BY. JENNA JULIET

BACK TO SCHOOL ASUVINKIT

Hoi! Mitä teidän viikkoon kuuluu? Täälläpäin kesä on pian päätöksessään ja arkeen paluu on edessäpäin. Sen takia ajattelinkin tulla vinkkaamaan teille jokaiselle muutamat vaatevinkit tänne blogin puolelle, sillä uskon että tälläkin hetkellä moni kriiseilee mitä uutta voisi pukea päällensä kouluun/töihin. Tällä kertaa mennäänkin täysin rennolla meiningillä vaatteiden kanssa, sillä kokosin kollaasiin mm. pitkän mekon ja harmaan poolotopin, jotka on helppo yhdistää farkkutakin tai nahkatakin kanssa. Pääsette tutustumaan mun tulevaan syksytyyliin tässä postauksessa, sillä olen koonnut kaikki tämän syksyn suosikit allaolevaan kollaasiin, josta on myös toivottavasti teille apua uuden asun luomisessa.

BACK TO SCHOOL POST
Syksyn lähestyessä mun ajatuksissa virtaa vaikka mitä uutta asukokonaisuus ideaa, sillä silloin on helpompi pukeutua ja keksiä uusia asukokonaisuuksia ajattelematta onko liian vähän tai liian paljon päällä. Voi usein pukeutua esim. ohueeseen tai hieman paksumpaan takkiin, sillä ilma vaihtelee hyvinkin paljon. Se onkin niitä parhaimpia puolia syksyssä. Anyway, jottei jäätäisiin täysin höpöttelemään niin palataan tietysti postauksen aiheeseen, eli kollaasin vaatteisiin. 

Biker-malliset nahkatakit, vaaleat farkkutakit, beiget kengät, mustat nilkkurit, kynähameet, poolotopit ja vaaleat laukut. Siitä on kuta kuinkin luotu mun tämän syksyn asu- ja asuste suosikit. Kaikki uusi on mulle tärkeää, joten mm. kynähameiden käyttö viileämpään aikaan on mulle täysin uusi villitys, mistä itseasiassa pidän sataprosenttisesti! Mitä enemmän sitä haluaa muuttaa tyyliään aina erilaisemmaksi vuosi vuodelta, niin sitä enemmän alkaa jotenkin arvostamaan erilaisia tyylejä. Mikään ei ole sen parempaa kuin luoda oma tyyli ja inspiroida sillä muita. Sanottiin siitä mitä tahansa. 

Ps. Löysittekö jotain suosikkia ylläolevasta kollaasista? Haluan myös toivottaa teille mahtavaa loppuvuotta ja tsemppiä arkeen! :) Palataan.

 *Postaus sisältää mainoslinkin.
23 kommenttia on "BACK TO SCHOOL ASUVINKIT"
 1. Tuo korkeakaluksinen t-paita on minun suosikki. :) Sellaisen voisi ostaa. Tämä kollaasi miellyttää minua muutenkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aivan ihana!<3 Kiitos paljon ja kiva kuulla :)

   Poista
 2. Anonyymi8/17/2016

  tuo adidaksen pitkä mekko on kyllä makee ja helppo yhdistää monenkin takin kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi8/17/2016

  Koska tulee tuoretta asupostausta?

  VastaaPoista
 4. Todella hyviä valintoja olet tehnyt! Valehtelematta jokaisen noista laittaisin heti päälle :D

  http://lovekatariina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ja kiva kuulla! :)

   Poista
 5. Toi adidaksen mekko = <3

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana tuo harmaa poolo t-paita. Olen nyt jotenkin ihan hulluna kaikkeen, jossa on pienikin kaulus! ♥ Tekee olon jotenkin ryhdikkääksi ja tyylikkääksi aina :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä aivan ihana! :) Pukisin heti päälleni<3

   Poista
 7. Anonyymi8/18/2016

  Tosi makeita vaatteita:)! Mitä blogeja itse luet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä!<3 Luen enimmäkseen Kenzan, Saijiksen ja Kissien blogeja :)

   Poista
 8. Anonyymi8/18/2016

  vähän on oma tyylini nyt kateissa :( Ikää on tullut, nyt jo 34 ja jotenkin tuntuu, että pitäisi aikuistua myös tyylillisesti, mutta mikään mamma-meininki ei kyllä iske.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan sitä silti pukeutua nuorekkaasti, kuten kollaasin mukasiin vaatteisiin jos vain haluaa :) Ellokselta löytyy kaikenikäsille todella hienoja ja kivoja vaatteita! Kannattaa siis käydä tutustumassa :)

   Poista
 9. moikka :) mä niin rakastan syksyä, että tein fall inspiration-postauksen jo heinäkuun puolella :D jos kiinnostaa mitä löytyy mun vaatekaapista tänä syksynä, niin täällä voi käydä katsomassa:
  https://katjaekaterina.com/2016/07/26/fall-inspiration/

  www.katjaekaterina.com

  VastaaPoista
 10. kaikki noi voisin pukea päälleni :D! mutta noi nilkkurit ja farkkutakin etenkin 8)

  VastaaPoista
 11. äää tuo adidaksen mekko taitaa lähteä tilaukseen ! :P

  VastaaPoista
 12. Anonyymi8/29/2016

  Vou toi adidaksen mekko :P upee<3

  VastaaPoista