BY. JENNA JULIET

MEIKKIMALLINA

Olin tänään Studio Facen Reetan meikkimallina. Reeta on loihtinut mulle ennenkin meikin mm. missikiertueellani, mikä oli yksi elämäni parhaimmista kokemuksista. Sovimme tapaamisesta pari viikkoa sitten ja tällä kertaa mulle tehtiin häihin ja juhliin sopiva juhlameikki ja kampaus. Sain itse päättää hieman silmämeikistä, joten ehdotin, että mulle tehdään hieman tummempi silmämeikki ja lopputuloksesta tuli juuri sellainen kun olin halunnut.

Reeta teki kasvoistani raikkaan ja kevyen näköiset, mikä sopii mainiosti morsiamelle hääjuhlaan, mutta myös mainiosti juhlavieraalle. En usein käytä punaisia tai vaaleanpunaisia huulipunia, mutta huomasin kuinka hyvin ruskeiden hiusten kanssa punainen huulipuna sopii. Tämän postauksen juhlameikissäni Reeta viimeisteli meikkini täydellisen värisellä huulipunalla. Aivan super ihana!

Tänä kesänä juhlimme sukuni kanssa yhden sukulaiseni häitä, joten aion ehdottomasti kysyä uudestaan tämän postauksen meikkiä itselleni loihdittavaksi. Mikäli ihastuitte tämän postauksen juhlameikkiin, löydätte Reetan Studio Facen sivuilta ja mm. instagramista nimellä: @puolikalevi. Reetan instagram tilillä on hääkampaus kuva, mikä mulle tehtiin tänään, joten mikäli kiinnostaa nähdä kampauksen lopputulos klikatkaa itsenne Reetan instagram tilille.

IMG_9894

IMG_9902

IMG_9889

IMG_9886

IMG_9903

Tykkäättekö tämän postauksen juhlameikistä? Mitä mieltä olette?♥
16 kommenttia on "MEIKKIMALLINA"
 1. Anonyymi3/14/2016

  Nyt sulla on kauniisti tehdyt kulmat jotka sopii tosi hyvin kasvoillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi3/14/2016

   ^ JEP! samaa mieltä :) just olin tulos kirjottaan et ompa nätit kulmat nytten :)

   Poista
 2. Oot ihan hurjan nättinä taas <3

  VastaaPoista
 3. Anonyymi3/14/2016

  Voitko laittaa tänne kuvaa kampauksesta sillä en omista instagram tiliä jotta näkisin kuvan :(

  VastaaPoista
 4. Olit kyllä niin nättinä tänään!<3 Oli ihana päivä<3

  VastaaPoista
 5. Anonyymi3/15/2016

  Onko sulla lävistys? :O Vai joku vanha mikä ei oo mennyt umpeen? Mikset käytä korua?

  VastaaPoista
 6. En tiedä onko Reetan insta tarkoituksella salainen, mutta sen vuoksi en näe kampausta :( Meikki on kyllä onnistunut, etenkin tuo herkullisen värinen huulimeikki! :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi3/15/2016

  Voisit käyttää joka-sanaa tuon mikä-sanan tilalla. On kieliopillisesti väärin ja kuulostaakin aika tönköltä. Opettele näiden sanojen käyttömerkitys!

  Ja tämä meikki sopii sulle hyvin ja kulmat paljon paremman näköiset. Kevyet ripset sopivat sulle myös paremmin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi3/22/2016

   Joka-sanalla yleensä viitataan edelliseen sanaan ja mikä-sanalla edeltävään lauseeseen tai vaikkapa ideaan. Tästä tekstistä ei voida sanoa, että onko tuo "oikein vai väärin", ethän sinä voi tietää mitä Jenna haluaa tässä ilmaista :D Vai?

   Poista
 8. Niin upea olet, tykkään kovasti tstä meikistä ♥

  VastaaPoista
 9. Huh miten nätti meikki ja etenkin tykkään tuosta silmämeikistä<3

  VastaaPoista
 10. Anonyymi3/15/2016

  vitsi kun osaisit itekkin laittaa tollaset kulmat itelles..

  VastaaPoista
 11. Tosi kaunis meikki ja sopii ehdottomasti häihin! ♥ Itsellänikin on nyt tulevana kesänä serkkuni häät ja mietin jo kuumeisesti minkälaisen meikin/puvun sinne haluan! :D

  VastaaPoista
 12. Anonyymi3/15/2016

  Ihan kiva meikki, mutta mun mielestä toi on ihan kauheen näköstä kun tekoripset roikkuvat ns. puoliksi irti :D kannattaisi varmaan laittaa ne hieman paremmin kiinni kun toi ripsien repsotus näyttää niin tyhmältä.

  VastaaPoista
 13. Tosi ihana ja freeshi meikki. :)

  VastaaPoista