BY. JENNA JULIET

KYSYMYSPOSTAUS OSA.2Mitä tykkäsitte videosta?♥
22 kommenttia on "KYSYMYSPOSTAUS OSA.2"
 1. Anonyymi4/01/2016

  Aika ristiriitaista, sun mielestä eläintenoikeuksiin pitää kiinnittää huomiota, mutta itse käytät eläimillä testattuja meikkejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitenniin? Mulla on ollut käytössä mineraalimeikit, joita ei ole eläintestattu lainkaan :) Faktat tietoon ennenkuin tullaan taas valittamaan mulle turhasta.

   Poista
  2. Anonyymi4/02/2016

   Tilaathan sä kiinasta kaikkea? Ja ne mineraali meikithän on ollu sulla vaan hetken käytössä, kun sait ne ihan vasta?

   Poista
  3. "Kaikkea." Nyt kyllä liiotellaan taas niin pahasti, että huhheijaa :D Mä olen siirtynyt käyttämään mineraalimeikkejä ja tekoripset tilaan ihan tuttuun tapaan netistä, jotka eivät ole millään tapaa aitoa karvaa tai liity millään tapaa eläimiin. Ps. Lopettakaa tekin sitten samantien sellaisien meikkien käyttäminen, jotka ovat eläintestattuja jos ette ole vielä lopettaneet. Ps. Älkää myöskään syökö lihaa tai kanaa...

   Poista
  4. Anonyymi4/02/2016

   100% mink hair tekoripsii on ainakii

   Poista
  5. Mistä päättelet mun omistavan juuri 100% mink hair tekoripsiä? Ihmiset vetää omia johtopäätöksiä kaikista tuotteista mitä käytän ja tunnetusti mut tuomittiin nyt täysin tämän videon myötä, kun sanoin, että eläinkokeet ovat ikäviä ja joidenkin mielestä mä en voi tuon sanomani jälkeen käyttää edes Garnierin shampoota. Karu fakta on kumminkin se, ettei kuka tahansa ihminen rupea perehtymään jokaikiseen pulloon ja purkkiin mitä ostaa. En mä rupea joka ostoksestani etsimään kohtaa: Vegaaninen tai ei testattu eläimillä. Tuskin te itsekkään rupeatte jokaikistä asiaa tutkimaan kauppareissulla. (Kommentti suunnattu niille, joidenka älyttömiä kommentteja en tule todellakaan julkaisemaan, koska teillä ei ollut minkäänlaisia perusteluita huoritteluihin jne.)

   Poista
  6. Anonyymi4/03/2016

   Kaikki meikit, mitä olet esimerkiksi ebay:n kautta tilannut, on varmasti eläinkokein testattuja. Kiinalaisilla/aasialaisilla meikeillä on se huono puoli että heidän markkinoillaan ei ole kielletty eläinkokein testausta, vaikka Euroopassa se kiellettyä onkin. Myös suuret meikkifirmat, kuten esim. L'oreal joka omistaa aika monta tytäryhtiötä, eivät ole lopettaneet eläinkokeiden tekemistä Aasian markkinoiden takia. :( Laitan tän kommentin siksi, että sun lukijat näkisi mahdollisesti tämän kommentin ja miettisivät myös omia valintojaan. :)

   Ja tohon sun viimeisimpään kommenttiin tässä ketjussa, niin TÄYSIN vegaanista meikkiä on todella vaikea löytää mistään´. Eläinkokeilla testaamattomia sen sijaan löytää tosi paljonkin ja ihan marketeista, ei tarvitse lähteä lähikauppaa kauemmas.

   Video oli nyt paljo kivempi kuin edellinen, tää on kyllä hyvä kun toi toinen just kyselee sulta niin sä voit vastata luontevammin. :)

   Poista
  7. Pakko myöskin sanoa, että olen lopettanut mm. Ebaysta meikki ostokset, sillä on järkevämpää ja turvallista ostaa ihan marketeista Suomessa. Sillontällöin tulee ostettua tekoripsiä edelleen. Voin myöskin sanoa, että täysin vegaanista meikkiä on oikeasti vaikeaa löytää ja tästä nousi mun mielestä ihan turhan suuri haloo. Oon huomannut, että ihmiset kiinnittää ihan kaikkeen mahdolliseen huomionsa, jotta pääsevät arvostelemaan mua ihmisenä. Nauttivat myös selvästä kiusanteosta jos käytän esim. Lumenen meikkivoidetta ja he pitävät sitä erittäin tekopyhänä, huonona ja huoramaisena asiana. Kyllä, oikein luit. On ikävää, että mut tuomitaan jos sanon mielipiteen, että: Eläinkokeet on ikäviä ja oon ostanut esim. Garnierin shampoota, josta mulla ei ollut tietoa, että se on eläintestattu. En usko, että kukaan näistä arvostelijoista itsekkään tarkastaa jokaikisen tuotteensa valmistustavan ja onko sitä testattu eläimiin.

   Poista
 2. Voii, oot niin kaunis ja ihanan pirteä <3

  VastaaPoista
 3. Tää oli kyllä kiva toteuttaa sun kanssa!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla murunen!<3 En malta oottaa kun päästään editoimaan meidän yhteis videoo :)

   Poista
 4. Ihanan pirtee video, näistä tykkään kovasti kun ihmisestä saa enemmän irti kuin kuvien kautta. :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi4/03/2016

  Voiks vastata edellisien postausten kommentteihin :)

  VastaaPoista
 6. Ihana Jenna <3 Tosi kiva video! :)

  VastaaPoista
 7. Vitsi sun luonne tuli jotenkin tässä videossa vielä paremmin esiin! Ja vaikutat ihan super positiiviselta ja iloselta 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon tämmönen kunnon höpöttäjä ja energinen persoona! :D Hyvä että tuli paremmin esiin :)

   Poista