen. Helppoa se ei ole, mutta sen arvoista. Hyvä teksi sulta <3 Onnea työpaikasta ! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on oikeesti karu tosiasia ja ikävää, mutta nimenomaan: Pitää oppia vaan päästämään irti ja jatkaa eteenpäin! Kiitos paljon Nani<3

   Poista
 2. Tämän olen itsekin oppinut kantapään kautta, kukaan ei ansaitse huonoja, epäluotettavia ystäviä. Myrkylliset ihmiset kannattaa sulkea omasta elämästä heti kun sen oivaltaa, sillä ystävien tehtävä on tuoda hyvää mieltä ja tuoda tukea ja turvaa. Ihana kuulla että sulla menee nyt hyvin! Ja hyvin kirjoitettu teksti, laittaa varmaan monet miettimään. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla meni myös jonkun aikaa oppia kantapään kautta, mutta pääasia että oppi ajallaan ja voi nyt hyvin :) Kiitos paljon Ninni<3

   Poista
 3. Mielettömän hyvä teksti - jälleen kerran. :)

  Bloggaajasta kuin bloggaajasta saa monesti helpostikin sen mielikuvan, että kaikki kulkee täydellisessä harmoniassa keskenään. Ja toisaalta, en minä toisaalta koe, että se on niin kovin väärinkään - monet hakevat blogeista juurikin sitä positiivisuutta ja elämäniloa, vaikka välillä palautuminen maanpinnalle on sekin hyvästä. Meistä jokaisella on elämässä omat haasteensa ja demoninsa - ovat ne sitten jostakin kauempaa menneisyydestä, tai lähihistoriasta. Isoin asia on ehkä juurikin se, kuinka ne asiat itse käsittelee.

  Mä olen monesti kasvokkain hyvin vaitonainen siitä, millainen tie mulla on ollut tähän päivään saakka - lähimmät ystävät tietävät kaiken yksityiskohtia myöten, mutta muuten... En erityisemmin puhu asiasta turhan tarkasti. Olen kuitenkin ollut avoin siitä, että minua - kuten niin valitettavan montaa muutakin - on koulukiusattu. Mulla se oli ensin toisen tytön taholta, mutta saatiin asiat sovittua ja ollaan näin aikuisiällä ihan asiallisissa väleissä - mutta kun se luku kirjasta oli taputeltu, alkoi seuraava. Ne muutamat vuodet oli ihan silkkaa helvettiä, kaikkea aina verbaalisesta kiusaamisesta aina raiskausyrityksiin, murtuneisiin luihin, hakkaamiseen, potkimiseen... Eivätkä edes opettajat uskaltaneet puuttua.

  Kamalia kokemuksia, mutta kasvattavia. Olen kaikesta tästä johtuen silkka leijonaemo omaa lastani kohtaan, en suvaitse syrjintää tai kiusaamista missään niiden muodoissaan. Puutun myös niihin tilanteisiin, jotka tapahtuvat julkisella paikalla - en todellakaan halua, että kukaan joutuu käymään samaa läpi, kuin minäkin. Kiusaamisen, kavereitta jäämisen ja yksinäisten teinivuosien arvet näkyy tavallaan vieläkin, mutta enää mä en itke omaa tarinaani kertoessa - jollain tavalla oon oppinut hyväksymään sen kaiken osana itseäni, tässä vuosien varrella.

  Iso hatunnosto sulle siitä, että uskalsit omista kokemuksistasi ja tästä aiheesta kirjoittaa - mä tiedän, kuinka paljon rohkeutta sen on taatusti täytynyt vaatia! ♥ Kunpa vaan jokainen meistä ymmärtäisi, että on arvokas juuri omana itsenään. Muiden mielipiteet... Jopa ne voi jättää jonnekin kauas muistoihin ja aivan omaan arvoonsa - tärkeintä on oma, sisäinen hyvä olo ja tasapaino.

  Ihanaa ja aurinkoista loppuviikkoa! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitit kyllä niin mahtavasti!<3 Iso kiitos sulle mahtavasta kommentista ja ihanaa syksyä sulle :) Xx

   Poista
 4. Anonyymi9/07/2016

  Etkö voisi antaa näitä jollekkin muulle ensin luettavaksi / tarkistettavaksi ennen julkaisua? Lähes auttamattomasti kaikki pidemmät postaukset ovat lähes aina täällä hirvittävän raskasta luettavaa. Word ohjelmassa on myös tarkistus toiminto, mikä voisi karsia tekstistä pois pahimmat typot ja saman sanan jankkaamiset.

  En tätä tarkoita pahalla, mutta meitä lukijoita (jotka pidämme sua ihanana, ja seuraamme mielellämme elämääsi) kieliasun tarkistus helpottaisi tosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi9/07/2016

   tämä niin paljon. sama kun monen kappaleen lopussa sanot "tänään ei keskitytä tähän vaan tähän" kun toi lause kuuluu johdantoon eikä joka kappaleen lopetukseksi. ja johdanto on siis kirjoituksen ensimmäinen kappale...

   Poista
  2. Anonyymi9/07/2016

   Tuntuu, että valitettavan moni on täällä Jennan blogissa välillä vain sen takia että saa puhuttua suunsa puhtaaksi ja etsitään aina vikoja millon mistäkin :-D

   Poista
  3. Anonyymi9/08/2016

   Ehkäpä oikeinkirjoitus ei olisi se asia mistä minä (tai muut samasta asiasta asiallisesti huomauttaneet anot etsisimme) vikoja, mikäli tulisin tänne vain "puhumaan suutani puhtaaksi" tai mikäli haluaisin vain kiusata Jennaa.

   Poista
  4. Anonyymi9/08/2016

   Tämä! Tykkään niin paljon blogistasi ja olen ollut pitkäään pitkään lukija, mutta just välillä kirjoitus on niin raskasta luettavaa. En todellakaan tarkota pahalla, mutta se varmasti häiritsee tosi monia lukijoita.

   Poista
  5. Mulla on edelleen hankaluuksia kirjoittamisen kanssa, mutta yritän aina parhaani! Tarkistin tämänkin tekstin useaan otteeseen, mutta en saa kertakaikkiaan teksteistäni aina täydellisiä. Harjoitus tekee mestarin :)

   Poista
  6. Anonyymi9/08/2016

   Ei sun niitä itse kannatakaan tarkistaa jos sulla on lukihäiriö tms mikä aiheuttaa kirjoitusasun epäselvyyden. Et sä silloin niit itse huomaa, pyydä joku toinen oikolukeen :)

   Poista
  7. Rauha kiitos! Yritän jatkossa parhaani ja toivottavasti löydätte myös jotain positiivista tulevista postauksista :)

   Poista
 5. hyvä kun uskallat kirjoittaa näistä asioista!:) Tuollaiset ystävät eivät todellakaan ansaitse yhtään aikaa elämältä. Mulla oli parivuotta sitten aika vaikeaa ja silloin huomasi kyllä ketkä on tosi ystäviä ja ketkä eivät, silloin päätin kylmästi vaan rajata "huonot" suhteet pois, sillä ne eivät tuoneet muuta kuin pahaa elämääni. Joskus tulee olla itsekäs ja jättää huonot ihmis suhteet pois. Vaikea on saada positiivista elämää jos ympärillä on vain negatiivisia ihmisiä! Ihana kuulla että sulla menee nyt kaikki hyvinm<3 tuollaiset kohtelut jäävät vaan pakolla hieman mieleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tein täysin saman, että rajasin vaan kylmästi huonot ystävyyssuhteet pois ja kas kummaa kun olo helpottui heti! Oon ollut kyllä todella iloinen päätöksestäni ja oppinut asioita kantapään kautta :) Kiitos paljon Saara<3

   Poista
 6. Aivan ihana teksti, oot niin hyvä kirjoittamaan. Mun mielestä tätä ei ollut ollenkaan vaikea lukea ja ajatuskatkoja saattaa sattua itse kullekin että sillointällöin tulee toistoa. Loistava teksti ja ei voi sanoa muutakuin että I feel u <3 Ja kauniit kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon Saga!<3 Ihanaa syksyä sulle :) Xx

   Poista
 7. Tosi ikävää tuo mitä oot joutunut kokemaan :/ Ystäviin pitäisi voida luottaa eikä oikeat ystävät tee tuollaista! Onneksi oot päässyt eroon kyseisistä ihmisistä ja niinkuin sanoitkin niin Karma varmasti pitää huolen heistä..

  Monesti blogissa on se iloinen ja positiivinen ihminen, niin mäkin oon. Mutta jokaisen pitäisi muistaa, että ihmisiä me kaikki ollaan ja jokaisella on ne omat vaikeudet elämässä :/

  Rohkea ja hyvä postaus Jenna!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin helpotus kun lopulta pääsi myrkyllisistä ihmisistä eroon! On jälleen helpompi hengittää.. Puhut asiaa ja kiitos paljon Niina :)<3

   Poista
 8. Ihana teksti, oot rohkea kun uskallat näin avoimesti kirjotta aiheesta blogiin :) tosi kurjaa, että oot joutunut kokemaan kaikkee ikävää mutta onneksi sulla taitaa olla nyt rinnalla ihana joukko ihmisiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Viivi ja onneksi nykyään kaikki sujuu paremmin päin! :)<3

   Poista
 9. Anonyymi9/07/2016

  Mahtava kirjoitus! On kiva kun täällä blogissa on välillä hieman syvällisempääkin tekstiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ja välillä on hyvä puhua huonoistakin asioista! ^^

   Poista
 10. Anonyymi9/07/2016

  hyvä teksti ainakin aiheelta! tosin komppaan edellisiä anoja hieman tekstin tarkastuttamisesta, ei sillä että kirjotusvirhritä ois ollu niin paljoa että itseäni ois häirinny, lähinnä se että oli aika raskasta luettavaa, tuntui että välillä junnasi paikallaan ja noh, sain vasta lopussa kiinni siitä mitä hait tekstillä takaa. mutta näökin on niitä asioita mitä ei vlttämättä ite omasta tekstistä huomaa kun tietää ite mitä kirjottaa, sen takii suosittelen siis että annat esim. poikaystäväs/äitis/kaveris lukee tekstin kanssa läpi ilman että kerrot tekstin 'ideaa', tällei saat aika hyvin sen lukijan näkökulman esille, olisiko jotain voinut ilmaista lyhkäsemmin tai saisko jotenkin itse asian paremmin esille :)

  ja toinen asia mikä jäi mietityttämään, tuo kun sanoit ettei aina tarvitse antaa anteeksi niin oon asiasta erimieltä. miun mielestä anteeksanto on semmonen mikä helpottaa omaa elämää, suosittelen siis antamaan kaikille ihmisille aina anteeksi, ei sen takia että haluat välien säilyvän vaan sen takia että voit itse jatkaa elämääs eteenpäin. toista mahdollisuutta ei tarvitse antaa vaikka oiskin antanut henkilölle anteeks!

  mutta täytyy sanoo että tälläset aiheet saa sun blogis tosi mielenkiintoseks, juurikin sen takia koska tää rikkoo kuvaa 'täydellisestä' elämästä ja tuo sua bloggaajana enemmän lukijoitten tasolle :) keep up the good work!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos asiallisesta palautteesta :)

   Mulla taas menee nykyään niin, että kaikkea ei tarvitse antaa anteeksi varsinkin jos on antanut ihmiselle anteeksi jo kerran ja hän vaan toistaa virheitään ja haluaa satuttaa lisää. Mun mielestä se on sillon täysin ymmärrettävää ja pystyn elään sen asian kanssa. Jotkut teot on vaan mielestäni sellaisia, että niitä ei ole helppo antaa anteeksi, mutta mielipiteetkin voi muuttua :) Kiitos kovasti! ^^

   Poista
 11. Anonyymi9/07/2016

  Voi murunen, kaikkea hyvää sinulle! Ihana blogi.

  VastaaPoista
 12. Anonyymi9/07/2016

  Vau upee kirjotus taas :) oot todellinen esimerkki, sitkee ja aito !
  -janita

  VastaaPoista
 13. Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja kiitos kovasti! :)

   Poista
 14. Anonyymi9/07/2016

  Tää oli hyvä postaus! Hyvä että oot tajunnut sun arvon, etkä oo jäänyt huonoihin piireihin tai enää sure heitä :) Sulta ois muuten kiva nähdä linkitä blogisi-postaus, ois mielenkiintosta nähdä minkälaisia blogeja sä luet/mistä tykkäät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla ja kiitos paljon! Oon kyllä todella iloinen, että olen päässyt tietyistä ns. piireistä pois ja oma elämä rullaa taas :) Kiitos ideasta ja ajattelin itseasiassa toteuttaa ton nyt lähiaikoina!

   Poista
 15. Koskettava ja loistava teksti, kamalaa kun sua kohtaan ollaan oltu ilkeitä. Mutta muista kuitenkin iloita myös mukavista hetkistä, ja sulla on varmasti poikaystävä ja perhe aina tukena. Olet vahva nainen sä selvitä mistä vaan, ja myöskin ihanaa syksyn jatkoa ja toivottavasti iloisemmissa merkeissä <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tää kosketti sua!<3 Kiitos paljon Katri ja ihanaa syksyä sullekkin :)

   Poista
 16. Voi sinä ♥ Tuttuja fiiliksiä täällä mullakin joskus ollut, sillä myös täältä löytyy niitä epäluotettavia tyyppejä ja joitan jopa ihan vailla moraalia... Mutta onneksi ne ei enää kuulu mun elämään :) Ihanaa, että sulla menee nyt niin hyvin! ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tärkeintä, että ne ihmiset eivät ole enää pilaamassa omaa elämää ja vaikeuttamassa sitä! Kiitos paljon Marianne<3 Xx

   Poista
 17. Tosi hyvä teksti! Mä oon myös ollut koulukiusattu + entisen ''parhaan ystävän''(=narsistin) pelinappula.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ina<3 Hirveetä :( Olen myös ollut erään narsistin pelinappulana ja se oli kyllä järjettömän kamalaa aikaa kun sitä ei edes huomannut alkuvaiheessa. Joka tapauksessa on hyvä, että ne ihmiset on osannut jättää pois omasta elämästä :)

   Poista
 18. Mä voin samaistua jossain määrin tuohon kiusaamiseen. Musta on myös levitelty päättömiä juoruja ja paljon, sekä koulukiusattu ala-asteella mun silloisten "parhaiden kavereiden" toimesta. Onneksi kyseiset ihmiset eivät ole olleet enään moniin vuosiin mun ystäväpiirissäni ja oon saanut tilalle niitä oikeita ystäviä. Elämä on niin paljon parempaa ilman niitä myrkyllisiä ihmisiä.

  Mutta kuten sanottu, Karma is bitch. Oon huomannut sen osuvan vanhojen kiusaajien kohdalle viime vuosina. Kaikella on tarkoituksensa. Uskon karman myös käyvän käsiksi sun kiusaajiin.

  On ihanaa lukea, että sullakin on elämä alkanut rullaamaan oikeilla raitella. Pidä siitä kiinni ja jätä kaikki huonot ihmiset taaksesi. Elämä on liian lyhyt ja siitä pitää saada nauttia, niin kauan kun täällä pallolla ollaan.

  Oot Jenna vahva! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kamalaa kuulla! :( Oon pahoillani mitä sä oot joutunut kokemaan. Toi on vaan niin hirveetä ja väärin :/ Kiitos paljon sulle ihanasta kommentista ja mukavaa syksyä! Xx

   Poista
 19. Voi Jenna, niinkuin miun blogin puolella tästä vähän puhuttiinkin, ihan käsittämätöntä miten jotkut jaksavat. Onneksi et oo enää niissä piireissä, ja oot löytänyt oikeat ihmiset rinnallesi, ansaitsen sen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä sultakin ihan mahtava teksti blogissa!<3 Kiitos paljon ihana :) Xx

   Poista
 20. Mieletön teksti! Ja oot kyllä saanut läpikäydä aikamoisia juttuja. Olen itsekkin oppinut ettei kaikkiin voi luottaa. Oon itsekki luullut että eräs henkilö oli mun ystävä, mutta toisin kävi.

  Mutta ihanaa että sulla elämä hymyilee nyt<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma elämä on ollut kyllä melkoista vuoristorataa, mutta asioilla on onneksi aina tapana järjestyä!<3

   Poista
 21. Anonyymi9/08/2016

  Hieno teksti! Oot tosi rohkea, kun uskallat julkaista tällasen kirjoituksen :)

  VastaaPoista
 22. Hyvä teksti, ja nää on kyllä lemppareita nää syvällisemmät postaukset :-) Vaikka en vaan tajuu et miten jollain voi olla ollut tollasia "ystäviä", vai onko ne sit koskaan ystäviä ollutkaan? Vai onko se nykynuoriso ja nykyajan teini-ikäiset noin julmia vai täh. Noh, kauheelta kuulostaa kumminkin esim. toi videon kuvaaminen jne. Sekopäistä :< Mutta niinku sanoit, sun ei tarvitse heistä välittää vaan voit päättää täysin ketkä ihmiset valitset omaan elämääsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja täällä myös toinen, joka tykkää sillontällöin lukea blogeista näitä syvällisimpiäkin postauksia! :) Tuosta videosta puheenollen, niin se oli yks hirveimmistä asioista mitä oma kaveri on tehnyt mulle ja vielä salaa.. Ihan uskomatonta, mutta totta. Onneksi nykypäivänä on aidot ja luotettavat ystävät, jotka ei toimisi ikinä ilkeällä tapaa! Oon tällä hetkellä niin onnekas ja onnellinen<3

   Poista
 23. Hitsi ku oot rohkee<3 tsemppii paljon<3 haluaisin tutustua suhun paremmin koska oot todella mukavan oloinen ja niih :3

  t. Saija Ahonen

  VastaaPoista
 24. Anonyymi9/09/2016

  Tälläset tekstit on niin tärkeitä ja mun mielestä erityisesti siksi, että näistä kommenteistakin näkee miten paljon hyviä ja ystävällisiä ihmisiä on vielä olemassa. Kun joihinkin ihmisiin luottamus romuttuu voi vaivihkaa alkaa epäillä KAIKKIA ihimsiä pahoiksi, vaikkei se näin ole. Aina tulee olemamaan ilkeitä ja pahansuopaisia ihmisiä, mutta ehkä vähän kliseisesti, aina tulee myös olemaan niitä lämpimiä ja toisista huolehtivia<3 Ja niin kuin sanot, karma korjaa ja hoitaa asiat vielä meidän ystävällisten voitoksi.

  VastaaPoista