BY. JENNA JULIET

DON'T LET ME DOWN


IMG_1094

IMG_1089

IMG_1132

WALK
Takki täältä* / Nyöripaita täältä* / Tekonahka legginsit Romwe / Korkokengät Nelly.com.

Huh mikä viikko. Mulla on ollut tässä vähän kaikenlaista, kuten snapchatissani taisinkin jo mainita asiasta tänään plus kerroin palaavani bloggailun pariin pienen hengähdystauon jälkeen.

Elämässäni on ollut lähiaikoina pientä sekaannusta käynnissä ja stressi on myös sen myötä aiheuttanut mulle lisää paineen tunnetta päähän, jonka myötä musta on tuntunut, etten suoraan sanottuna saa henkeä ja tarvitsen tällä hetkellä lomaa kaikesta. Mulla on kumminkin maailman parhain poikaystävä ja ystävät, jotka ovat saaneet mut pikkuhiljaa rentoutumaan ja miettimään omia asioitani rauhassa. Joskus ulkokuori ei kerro kaikkea ja sen takia haluan avoimesti kertoa omassa blogissani, että välillä tarvitsee sen pienen tauon tästä somemaailmasta ja kamera on hyvä jättää sivuun odottamaan, kunnes on taas fiilistä palata takaisin hyvillä mielin kirjoittelemaan kuulumisia.

Eilen musta alkoi vihdoinkin tuntua siltä, että kaikki järjestyy ajan kanssa ja kaipailin myös tänne päivittelemään kuulumisiani ja uusia asukuvia, jotka Inka nappas musta. Meillä oli yhdessä taas tosi hauskaa ja stressi lähti sivummalle täysin kun sain muuta ajateltavaa ja hyvää seuraa! Ps. Huomenna mulla on blogissa mahtavia uutisia tiedossa, joten pysykää kuulolla ;)

Mitä tykkäsitte asukokonaisuudesta?♥
9 kommenttia on "DON'T LET ME DOWN"
 1. Oli kyllä ihana päivä ja kaikella on tapana järjestyä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mahtava päivä ja näin on!♥

   Poista
 2. Upea asu, kyllä se stressi helpottaa, tsemppiä sinne ♥ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata ja toivotaan, että helpottaa! :)♥

   Poista
 3. Kivat kuvat Inka napannut ! :) Laitoin sulle blogi haasteen :) http://www.nanikaroliina.com/2016/04/blogisitarina_15.html

  Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inkeri on kyllä loisto kuvaaja! ;) Kiitos haasteesta täytyy toteuttaa♥

   Poista
 4. Anonyymi4/18/2016

  Ihanat korkkarit! Paljonko noilla oli hintaa Nellyllä?

  VastaaPoista