BY. JENNA JULIET

DON'T LOSE CONTROL

Käynnistän tietokoneen ja avaan ensimmäisenä Spotifyn. Laitan soimaan TLC:n biisin No Scrubs, joka rentouttaa mielen aina yllättävän hyvin. Jostakin syystä R&B musiikki saa mut aina hyvälle tuulelle, joten sitä tulee kuunneltua melkein päivittäin.

Puhuin aiemmassa postauksessa blogin ylläpitämiseen liittyvästä stressistä ja ahdingosta, sillä viime viikot ovat olleet suoraan sanottuna niin paljon jännitystä ja paineen tuntua täynnä, etten ole hetkeen tuntunut elävän hetkessä tai ymmärtänyt miten paljon olen asettanut itselleni uusia tavotteita ja paineita blogin suhteen. Halusin olla virheetön ja päästä kovaa tahtia eteenpäin. Vaan kun ei käynytkään niin miten olin toivonut, niin stressi iski päälle ja mietin,  että mikä tässä hommassa voi olla vikana. Tajusin kumminkin, että vika on täysin itsessäni ja ajattelutavassani. Olin asettanut aivan liian paljon itselleni tavoitteita, joihin en olisi millään tapaa pystynyt muutamassa viikossa. Oli aika pysähtyä miettimään asioita ja piristyä.

Lähdin tapaamaan ystäviä pitkästä aikaa ja avauduin kaikesta elämääni liittyvistä asioista. Myös blogista ja stressistä, minkä olin itse itselleni aiheuttanut. Sain älyttömän paljon ymmärrystä ja tsemppihaleja, mikä oikeasti piristi mun mieltä. Olin unohtanut kokonaan miten paljon tukea ja ymmärrystä voi saada oikeilta ystäviltä, sillä olin vain keskittynyt blogin panostamiseen.

Olin viimein se rento ja hauska Jenna, jonka olin kokonaan unohtanut. Itselleen ei saa koskaan luoda liikaa paineita tai ajatella, että mikään ei onnistu jos kaikki ei tapahdu siinä hetkessä kun on toivonut. Virheistä opitaan ja matkaa jatketaan aina eteenpäin hymyssäsuin.

IMG_4862

Olen tehnyt uusia päätöksiä blogini suhteen, sillä lähipäivinä olen miettinyt mitkä asiat stressaavat blogin ylläpitämisessä. Olen päättänyt karsia kaksi yhteistyökumppania kokonaan pois, sillä en kertakaikkiaan pysty postaamaan ja kuvaamaan heidän tuotteitaan heti niiden saavuttua postitse kotiin. Sekin on ollut eräs asia, mikä on aiheuttanut mulle paineen tuntua pääkoppaan, sillä tykkään tehdä asiat rauhassa ja ajan kanssa. Syy miksi mä haluan julkisesti kirjoittaa nämä asiat teille nähtäväksi on se, että ymmärtäisitte minkä takia postaukset ovat joskus olleet hieman huonompia. En ole kertakaikkiaan pystynyt rauhassa tekemään postauksia, sillä mua ollaan suoraan sanottuna pommitettu monilla sähköposteilla ja vaadittu tekemään postaukset hirveässä kiireessä. En vaan kykene siihen enää.

Mulla on älyttömän ihania ja ymmärtäväisiä yhteistyökumppaneita joiden kanssa teen mielelläni yhteistyötä, mutta pyrin jatkossa tekemään blogiin enemmän sellaisia postauksia mitä haluan itse tehdä ja mitkä ovat mulle itselleni tärkeitä. Olen myös liikaa miettinyt muiden mielipiteitä ja kuunnellut jatkuvaa valittamista itsestäni ja blogistani, mutta nyt on aika avata uusi sivu.

JEANNAYS 1

Tuntuu, että voin taas hengähtää ja nauttia blogin ylläpitämisestä, sillä olen tehnyt paljon uusia päätöksiä. Monet näistä päätöksistä olisi tietysti pitänyt tehdä jo muutama kuukausi sitten, mutta niinkuin sanoin aikaisemmin: ''Virheistä opitaan ja matkaa jatketaan aina eteenpäin hymyssäsuin.'' Tällä kertaa aion pitää sanoistani kiinni ja kirjoittaa juuri sellaista blogia kuin itse haluan. Teen tätä myös itselleni.

MUST VALK
22 kommenttia on "DON'T LOSE CONTROL"
 1. Anonyymi8/02/2016

  onks sulla uus kamera?? toi vika kuva on tosi onnistunu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo. Sama kamera on edelleen käytössä :)

   Poista
 2. Niinhän se pitää tehä ja kuunnella sitä omaakin päätä! Vaikka hyvä asettaa tavoitteita niin ei pidä luoda liian suuria paineita itselleen!:) Aivan Ihanat nuo kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin!<3 Kiitos paljon Saara :)

   Poista
 3. Voi miten tutulta kuulostaa! Tuo yhteistyökumppaneiden pommitus ja postausten kanssa kiirehtiminen saa kyllä stressin itkemään! Kiva kuulla, että oot kuitenkin tehnyt noin viisaita päätöksiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on oikeasti todella rasittavaa suoraan sanottuna.. Olen ollut aivan hermo kireällä, mutta nyt en onneksi ole enää kun lopetin tästä päivästä lähtien parin firman kanssa yhteistyön :) Kiitos Julia<3

   Poista
 4. Ehdottomasti tätä hommaa tehdään ihan ensimmäisenä omalle itelleen ja omilla ehdoilla!<3 Ihanaa että oot tajunnut asioita ja uudella motivaatiolla mukana!:) kivaa tiistaita♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin!<3 Kiitos paljon Emilia ja sinulle myös mukavaa viikkoa :)

   Poista
 5. Blogin kun ei kuulu olla murheenkryyni :( Hyvä jos oot saanut tehtyä suuria, helpottavia päätöksiä! Siitä se taas lähtee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se! Tätä pitää tehdä hymyssäsuin ja tykätä tästä hommasta :) Kiitos Saga<3

   Poista
 6. Uskon että sulla on ollut stressiä blogisi ja Pornaisten kanssa, kiva että teet postauksia omilla ehdoilla ja pystyt siihen :) paljon tsemppiä sulle mitä ikinä teetkn :3 <3
  Ps: kiva että kerroit sun fiiliksistä koska törkeetä että pystyt kalaa asioita muiden kanssa! !

  VastaaPoista
 7. En muista miten eräs hyvä quote meni, mutta pääpiirteittäin 'Tee töitä saavuttaaksesi omat unelmasi, muuten saatat olla töissä jonkun toisen unelmia varten' :)
  Me kuitenkin eletään täällä itseämme ja niitä kaikista rakkaimpiamme varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä täysin totta!<3

   Poista
 8. Juuri näin! <3 Parasta kun tekee omanlaisia postauksia rauhassa ja omalla tahdilla ilman suurempaa stressiä. Kauniita kuvia niinkuin aina <3

  https://by-rosejuliet.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee!<3 Kiitos :)

   Poista
 9. Jatkuva stressi on kyllä ikävää, ei saisi olla itselleen liian ankara! Kyllä se siitä lähtee rullamaan, hyvä että olet päässyt puhumaan asiasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin totta! :/ Välillä unohtaa täysin sen, ettei saisi liikaa asettaa itselleen tavotteita, sillä silloin useimmiten stressi iskee.

   Poista
 10. Tosi kiva kuulla, että oot tehnyt uusia päätöksiä jotka tuntuu susta paremmilta! Kun siellä kirjoittelee rennolla fiiliksellä ja täydestä sydämestä niin se hyvä olo välittyy tännekin! ♥

  VastaaPoista
 11. Asiaa ihana! Kuulostaa hyvältä, näin nauttii kaikesta tästä paljon enemmän kun jättää turhat stressit pois <3

  VastaaPoista