BY. JENNA JULIET

KUUDEN TUNNIN HELVETTI

Huhhuh mikä viikko takanapäin.. Keskiviikko yönä heräsin siihen kun tuntui, että tukehdun enkä saa happea. En pystynyt alkuun liikkumaan, joten en saanut herätettyä heti poikaystävääni. Tunsin kuinka koko mun elimistö sekosi hetkessä ja aloin oksentamaan, jolloin meinasin myös alkuun tukehtua, sillä en päässyt välittömästi ylös. Lopulta sain huitomalla herätettyä poikaystäväni ja pääsin n. 00.00 aikoihin wc:seen. Mä itkin ja mua sattu aivan jumalattoman paljon ja tuntu, että lähtee henki. Kuuden tunnin oksentamisen jälkeen (voin kertoa, että oksensin ja oksensin eikä missään kohtaa ollut kuuden tunnin aikana 5 minuuttia pidempää taukoa) olin aivan henkisesti, että sisäisesti rikki enkä mä pystynyt enää edes hallitsemaan itseäni. Olin käskenyt poikaystäväni mennä nukkumaan, jonka jälkeen olin mennyt suihkuun. En tuossa kohtaa enää edes välittänyt mistään, sillä mun kipu oli nollasta kymmeneen kymmenen. Lopulta mulle kävi tosi ikävästi, johon poikaystäväni heräsi ja hän joutui soittamaan ambulanssin. Ambulanssissa aloin olemaan jo hieman järjissäni ja muistan kun kokoajan kyseltiin, että olenko hereillä, mikä vointi mulla on ja samalla mulle laitettiin myös tippa. Vielä ambulanssissa ja sairaalassa ollessa mulla oli sellanen fiilis, että: ''Mä en tuu kestään tätä. Mulla on niin kurja olo!'' Mä itkin niin paljon ja toivoin, että kipu hellittäisi. Mun kivut kumminkin jatkuivat monta päivää, joten olin hoidettavissa sairaalassa ja kotona koko tämän viikon. En vielä alkuviikosta uskonut, kun poikaystävälläni oli lomankäyttöviikko intistä, että se menisi mulla sairastessa. Niin kumminkin kävi ja tänään oma sotamies lähti kolmeksi viikoksi pois.

MV1

Tällä hetkellä olo on jo hieman parempi, mutta mulla on myöskin ollut edelleen hieman huonovointisuutta. En halua julkisesti kumminkaan paapoa liikaa terveyteeni liittyviä ongelmia, sillä kerroin kumminkin jo aika laajasti ja pitkästi minkä takia jouduin tippaan. Kumminkin bloggaajana tiedostan sen, että aina liikkuu huhupuheita ja haluan julkisesti selventää kaiken omasta suustani ettei ala juurikin pyörimään sellaisia juoruja, jotka eivät pidä paikkaansa. Toivon, että arvostatte ja kunnioitatte yksityisyyttäni. Kaikista ihaninta tässä kaikessa oli se kun makasin sairaalassa ja sain useita parane pian viestejä ja kyselyitä myös olenko kunnossa. On ihanaa nähdä miten moni ystävä ja tuttava välittää. Tietysti joukossa on myös aina todella uteliaita tuntemattomia ihmisiä, joille en halua kertoa täysin kaikkea terveydentilastani. Jokainen teistä varmasti ymmärtää jos osaatte asettua asemaani, että en halua tai voi kertoa kaikkea itsestäni. Iso kiitos kumminkin teille kaikille, jotka laitoitte tsemppi viestejä! Oon todella kiitollinen kaikista niistä viesteistä.

Blogikirjoittelut jatkuu huomenna taas tuttuun tapaan ja tulevalla viikolla on tiedossa kosmetiikkaan liittyvää asiaa ja myöskin kauan odotettu videopostaus kunhan pääsen vain sen kimppuun. On ilo olla täällä jälleen päivittelemässä teille kaikille ihanille lukijoille ja toivottavasti teillä on ollut mahtava viikko kaikilla! Toivon itse, että pysyn terveenä nyt enkä joudu sairaalaan. Isot peukut ovat olleet pystyssä koko viikon, joten toivotaan, että alkava viikko on parempi ja sujuu rennoissa merkeissä. Palataan taas! 
46 kommenttia on "KUUDEN TUNNIN HELVETTI"
 1. Kauheaa, mitä oot joutunut kokemaan! En osaa edes kuvitella, kuinka epätoivoinen olo tossa on varmasti tullut. Ihanaa, että oot nyt taas kunnossa ja toivottavasti pysyt terveenä :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä älyttömän epätoivoinen olo tuossa kohtaa :( Toivotaan, että pysyn terveenä! Kiitos sulle Nora<3

   Poista
 2. Anonyymi5/15/2016

  Kaikkea hyvää sinne ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja sinulle myös!<3

   Poista
 3. Anonyymi5/15/2016

  Mikä sut sai oksentamaan noin paljon? :O tai mihin sua sattui.. kun et sitä kertonut tuossa.

  VastaaPoista
 4. Rajun oksentamisen takia jouduin tippaan ja omaan terveyteen liittyvä asia.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi5/15/2016

  Miten sun poikaystävä tajusi soittaa lanssin? Mitä siinä kävi? Onneks on niin välittävä, ettei vaan astellut et sulla on maha sekaisin. Tsemppiä vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi5/16/2016

   tais tipahtaa

   Poista
 6. Anonyymi5/15/2016

  Paranemisia. Toivottavasti olet pian taas kunnossa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ja toivotaan niin!<3

   Poista
 7. Ihanaa että voit jo paremmin! <3

  VastaaPoista
 8. Anonyymi5/15/2016

  Kuvitteletko oikeesti olevas joku vitun julkkis? :DD naurettava ämmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täs ei mistä julkkisjutuista puhuttu. Anonyymimerkin takaa on hyvää huudella. Toinen just ollu sairaalas joten lärppä umpeen. Tsemppii Jenna♡

   Poista
  2. Kiesus miten joku voi olla noin vihaa täynnä. Tässä postauksessa ei puhuttu missään kohtaa julkisuudesta. Voin kumminkin sanoa sen, että kyllä bloggaajien elämää seurataan ja heidän asioistaan juorutaan. Tiedostan varsin hyvin miten paljon ihmisiä kiinnostaa toisten asiat, joten selvensin asian julkisesti ettei tuu väärinkäsityksiä.

   Poista
  3. Kiitos paljon Saija!<3

   Poista
 9. Anonyymi5/16/2016

  ^jep oot kyllä naurettava ton sun kommenttis kanssa :) Jenna on aika julkkis ja kiva ÄMMÄ ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt kutsuis itseäni sillä sanalla enkä ole oikeen koskaan pitänyt edes korkeemman luokan bloggaajia kovin julkkiksina, mutta jokaisella on tähänkin asiaan oma mielipiteensä!

   Poista
 10. Hui kauheeta!! Onneksi ja toivottavasti pahin on kyllä jo takanapäin.. Kuullostaa kyllä tosi karulta ja tuntuu pahalta sun puolesta :--( Paljon tsemppi-haleja sinne! ❤️

  VastaaPoista
 11. Voimia sinnne paljon ♥

  VastaaPoista
 12. Voii eii, tuo kuulostaa niin hurjalta :( Terveyttä tulee pidettyä niin itsestään selvyytenä että sen tajuaa vasta sillä hetkellä kun jotain ikävää sattuu.. Hurjasti voimia sinulle! <3

  https://by-rosejuliet.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja oli kyllä ihan hirveetä! :/ Ja näinhän se menee..:( Kiitos Roosa<3

   Poista
 13. Huh minkälainen viikko siulla on takana.. Ihanaa, että oot nyt päässyt kotiin, voimia ihan älyttömän paljon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä älyttömän raskas viikko ja edelleen täytyy lepäillä, mutta eiköhän kaikki järjesty! Kiitos paljon Janna<3

   Poista
 14. Apua, kuulostaa todella kamalalta :/ Paljon tsemppiä sinne ja nyt todellakin pidetään peukkuja ettei toistu!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kamalaa, mutta nyt pidetään peukut pystyssä ettei joudu uudestaan sairaalaan! Kiitos Linda<3

   Poista
 15. Anonyymi5/16/2016

  Kuulostaa pahalta! Parane pian! Tuli noista oireista mieleen kun itselläni oli joskus sappikiviä, ihan hirveät tuskat öisin ja välillä oltiin sairaalassa asti. Sit pääsin onneksi leikkaukseen ja sen jälkeen ei ole tarvinnut kärsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahat kuus tuntia olivatkin ja koko loppuviikko sairastessa :( Kamalaa! Toivottavasti voit hyvin<3

   Poista
 16. Voi eii, kuulostaa kauheelta :( Hurjasti tsemppiä sinne ja nyt vain toivotaan parasta ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Viivi sulle!<3

   Poista
 17. Paranemisia sinne :) <3 kamalaa mitä olet joutunut kokemaan :( Toivottavasti pysyt nyt terveenä mahdoliisimman paljon !

  VastaaPoista
 18. Anonyymi5/17/2016

  Löysin sun blogis ihan sattumalta ja on jotenkin ikävää kun herttasesta ja kivasta Jennasta jonka tunsin on tullu jotenki... En ees osaa kuvailla mut oot muuttunu tosi paljon :( harmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Millä tapaa oon muuttunut ja minkä takia? Kaipaan perusteluita väittämääsi.. Mielestäni oon ollut edelleen se jalat maassa tyyppi kivan luonteen kera ja ottanut edelleen muut huomioon. Jokin tässä kommentissas mättää tai haluat tahallisesti uskoa, että olisin jotenkin muuttunut. Ikävää!

   Poista
 19. Hyi hitsi kuulostaa kyllä ihan kauheelta tollanen :o! paljon paljon tsemppiä ja paranemisia sulle Jenna ♥!

  VastaaPoista
 20. Voin vaan kuvitella, kuinka hirveää toi on ollut :( ! Paranemisia ja tsemppiä sulle!

  VastaaPoista
 21. Anonyymi5/17/2016

  Hyvä että olet kunnossa.
  Jotenkin tuntuu oudolta että voit seikkaperäisesti selittää miten melkein tukehduit ja oksensit tuntikausia, mutta et sanoa mikä sulle tuli? Luulisi että olisi helpompi sanoa että sait esim ruokamyrkytyksem ja jouduit sairaalaan. Se aiheuttaisi paljon vähemmän juoruja ja spekulaatioita kuin tällainen seikkaperäinen selostus jonka jälkeen lukijoille jää mahdollisuudeksi vain arvailla mistä tämä sun kohtaus johtui. Helpommalla olisit päässyt ytimekkäästi kertomalla vain että jouduit sairaalaan syystä X, nyt annoit nimenomaan pohjan tällä tarinalla villeille spekulaatioille.
  Toivotaan että pysyt terveenä.

  VastaaPoista
 22. Apuaa toi oli niin kauheeta :( Toivottavasti et enää koskaan joudu tollaseen!

  VastaaPoista
 23. Siis ihan järkyttävää roskaa täälläkin suolletaan toisen ihmisen TERVEYDESTÄ. Ämmä-ano siellä ylhäällä, lue ihan oikeasti sun kommentti uudelleen ajatuksella, toivottavasti tulee saakelin hyvä olo >:(

  Voi Jenna toivottavasti sä olet kunnossa! <3 Ei ole sun asia kertoa kenellekään yhtään motään jos et halua, ja näitä anoja katellessa ymmärrän kyllä miksi! Otat nut vaan iisisti ja keskityt parempaan huomiseen. Mikä tahansa sua vaivaakaan, toivottavasti pääset siitä eroon ehjin nahoin <3 Tsemppiä ja paranemisia <3

  VastaaPoista
 24. Hui kamala, onneksi oot jo kunnossa! <3 Ja toivotaan, ettei tuo toistuisi. :|

  VastaaPoista
 25. Voi ei, kuulostaa ihan kamalalle.. :( Monet sairaalareissut itsekin läpikäyneenä kroonisen tulehduksen kanssa, ymmärrän kuinka kurjaa on perua suunnitelmia ja miten kurjaa se voi olla, kun muut ruotii omaa terveyttä.. Toivottavasti voit jo paremmin<3

  VastaaPoista
 26. Voi ei, kuulostaa ihan kauhealta! Tsemppiä sinne ja toivottavasti oot jo toipunut ♥

  VastaaPoista