BY. JENNA JULIET

MUOTINÄYTÖKSESSÄ


IMG_0928

TARJOILUT

IMG_0935

IMG_0940

IMG_0964

IMG_0988

IMG_0981

SHOW

MODEL

IMG_1013

Kuvista päätellen huomasitte varmaankin jo, että olin viettämässä aikaa muotinäytöksen parissa ja saatte kuulla vielä lisää mahtavasta perjantai-illastani tässä postauksessa!

Torstai-iltana sain puhelun sukulaiseltani ja hän pyysi mua aveciksi perjantain muotinäytökseen Pakkahuoneelle ja suostuin tietysti heti lähtemään hänen mukaansa muodin ja kauneuden ystävänä. Suuntasimme klo. 19 aikoihin paikan päälle ja saimme alkuun tervetuliais shampanjat ja pienet alkupalat. Paikalle oli kokoontunut paljon ihmisiä seuraamaan muotinäytöstä ja nauttimaan illasta. Varasimme istumapaikat lavan lähettyviltä ja näytös alkoi klo. 20. Illan show:sta vastasi ihana Erja Häkkinen, jonka haastateltaviksi oli myöskin saapunut upea Aira Samulin, HP Duudsoneista ja Katariina Souri. Jokaiselta tuli ihan mahtavia vinkkejä omaan menestymiseen ja tärkeimpänä kaikki listasivat sen, että unelmistaan pitää pitää kiinni ja olla aito. Näinhän se on.

Haastattelun jälkeen paikalle saapui bändi ja muutama laulaja, jotka vastasivat illan musiikista. Muotinäytöksessä esiteltiin tanskalaiset laatumerkit Jackpot ja Cottonfield. Mallit esiintyivät erilaisissa asukokonaisuuksissa ja itse tykästyin muutamaan ruutumekkoon!

Muotinäytöksen päätyttyä oli aika siirtyä herkuttelemaan, jutustelemaan ja nauttimaan loppuillasta tilaan, jossa tarjoiltiin erilaisia juomia, herkkupaloja ja sain myös tavata mm. Norjalaisen miesmallin ja muita julkisuuden henkilöitä. Sukulaiseni innoittamana menin kuvaan miesmallin kanssa, vaikka siinä oli melkoinen tungos päästä hänen kanssaan yhteiskuvaan. Onnistuin kutenkin jotenkin pääsemään kuvaan! :D Lähdin noin klo. 22 kotiin päin, sillä poikaystäväni tuli hakemaan mut Pakkahuoneelta ajoissa, sillä olin jo aika väsynyt rankan viikon takia. Ilta onnistui todella hyvin, itselläni oli todella hauskaa ja nautin muotinäytöksestä. Tällaisiin tilaisuuksiin olisi kiva päästä useamminkin. :)

Mukavaa sunnuntaita kaikille♥
14 kommenttia on "MUOTINÄYTÖKSESSÄ"
 1. Wau miltä näyttää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mahtava ilta!♥

   Poista
 2. Kuulostaa ihan mahtavalta, varmasti hieno ilta ollut! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja oli todella hieno ja mahtava ilta! :)

   Poista
 3. Nättänyt kyllä ihan huikealta illalta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huikee ilta oli kyllä ja ehdottomasti pitkään aikaan jotain ns. erilaista perjantai meininkiä :)

   Poista
 4. Oi vitsi kuulostaapa kivalta! ♥ itekkin oon aina halunnut päästä seuraamaan muotinäytöstä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseinen muotinäytös oli kyllä tosi mahtava :) Laulajat ja bändi veti myös hyvän shown!♥

   Poista
 5. Kuulostaa kyllä ihanalta tapahtunalta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihana ja mahtava tapahtuma♥ Toivottavasti pääsee jatkossakin samantyyppisiin tapahtumiin :)

   Poista
 6. Uijui, itsekin haluaisin joskus kokea muotinäytöksen, tuolla oli varmasti tosi siistiä ja hurjan hauskaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kerrassaan mahtava kokemus! :) Toivottavasti pääset itsekkin joskus muotinäytöstä seuraamaan♥ Tarjoilutkin oli niin hyvät!

   Poista