BY. JENNA JULIET

LATELY

Hoi! Täällä ollaan taas höpöttelemässä teille parin viikon blogitauon jälkeen. Monet teistä olivat jo huolissaan, että missä mun kaikki postaukset viipyy ja missä itse mahdan luurata, mutta kaippa mä voin sen verran paljastaa, että olen jälleen kerran ollut kiireinen monesta hyvästä syystä. Lähiaikoina tässä on ollut taas melkonen härdelli päällä, sillä olen suunnitellut loppuviikoksi ja kesäksi kaikkea kivaa mulle ja mun poikaystävälle, sillä hän kotiutuu ylihuomenna intistä. Uskokaa tai älkää, mutta mua on ihan hirveesti stressannut monet asiat, sillä olen suunnitelmallinen tyyppi. Joskus muistan kun eräs ystäväni sanoi mulle, että: ''Muista ettei aina tarvitse juosta kello kaulassa.'' En kumminkaan ole päässyt siitä vaiheesta vieläkään ohi, sillä tykkään tehdä erilaisia työkuvioita, liikkua ihmisten ilmoilla ja tavata läheisiä viikottain. Sohvaperuna meininki ei oo ihan se mun juttu, ellei lasketa kaamosaikaa, jolloin mun oikeasti tekee mieli vaan jäädä kotiin peiton alle makaamaan ja katsomaan tv-sarjoja, mutta nyt ei pidä murehtia synkistä ajoista, sillä ihana kesä ja aurinko on täällä! 

Lähiaikoina olen viettänyt aikaa perheeni kanssa, sopinut uusista työkuvioista, nähnyt ystäviä, nauttinut herkullisista smoothieista, löytänyt uuden suosikki kahvilan Tampereen keskustasta, suunnitellut kesäkuvioita, viettänyt omaa aikaa ja nauttinut upeasta säästä, ellei lasketa paria sadepäivää heh! Joka tapauksessa mulla on ollut tässä myöskin hieman jännittynyt fiilis tämän viikon torstaista, sillä pääsemme vihdoinkin viettämään yhteistä aikaa rauhassa oman rakkaani kanssa. Kun mietin tätä puolta vuotta, niin voin todeta, että tää on ollut mun elämän parasta aikaa intistä huolimatta. Se ikuinen bileprinsessa vihdoinkin rauhottui ja löysi jotain ainutlaatuista, mitä kukaan ei voi koskaan korvata. Oon varmasti hehkuttanut lähiaikoina onnellisuuttani välillä ehkä vähän liikaakin, mutta tiedätte ainakin, että hyvin pyyhkii ja en ole hylkäämässä teitä myöskään, vaikka parisuhteeni on tietysti ensisijalla tällä hetkellä omassa elämässäni.   

IMG11

61A2

IMG12

IMG13

IMG_3405

AIT1

ST1

IMG_3453

1IMGR

Lähiaikoina en ole ollut kovin tyytyväinen omaan blogiini, sillä haluan suunnattoman paljon kehittyä bloggaajana, mutta myöskin kuvaajana ja kuvien muokkaajana. En ole vieläkään löytänyt täysin omalle silmälle sopivaa muokkausohjelmaa, millä saisin kuvat näyttämään juuri sellaisilta kun haluan. En suinkaan tarkoita tällä sitä, että haluan kuvistani täydellisiä ja virheettömiä, mutta haluaisin kuviin hieman erilaista valoitusta, kontrastia ja väriä. Olen parilla kuvanmuokkausohjelmalla kokeillut saada kuvista juuri sellaisia kun haluan, mutta en ole kertakaikkiaan saanut kuvista sen näköisiä mitä olen toivonut saavani. Jatkossa täytyy vaan etsiä paremmin erilaisia kuvanmuokkausohjelmia ja perehtyä yhä enemmän valokuvaamiseen. Mikäli teillä itsellänne on käytössä jokin hyvä kuvanmuokkausohjelma, niin vinkatkaa asiasta postauksen loppuun kommenttiboksiin ihmeessä! :)

Ps.. Uskokaa tai älkää, mutta bloggaajalla on nykypäivänä varsin isot paineet, sillä meitä uusia kirjoittajia lisääntyy someen kovalla tahdilla. Tietysti täytyy ymmärtää se fakta, että kaikilla bloggaajilla on myös erilaiset kamerat, muokkausohjelmat ja jokainen tekee omalla tyylillään blogijuttuaan, mutta mä pyrin nykypäivänä pääsemään yhä korkeammalle ja luoda blogillani hyvää fiilistä kaikkiin, mutta haluan myöskin olla inspiraation lähde. Moni saattaa nyt miettiä siellä ruudun toisella puolella, että mistä moiset paineet ja minkä takia olen niin itsekriittinen blogini suhteen nykyään, mutta mun on vaan vastattava tähän suoraan, että jos sä haluat kovasti menestyä ja sä pyrit johonkin korkeelle, niin silloin sä useimmiten myös oot välillä kovin itsekriittinen ja luot paineita itsellesi sillontällöin. Mun mielestä se on täysin ymmärrettävä asia, mutta jokaisella on tietysti tähän oma kannanotto. Semmosta tällä kertaa.. Puheripuli pääsi jälleen kerran yllättämään mut tuttuun tapaan, (hups!) mutta ei kai siinä mitään. Näillä fiiliksillä tänään ja olen aina niin iloinen kun pääsen höpöttelemään teille tänne. Haluan vielä postauksen loppuun kertoa tämän, että voi että mun sormet oikein syyhys tänään yllättäen kun pääsin kirjoittelemaan teille pitkästä aikaa haha. :) Mukavaa loppuviikkoa kaikille ja nauttikaa upeasta säästä. Seuraavalla kerralla on tiedossa hieman uusia asujuttuja, joten pysykää kuulolla. Palataan! 
67 kommenttia on "LATELY"
 1. Anonyymi6/14/2016

  Meinaatko palata vaaleeseen hiusväriin vai miksi noin radikaali juurikasvu? :) Mukava postaus oli!

  VastaaPoista
 2. Näätte sitten lopputuloksen blogissa kun saan uudet hiukset lähiaikoina postitse kotiin :) En halua vielä paljastaa kun se on sitten kiva yllätys teille nähdä millainen muodonmuutos mulle tehdään♥

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että oot takaisin kirjoittelemassa ♥! Ymmärrän hyvin tuon itsekriittisyyden blogia kohtaan, sillä itse olen ihan samanlainen. Haluan kovasti kehittyä jatkuvasti ja tuottaa yhä laadukkaampaa sisältöä blogiini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep täällä taas! :) Mulla on täysin sama juttu<3

   Poista
 4. Anonyymi6/14/2016

  Hieno blogi ja kauniita kuvia, mutta haluan vain sanoa että älä huku pinnalliseen elämään, itsesi palvontaan ja täydellisyyden tavoitteluun, se turmelee sinut lopulta. Tällä hetkellä luulet saavasi pinnallisuudesta tyydytystä sisällä olevaasi tyhjyyden tunteeseen ja muilta saamasi arvostus nostaa omaa arvoasi, mutta se ei ole sitä millä saat todellisen onnen elämääsi. Älä ylpisty äläkä koroita itseäsi. Ylpeys ja ahneus on tie kadotukseen.. Ainut joka voi antaa sinulle oikean elämän ja täydellisen sisäisen hyvän olon ja rauhan on Jumala, joka on täydellinen rakkaus ja täydellinen hyvyys. Kunnioita Jumalaa äläkä palvon rahaa ja materiaa, ne voi hävitä hetkessä mutta ihmisen sielu on ikuinen. Pyydä Jeesusta elämäsi Herraksi niin saat tietää mitä on todellinen onni. :) Kolkuttavalle avataan ja etsivä löytää, jokainen ihminen on Jumalan kirkkautta vailla ja tarvitsee Jeesuksen vapauttamaan pahasta ja synneistä. Ihmettelet varmasti miksi sinulle tämän kirjoitan, mutta tiedän vain että sinun täytyy kuulla tämä ja pysähtyä miettimään. Muista että Jeesus on tie, totuus ja elämä ja ainoa tie pelastukseen on uskomalla häneen. Siunausta kesääsi.

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla sun kuulumisia täällä :) <3 Nauti kesästä ! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Nani ja ihanaa kesää sinnekkin sinulle!<3 Toivottavasti nähdään pian :)

   Poista
 6. Kiva postaus:) tajuan niin tuon kriittisyyden jankehittymisen halun blogin kanssa!! Samoja juttuja itekki mietrii paljon, mutta sitten yritän höllätä ajatuksia vaikka onhyvä kehittyä niin sitli ei kannatatehdä liian isoa juttua siitä sillä pitää kuitenkii musitaa nauttiantästä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhut Saara kyllä täysin asiaa! :)<3

   Poista
 7. Mä vaihdoin just koneeni macbookkiin ja nyt en oo enää tyytyväinen mihinkään kuvanmuokkausohjelmaan! Windowsille saa ladattua ilmaiseks photofiltren, tykkäsin siitä kovasti mut tylsää kun sitä ei Saa ladattua mäkille :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit mä oon aina haaveillut macbookista, mutta tällä hetkellä vielä yritän tyytyä mun ikivanhaan ja ihanaan aceriin! :D Voi ei :( Photofiltre on yks munkin suosikeista, mutta haluaisin löytää jonkun ihan uuden muokkausohjelman itselleni käyttöön!

   Poista
 8. Anonyymi6/14/2016

  Olit täältä n. viikon poissa? joten mikä parin viikon tauko :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yli viikon joka tapauksessa. En nyt tarkkaan ruvennut laskeskeleen päiviä kauan olin poissa :)

   Poista
 9. Anonyymi6/15/2016

  tästä postauksesta sai jotenkin kuvan ettet halua oikeisiin töihin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä tarkoitat "oikealla" työllä ensinnäkin? Mä oon hoitoalalla ollut aina töissä enimmäkseen ja se on mun mielestä todella tärkeetä työtä. Tykkään myös tehdä pienimuotoisia työkeikkoja mikäli niitä mulle tarjotaan :) Ei kannata alkaa vetämään taas omia johtopäätöksiä.

   Poista
 10. Ihastuttavia kuvia, kesäisiä ♥

  VastaaPoista
 11. Ihanat aurinkolasit <3 Tulee niin kesäfiilis näistä kuvista :) löydyn facesta marjaana hämäläinen jos haluat lisätä :)

  VastaaPoista
 12. Anonyymi6/15/2016

  Kehottaisin kiimmitämään huomiota tuohon kuvien muokkaamiseen ja oikeinkirjoituksen. Muokkaat ilmeisesti aika paljon kontrastia ja varjostuksia, josta johtuu se, että esimerkiksi tämän postauksen kuvassa ruoho on luonnottoman vihreää. Suosittelisin, että katselisit ensi syksynä vaikkapa kansalaisopistojen kuvammuokkauskursseja, ne on tosi hyödyllisiä ja niistä oppii paljon.

  Kuvissa kannattaa katsoa muutakin kuin sitä miltä itse näyttää. Jos esimerkiksi taivas tai ruoho menee luonnottoman näköiseksi, kuvasta tulee epäaito ja karmiva.

  Sitten tuosta oikeinkirjoituksesta. Kannattaisi ehkä kirjoittaa aluksi teksti johonkin tekstinkäsittelyohjelmaan, vaikkapa Wordiin. Tällöin voisit tarkastaa ja oikolukea ohjelmalla tekstisi eikä virheitä olisi niin paljon. Tämä tekisi tekstistäsi paljon "ammattimaisemman". Esimerkiksi yhdyssanavirheitä tekstissäsi on paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi6/15/2016

   Tätä mäkin oon ajatellu! Tosi hyviä kehitysideoita sun blogia ajatellen jos tosiaan haluat pyrkiä tulemaan mahdollisimman hyväksi bloggaajaksi ja luoda blogistasi tasokkaan :)

   Poista
  2. Kiitos asiallisesta palautteesta ja vinkeistä! :)

   Poista
 13. Kaunis sinä <3 Ja blogiloma tekee sillointällöin hyvää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ja oon kyllä täysin samaa mieltä!<3

   Poista
 14. Ihanaa, että oot taas täällä! Mä niin komppaan sua, piti itsekin ottaa pieni etäisyys blogiin välillä ja keskittyä oikeasti tärkeämpiin asioihin :) Innolla odottaen hiusmuutoksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parhautta!<3 Näinhän se menee :) Mäkin odotan jo innolla kun pääsen esittelemään mun uudet hiukset teille. Tässä on nyt vähän kestänyt kiireiden takia saada hiusmuutos, mutta kaikki ajallaan :)

   Poista
 15. Tunnistan niin monta asiaa itsestäni tässä tekstissä! Suunnitelmallisena ja tavoitteellisena ihmisenä blogi todellakin tuo helposti paineita ja stressiä! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla<3 Mulla on nimittäin sama juttu, mutta kaikki aikanaan! :)

   Poista
 16. Tälläset lately postaukset on kyllä ihan älyttömän kivoja. Saa niin paljon tietää kaikkea muutakin bloggaajan arjesta :)<3

  VastaaPoista
 17. Nää höpöttelypostaukset sulta on aina niin jees <3 Ihanan raikkaita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla ja kiitos Pate!<3

   Poista
 18. Anonyymi6/15/2016

  Lightroom

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilin kerran, mutta en oikeen osannut käyttää ja se on kai sen kokeilun jälkeen aina maksullinen :)

   Poista
 19. Anonyymi6/15/2016

  Moikka , näytät upealta kuvissa ja haluisin kysyä että mitä meikkivoidetta käytät tässsä koska näyttää hyvän väriseltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitos! :) Käytän Barry M meikkivoidetta, mikä löytyy mm. Pastelbeautyn verkkokaupasta.

   Poista
 20. Ihanan väristä tuo huulipuna/-kiilto tuossa ensimmäisessä kuvassa! :) Mitä se on?

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ja se on Essencen huulipuna sävy 05 cool nude :)

   Poista
 21. Tosi nättinä oot taas ollut! :) Toi nyöripaita näyttää kivalta :) muistan kun oma poikkis oli joskus intissä niin se oli ihan kauheeta kun joutu välillä olemaan jopa sen pari viikkoa erossa :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ja toi paita on super hieno! :) Tammikuu oli pahinta aikaa kun oma sotilas oli juuri lähtenyt sinne ja oli silloin paljon kiinni, mutta loppuvaiheessa aika meni tosi nopeesti<3

   Poista
 22. Mulla on käytössä yleensä lightroom, jolla saa kätevästi tehtyä kaikki perusmuokkaukset :) sit jos haluan tehdä jotain erityisempää, käytän Photoshoppia. Sanoisin, että niillä kahella pääsee jo pitkälle :)

  Elämää tangolla ja sen ympärillä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsi kun osaisin käyttää tota lightroomia! :D Se tosin tuli just mulle maksulliseks, mutta mikäli joku kuvanmuokkaus ammattilainen jeesailis mua lähiaikoina, niin sillon kyllä maksankin mielellään hyvästä ja laadukkasta muokkausohjelmasta :)

   Poista
 23. Ihan superkaunis tuo ensimmäinen kuva susta! ♥

  VastaaPoista
 24. Ihania kuvia, vitsi toi aitoleipä on yks mun lempparipaikoista Tampereella!<3 Mulla on itellä käytössä photoscape, mut kaipaisin kans vähän vaihtelua välillä :) Tiiän mitä meinaat noilla paineilla, koen ite kans niitä harva se päivä! :|

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Emilia ja se on kyllä ihan paras paikka! :) Täytyykin hei testata tota Photoscapee<3

   Poista
 25. Kiva postaus, ihana oli lukea tätä :) Ja vitsit tosi kiva kuvat ♥ näissä muokkaus ainakin mun mielestä näyttää tosi hyvälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Viivi ja hei ihana kuulla! :)

   Poista
 26. Täällä myös yksi todella kriittinen blogin ja erityisesti kuvien suhteen :D Mutta totta se vaan on, jos haluu laadukasta jälkeä ja silti kehittyä kokoajan, niin pitää vähän ollakin perfektionistin vikaa! Mulla on kuvien muokkauksessa ainoostaan Picasa, josta säädän vain vähän korostusta, varjostusta ja rajauksia mutta muuten mennään aika sillä matskulla mitä kamera tuottaa :) Kun on asetukset kamerassa kunnossa niin ei tarvii hirveesti muokkaillakaan, en tosin tiiä millaisia kuvia/muokkauksia sä tavoittelet mutta tuolla Picasallakin pärjää :) Kauniita kuvia susta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhut ihan täyttä asiaa Marianne!♥ Kiitos paljon :)

   Poista
 27. Kirjoitat tätä blogia loppujen lopuksi itseäsi varten. Joten ei kannata kauheesti stressata jos ei aina ole niin ahkera postaustahti. Ei ne uskolliset lukijat varmasti minnekään katoa. :)
  Tottakai parisuhde menee myös tälläisen "hömppä" blogin edelle,se on ihan itsestäänselvyys. Nauti siitä ihanasta alkuhuumasta ja tulevasta kesästä täysillä! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitit kyllä tosi hyvin Melinda! :) Kiitos paljon ja nautin♥

   Poista
 28. Ihania kesäkuvia! 8)

  VastaaPoista
 29. Ai uutta tukkaa? :) tuleekohan sellanen ihana luonnollinen raidotettu tukka? :) ribbet (muokkausohjelma ja 5e/kk jos haluat käyttää kaikkia efektei)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain ja en kerro vielä ;) Täytyy kokeilla hei tota ehdottomasti :)

   Poista
 30. Kannattaa aloittaa kuvankäsittely ihan vaikka Picasalla (ilmainen, saa myös suomeksi, joka auttaa ymmärtämään mitä mistäkin säädöstä tapahtuu). Toinen kiva on semmoinen kuin iPiccy, joka toimii netissä (ipiccy.com). Molemmat ovat selkeitä ja niistä löytyy ihan perussäädöt valotuksen- ja värien säätämiseen, terävöitykseen yms. Sinuna aloittaisin melkein ihan näillä (itsekin aikoinaan niin tein, nykyään käytössä pääasiassa vain Photoshop), koska turha vielä panostaa Lightroomiin tai Photoshoppiin, jos ei ole vielä tarkkaa käsitystä mitä kuville haluaa (ja pystyy) tehdä. :) Sitten kun pääsee hyvään vauhtiin ja paneutuminen kuvankäsittelyyn yhä kiinnostaa, komppaan kans esimerkiksi kursseja tai kaveria, joka homman jo hallitsee ja pystyisi opettamaan.

  Mielestäni olet päässyt jo hyvin alkuun valokuvauksen parissa ja kuviesi laatu on parantunut huomattavasti! :) Kuvankäsittely on myös makukysymys, osa tykkää kirkkaammasta, osa tummemmasta, osa taas tykkää kuvista joista löytyy enemmän kontrastia. Tietysti sekin vaikuttaa, mitä haluaa kuvilla kertoa ja mikä on postauksen aihe.

  Itse esimerkiksi tämmöiseen kesäiseen postaukseen korostaisin joihinkin kuviin värejä vielä ihan hitusen ja avaisin etenkin varjoja (tummiin kohtiin valoa). Mutta mielide on kuitenkin minun ja aina voi tehdä myös erilailla!

  Toivottavasti tästä oli edes vähän apua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Picasa ja iPiccy on ollut mulla käytössä puolvuotta, joten sen takia kaipailen jotain uutta! :) Kiitos vinkeistä Marjukka♥

   Poista
 31. Voi miten ihania kuvia! Itellä on tosi samanlaiset fiilingit bloggaamisesta tällä hetkellä, senpä takia onkin jäänyt pari postausta tekemättä :,D

  VastaaPoista
 32. Mukavia lukea näitä kuulumispostauksia, näytät niin hyvältä tuossa ekassa kuvassa <3 Mä käytän photoshoppia muokkausohjelmana. Mulla kameran säädöt on sen verran jo hyvät, ettei mun tarvitse muokata kuvia paljoa. Photoshop on minusta tosi helppo käyttää kun siihen oppiin ja ei tarvitse tehdä kun ne tietyt jutut. :) Sun blogi on minusta jo nyt kehittynt paljon eteenpäin niin tästä noustaan varmasti kokoajan pitemmälle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla ja kiitos paljon♥ Photoshop olisi kyllä mahtava itsekkin omistaa, joten täytyy harkita senkin lataamista/ostamista! :)

   Poista
 33. Ainakin tän postauksen kuvat on ihanan kesäisiä, eli älä liikaa stressaa siitä uuden ohjelman löytämisestä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja kiva kuulla! :)

   Poista