BY. JENNA JULIET

VÄLILLÄ ON HYVÄ PITÄÄ PIENI HENGÄHDYSTAUKO

Huh.. Mistä sitä aloittaisi tällä kertaa. Mun päähän on mahtunut niin paljon sanoja, erilaisia ajatuksia ja olen tällä hetkellä suoraan sanottuna hieman stressaantunut blogin ylläpitämisestä. Olette varmasti huomanneet lähiaikoina, että postauksia on tullut harvemmin ja kirjoittaminen on ollut hieman hankalaa. Olen myöskin saanut kuulla jyrkkiä mielipiteitä kirjoitustyylistäni ja niihin liittyvistä virheistä, jotka olen itsekkin huomannut. Mun on pakko kirjoittaa tähän julkisesti ja myöntää, että kirjoittamisen kanssa on välillä ongelmia ja pyrin aina parantamaan ja ottamaan neuvosta vaarin. Mulle tärkeää on se, että yritän joka kuukausi parantaa kirjoittamisen ja kuvien kanssa. On ikävää jos moni ei huomaa kuinka kovasti yritän.

Nyt kumminkin mulle on iskenyt aivan älyttömän paha stressi, paine ja ehkä jopa pieni ahdistus blogin ylläpitämiseen liittyen. Välillä tuntuu, että joillekkin ei tunnu riittävän mikään eikä monia muutoksia huomata. Yritetään tavallaan aina löytää jotain uutta negatiivista sanottavaa. En suinkaan halua lannistua. Haluan nimenomaan onnistua ja tähdätä korkeemmalle. Sitä ennen mun on kuitenkin kasattava ajatuksiani ja yritettävä jatkossa olla yhä tarkempi moniin blogiin liittyvien asioiden kanssa.

BLACK OUTFIT

BLACK OUTFIT 5

IMG_4508

IMG_4503

BLACK OUTFIT 1

BLACK OUTFIT 3
Musta sifonki mekko täältä* / Laukku - New Yorker / Kengät - Nelly.com / Lasit - New Yorker.

Pakko vielä sen verran sanoa, että olen todella tarkka mm. kuvien kanssa ja joskus tuntuu siltä, ettei mikään oikeastaan onnistu sillä tavalla kun olen toivonut. Tiedän, minussa on hieman perfektionistin vikaa, mutta niinkuin moni on sanonut ettei se ole juurikaan iso vika ihmisessä. Haluamme jokainen onnistua ja olla tyytyväisiä. Varsinkin kun kyseessä on tärkeä asia.

Näihin fiiliksiin tällä kertaa.. Välillä on hyvä pitää pieni hengähdystauko ja miettiä asioita. Nyt alan valmistautumaan, sillä mulla on muutaman tunnin kuluttua työhaastattelu. Pidän peukut pystyssä ja toivottelen teille oikeen ihanaa ja mukavaa loppuviikoa. Palataan taas!
44 kommenttia on "VÄLILLÄ ON HYVÄ PITÄÄ PIENI HENGÄHDYSTAUKO"
 1. Älä stressaa <3 Teet blogia myös itsellesi ja tiedät itse sen kuinka paljon olet kehittynyt ja kyllä se näkyy ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nani ja ihanaa kuulla!<3

   Poista
 2. Tsemppiä sulle :) hyvä postaus ja tiiän tunteen kun stressaa useista asioista. Toivottavasti pian fiilis helpottuu <3

  VastaaPoista
 3. jannie7/28/2016

  Musta tuntuu, että oot tosi usein kirjottanut blogissasi tosta etenemisestä ja kehittymisestä, siis siitä, että sulla on bloggaamisen suhteen korkeita tavotteita. Välillä toistelet tuota jopa vähän pakonomaisesti. Saanko kysyä, mitä ne tavoitteet sulle on? Blogata ammatikseen tai jonkun portaalin alla? Ehkä tonkin takia tuntuu joskus, että yrität ihan hirveesti suorittaa blogillasi jotain, minkä takia sitten tää ei ehkä tunnu niin aidolta tai luontevalta blogilta.

  Sama ehkä joidenkin asujesi kanssa. Ehkä tää on vaan tällanen fiilis, joka kauan blogiasi seuranneelle tulee helposti, koska oothan muuttunut blogiltasi aika radikaalisti. Joskus sun asuistakin tulee nimittäin sellanen fiilis, että hamstraat vaan asioita, jotka on muodissa, koska siten blogi menestyy, ja osa sun asuista näyttää siten vähän pakotetuilta. En tarkoita pahalla, toivottavasti ymmärrät mitä ajan takaa tällä. (Ehkä ajan takaa siis sitä, että jos ottaisit vähän rennommin ja "omaperäisemmin", tää blogi voisi menestyä paljon enemmän...) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tavoitteena blogata ammatikseni. Pakko myöntää, että olen yrittänyt välillä ehkä liikaa ja se on näkynyt joissakin postauksissa. Pyrin aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen, mutta jos epäonnistun pahasti ja saan kuulla siitä, niin se vie fiilistä ja tulee tavallaan se paniikki päälle, että olenko tarpeeksi hyvä ja millä tavalla voisin kehittyä, jotta pääsisin yhä korkeammalle. Itsellensä ei saisi luoda liikaa paineita.

   Pakko vielä sanoo tuohon vaatteiden hamstraamiseen, että en suinkaan ostele tai hamstraa hirveää määrää vaatteita. Blogini on lifestyle- ja muotipainoitteinen, joten silloin monet uusimmat trendit ovat mulle tärkeitä ja haluan kertoa niistä blogissani. Tietysti haluan myös luoda omia tyylejä niinkuin vähä aika sitten kehitinkin muutama postaus takaperin ihan omanlaisen asukokonaisuuden, mikä saikin paljon positiivista kommenttia! Jatkossa kumminkin pyrin ottamaan rennommin bloggaamisen ja pidän taukoja kun siltä tuntuu.

   Poista
 4. Anonyymi7/28/2016

  Tykkään blogistasi paljon ja olen pitkäaikainen lukija. Mua itseäni häiritsee älyttömästi lukea postauksia joissa toistelet samoja sanoja ja muutenkin kirjoitustyyli on sekavaa. Monesti joutuu monta kertaa lukemaan saman kohdan, että pystyy tavallaan sisäistämään asian. Tuntuu, että kirjoituksesi on vain mennyt huonompaan suuntaan, syynä voi olla esimerkiksi juuri ylemmän kommentoijan mainitsema suorittaminen, joka kostautuu sit eri tavoin.

  Mutta kuitenkin, hyvää loppukesää sinulle ja älä stressaa liikaa! :) Se näkyy valitettavasti postauksissa. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävää kuulla, että joutuu monesti lukemaan saman kohdan. Haluaisin kumminkin teidän pitkäaikaisten lukijoidenkin löytävän jotain positiivistakin sanottavaa muihin postauksiin, sillä useimmiten kun avaan suuni blogissa ja puhun vakavemmin, niin kommenttia suoraan sanottuna alkaa tulvimaan. En juurikaan ole nähnyt täysin normaaleissa postauksissa juurikaan aina monilta pitkäaikaisilta enää lainkaan positiivista kommenttia. Lähinnä musta itsestäni tuntuu nykyään siltä, että täällä on moni vain sen takia selailemassa postauksia, että saadaan sanottua suu puhtaaksi negatiivisella tavalla. En tietysti tarkoita tällä kaikkia. Täällä on myös niin paljon positiivisia ja iloisia blogin lukijoita, mutta suurinosa tuntuu olevan nykyään täällä vain sen takia, että saadaan lytättyä toinen ihminen maanrakoon. Se jos joku on ikävää ja vie fiilistä blogin ylläpitämiseen.

   Joka tapauksessa toivon, että en aiheuttaisi myöskään itselleni liika stressiä, sillä se näkyy blogissa. Pieni tauko tekee hyvää!

   Poista
 5. Älä stressaa liikaa ♥. Joskus on ihan hyvä ottaa pientä taukoa, jottei blogi pyörisi ihan jatkuvasti päässä. Sun blogi on yksi mun suosikeista ja toivottavasti sun fiilikset paranee pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja parempi pitää pieni hengähdystauko sillontällöin<3

   Poista
 6. You look so pretty !
  xoxo,

  atwednesdaysiwearpink.blogspot.pt

  VastaaPoista
 7. Mulla tulee välillä ihan samanlaisia tunteita! Pidä taukoa silloin kun siltä tuntuu! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpottavaa kuulla etten ole ainut näiden ajatusten kanssa<3

   Poista
 8. Anonyymi7/28/2016

  jos kirjoitua ei onnistu sulta, älä tee sitä. en minäkään pakota itseäni esim. harrastamaan uintia, koska se ei multa luonnistu. tuntuu, että tahtoisit olla jotakin muuta mitä olet ja pakotat itsesi kaikin keinoin muuttumaan siksi. yrität liikaa olla "bloggaaja", niin että se alkaa kuulostaa teennäiseltä ja hölmöltä. tekisit jotakin, joka tulis luonnostaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään ja rakastan bloggaamista. Se on mulle tärkeä asia, jossa haluan kehittyä. Kirjoittaminen kuuluu tietysti bloggaamiseen ja en nähnyt sun kommenttia mitenkään tsemppaavana, vaan suorastaan käsket toisen luopumaan tärkeästä asiasta, jossa hän voi kehittyä ja josta haluaa pitää kiinni. Tää on myös se yks suurimmista ongelmista blogimaailmassa, että kun joku myöntää virheensä ja puhuu vakavemmin niin siitä täytyy heti alkaa motkottamaan. En tee tätä juttua väkisin enkä myöskään esitä täällä yhtään ketään toista ihmistä. Rakastan muotia, uusia trendejä ja olen valmis panostamaan aina yhä enemmän omaan blogiini.

   Poista
  2. Siniii7/29/2016

   Ihmeellistä ajattelua. Uinnin harrastaminen. En siitä erityisemmin tykkää, joten miksi sitä varsinaisesti harrastamaan. JOKU taas haluaa kehittyä uimisessaan ja parantaa sitä, koska rakastaa uimista. Ei kukaan kultapaikalta aloita, täytyy kehittyä, parantua, tehdä muutoksia, oppia jotta pääsee sinne ylös:) Älä siis aloita mitään harrastusta, jollet ole siinä jo valmiiksi pro ;) Miksi kaiken pitäisi tulla luonnostaan, koulujakin käydään oppiaksemme. Töissä opitaan aina jtn uutta. Täytyy alkaa harrastaa hengittämistä, se kun luonnistuu minulta luonnostaan ;)

   Poista
 9. Ihan alkuun pakko vaan sanoa että hertsileijaa miten ihana asukokonaisuus ♥ Ite ollut kuukauden jo kirjottamatta blogiin koska kirjoittaminen ei vain onnistu. Aloin ottaa paineita siitä että täytyy muistaa kirjottaa, täytyy olla hyvälaatuista jne.. Kirjottelet sit kun siltä tuntuu etkä ota mitään paineita :) kirjotusvirheille ei voi yhtää mitää ja mua ärsyttää että sitä puidaan koko ajan! Sun tekstejä on ihana lukea ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon<3 Ihanasti kirjoitit :)

   Poista
 10. Älä stressaa! Pieni lomailu tekee aina hyvää ja kannattaa palata blogin ääreen, kun juttua lentää! :) Kuitenkin ymmärrän paineesi hyvin ja kyllä se siitä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, että pieni lomailu tekee hyvää<3 Kiva kuulla, että ymmärrät ja eiköhän tämä tästä taas :)

   Poista
 11. Anonyymi7/28/2016

  Niinkun joku jo tuolla sanoi, välillä blogisi tuntuu todella väkisinväännetyltä ja teennnäiseltä. Ja se juuri johtuu varmaankin tuosta ylisuorittamisesta. Hengähdystauko tekee hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko myöntää, että olen ehkä yrittänyt hieman liikaa ja asettanut aikamoisia tavoitteita. Nyt kumminkin hengähdystauko tekee hyvää kun saa miettiä asioita rauhassa :)

   Poista
 12. Mä oon ainakin huomannut, että oot parantunut bloggaajana! :) Mulla itsellä on lukihäiriö ja kirjoittaminen tuottaa vaikeuksia. En ole mikään paras kirjoitaja, mutta kuten sanoit, siinä voi parantua!! Mä oon myös huomannut, että otat kamalasti stressiä blogista :( Kun otat rennosti blogin suhteen, niin asiat menee kuin luonnostaan paremmin ja se näkyy myös täällä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi ihanaa kuulla, että oot tota mieltä!<3 Mullakin on välillä ongelmia kirjoittamisen kanssa, mutta kun tekee parhaansa niin se on mielestäni tärkeintä. Pitäisi yrittää olla stressaamatta vähemmän blogiin liittyvistä asioista, mutta kun tämä on niin iso osa mun omaa elämää niin välillä väkisinkin tulee asetettua kamalat paineet itselle ja siittä se stressikierre alkaa.. Noh joka tapauksessa nyt pieni kirjoitustauko tekee hyvää! :)

   Poista
 13. Uiih tsemppiä työhaastatteluun!!♡ Välillä pieni hengähdystauko tekee hyvää ja ei kannata ottaa liikaa stressiä siitä mitä kommentteja saat. On hienoa kuinka jaksat yrittää, vaikka näitä ilkeänsävyisiä kommentteja tuleekin!♡ Hei kiva tää asu!☆

  VastaaPoista
 14. Oon huomannu myös että blogimaailmasta tulee koko ajan vaativampi pitää osata kirjottaa, ottaa kuvia jne ja tuntuu kuin jotku pitäisi tätä työnä meille :o Täytyisi muistaa se ettei me tehdä tätä työksemme vaan omana vapaaaikanamme, ainakin itse pyrin tekemään tätä muiden avuksi ja jakamaan vinkkejä, liian usein se unohtuu. Tsemppiä Jenna, muistat vaan sen että olet hyvä juuri tuollaisena kuin olet äläkä välitä ilkeistä kommenteista tai liioista vaatimuksista <3 Ja upea asu!

  VastaaPoista
 15. Oot todella kaunis ja aito :) Itse kirjoitan blogia ihan vain itseni takia, jotta pysyn oman elämän kulussa mukana ja pystyn sieltä kuin päiväkirjasta seuraamaan mitä esim vuosi sitten samaan aikaan on ollut meneillään. Jos kuvat ja tarinat vielä jotakin kiinnostaa niin se on aina vaan plussaa. Kaikki elää kuitenkin vain itseään varten, ei muiden. Tee niin kuin hyvältä tuntuu, se kiinnostaa ja vetää puoleen niitä jotka aidosti SUSTA pitää eikä "blogisinusta" :) Tsemppiä ja aurinkoa sulle <3

  VastaaPoista
 16. Anonyymi7/29/2016

  Ehkä sun on sit vaa parasta tippua alas sieltä vaaleenpunasista pilvilinnoista ja keskittyä pyyhkimään niitä mummojen pyllyjä. :) Sulla on nimittäin aika pitkä matka vielä siihen, että löisit rahoiks tällä blogilla. Mutta tavoitteita saa ja pitääkin olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä sun on aika miettiä millasta sontaa kirjotat tänne. Tunnut olevan täällä aina kirjottelemassa mun alaan liittyvistä asioista ja aina sana kommentti liittyen vanhuksiin, joita hoidan ilomielin enkä jätä pulaan. Sulla ei ole myöskään minkäänlaista tietoa mistä milloinkin tienaan rahaa, joten jätä suosiolla mun työ- ja raha asiat ihan vaan mun huolekseni.

   Poista
 17. Voi Jenna <3 Paljon tsemppiä sinne äläkä ole liian ankara itsellesi. Ei blogista pidä ottaa stressiä, vaikka tiedän miltä sekin tuntuu eli samaa on ollut myös täällä aina välillä ilmassa. Mutta, kirjoittele kun susta parhaimmalta tuntuu ja anna itsellesi armoa tässä asiassa. Vaikka ei se varmasti helppoa ole, susta nimittäin huomaa miten haluat panostaa tähän puuhaan ja sen panostuksen myös näkee <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Linda<3 Kirjoitit kyllä niin mahtavasti! :)

   Poista
 18. Anonyymi7/29/2016

  Oon seuraillut blogiasi jo kauan ja vaikka itsekin sen varmasti tiedät, haluan vielä sanoa että olet kehittynyt bloggaajana aivan älyttömästi. Tykkään siitä, kun olet niin ihana, rohkea ja erilainen persoona ja blogisi on jo pitkään erottunut joukosta positiivisesti. Kuvat, blogisi yleinen ilme ja tekstisi ovat oikeasti hyvällä mallilla. Ja jos pieniä kirjoitusvirheitä välillä löytyy, ei sillä ole mitään väliä ja jos jonkun päivä siitä menee pilalle niin se on hänen ongelmansa. ;)

  Itse kaipaan kuitenkin sitä rentoa Jennaa takaisin blogin pariin! Nykyään tuntuu, että kirjoitat tätä blogia kaikkia muita, kuin itseäsi varten. Ja sanon tän siis lukijan näkökulmasta. On ihanaa, että kysyt palautetta ja opit niistä, mutta jos haluat mielyttää jokaista lukijaasi, ei ole mikään ihme jos stressi iskee päälle.

  Ja vielä tuohon negatiiviseen palautteeseen liittyen; toivottavasti oikeasti huomaisit, että se _suurin_ osa meistä blogisi lukijoista on ihan oikeasti kivoja ja sun puolella. Kun selaat postauksia taaksepäin, sun kommenttikenttä on oikeasti täynnä ystävällisiä kommentteja ja ihmisiä niiden takana. Myös niitä, jotka osaa antaa myös rakentavaa palautetta positiivisessa hengessä. Toki näitä Neiti Negatiiveja näyttäisi tunkevan jokaiseen blogiin ja tsemppaan suakin jättämään ne vaan huomiotta, vaikka vaikeaa olisikin. Toivon myös, että jättäisit ne kommentit myös julkaisematta. (Eikä tää tarkota sitä, että niitä kommentteja mitenkään tulisi hyväksyä, mutta jos se turha anojen kiukuttelu vähän vähenisi ja he voisivat sen sijaan keksiä parempaa tekemistä elämälleen :D) Koska tuntuu siltä, että tämäkin postaus syntyi pääasiassa niistä negatiivisista kommenteista.

  Voi kun tulikin nyt tekstiä, toivottavasti saat kiinni mun punaisesta langasta! Nyt vaan oikeasti vaikka pikku tauko tästä blogista ja jatkat seuraavan kerran uusin tuulin postauksella, joka on SUSTA kiva toteuttaa, oli se aihe mikä tahansa :) Ihanaa loppukesää sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että! Ei voi kyllä paremmin sanoa<3 Kirjoitit fiksusti ja ihanasti :) Mä otan niin tästä neuvosta vaarin<3

   Poista
 19. Anonyymi7/29/2016

  Täytyy blogiasi pitkään seuranneena myöntää, että kieliasu on kieltämättä se asia mikä eniten tökkii. Mutta itse olenkin tällainen pieni pilkunviilaaja pahimmasta päästä, kaikki särähtää korvaan. Jos haluat parantaa kieliasua, tarkkuuden lisäksi vinkkaisin lukemista, sillä tavalla itsekin tällaiseksi tulin.. :D Lue kunnon kirjoja ja niin paljon kuin ehdit, sillä tavalla silmä pikkuhiljaa harjaantuu ja bongaa ne omatkin virheet. Saman sanoisin minkä tahansa kielen kanssa: jos hakuat oppia sen, lue. Uskon että välillä tällaiset asiat turhauttaa toden teolla, mutta ehkä jokin konkreettinen tekeminen asian parantamiseksi voisi helpottaa stressiäkin? Joka tapauksessa, tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava vinkki ja tiedätkös.. Tää tyty lähtee kirjaostoksille! :D<3 Kiitos :)

   Poista
 20. moi :) mä suosittelen kokeilemaan sellaista että sulkisit kaikki kommentit.. esim pariksi viikoksi.. niin silloi voit rauhassa postata sellaisia asioita kuin haluat.. etkä mieti muiden mielipiteitä tai ilkeitä kommentteja, koska niitä ei vaan tule :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun stressi ei juurikaan johdu kommenteista vaan ylipäätään blogin ylläpitämisestä. Olen aiheuttanut aivan liian paljon itselleni paineita ja saan syyttää siitä kyllä täysin itseäni.. Nyt kumminkin olen saanut ihan rauhassa miettiä blogiin liittyviä asioita ja tavannut muita bloggaajia niin mielikin on parempi jo pikkuhiljaa :)

   Poista
 21. Mulla on ollut myös samanlaisia fiiliksiä lähiaikoina, koska itsekin olen luonteeltani todella perfektionisti etenkin blogin suhteen! Tauko on joskus paikallaan ja täytyy vaan muistaa, että ei ottaisi liikaa stressiä tai painetta. Bloggaamisen on kuitenkin tarkoitus olla kivaa, eikä huolta ja murhetta aiheuttavaa pakkopullaa. Iso tsemppihali <3 Muista kuunnella itseäsi sekä ottaa tarvittaessa paussia ja koota ajatuksia yhteen!

  ♥ Vilhelmiina Lyydia
  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule täällä myös yks, jossa on perfektionistin ''vikaa.'' Tauko on kyllä paikallaan kun saa täysin rauhassa kasata ajatuksiaan :)<3

   Poista
 22. Moi! Tiiän että on vaikeeta olla välittämättä ilkeistä kommenteista, mut yritä opetella siihen. Musta tuntuu että noi vihakommentit tulee parilta samalta tyypiltä jatkuvasti, joiden mielessä on ainoastaan kateus ja mahdollisesti itsellään asiat huonosti. Niinhän se yleensä menee jokaisessa kiusaamistapauksessa. Ihminen, jolla on itsellään kaikki hyvin ja joka on itseensä tyytyväinen EI mollaa muita. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon myös itse täysin varma, että täällä on pari samaa mielensäpahoittajaa aina paikalla. En kumminkaan stressaa niistä vaan lähinnä omasta suorittamisesta mikä tuntuu välillä jökkivän :( Yritän kumminkin nyt kasata ajatuksiani ja palaan postailemaan kun taas tuntuu siltä<3 Kiitos :)

   Poista
 23. Pidä ehdottomasti taukoa jos se tuntuu just nyt hyvälle <3 Asiat alkaa sujumaan luontevammin kun ottaa höllemmin :) Tiedän kuitenkin tunteen, sillä täällä myös sitä perfektionistin vikaa ja kun kaiken täytyy olla just eikä melkein koska ''ihan kiva'' ei vaan riitä mulle ja sen takia tulee ihan omasta päästä itseltään paineitaitseään kohtaan, mutta pitää vaan osaa hengähtää ja höllätä niin alkaa sujua :) Oot ihana, ootan että palaat postaamaan! <3

  VastaaPoista
 24. Anonyymi8/01/2016

  Koska teet taas videota <3_<3

  VastaaPoista