BY. JENNA JULIET

KYSYMYSPOSTAUS OSA 1 VIDEON MUODOSSA♥ Love, Jenna.
52 kommenttia on "KYSYMYSPOSTAUS OSA 1 VIDEON MUODOSSA"
 1. Anonyymi3/16/2016

  Eka kerta kun kommentoin, mutta hei täähän oli tosi hyvä video! Vaikutat tosi iloiselta ja elämänmyönteiseltä. :-) Kovin kauaa en lukijana vielä ole ollut, mutta tykkään kyllä kovasti blogistasi. <3

  VastaaPoista
 2. Anonyymi3/16/2016

  "Mikä puhelin sulla on" -"samsungin normi" ööö. Tuohonki voi olla vaikea vastata normaalisti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkö kaikesta aina valittaa? :)

   Poista
 3. Anonyymi3/16/2016

  Ootko huomannut että ilmeisesti sun puhelimessa on jonkinlainen vika, kun videoissa kuva tulee ääneen verrattuna jäljessä niin täällä kuin snapchatissä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla toimii ihan normaalisti youtube video, mutta snapchatissa lagaa videot. Selvitän asian!

   Poista
  2. Anonyymi3/16/2016

   Ei mitään. Ei mitään. Ei mittää. Miten puhut normaalisti. Siis mikä sun murre on? Teennäiseltä puhetyyliltä vaikuttaa

   Poista
  3. Ahaa, eli oon teennäinen kun mulla on jonkunnäköinen murre :D En voi muutakun nauraa enää näille teidän ihme valituksille joka postaukseen. Sanon nyt ihan suoraan, että mua ei kiinnosta yhtään minkäänlaiset valitukset jatkuvasti omasta itsestäni :)

   Poista
  4. Anonyymi3/17/2016

   Anteeksi, oon eri ano, mutta toi edellinen varmaan tarkoitti, että tossa videolla sulla nimenomaan ei kuulu varsinaista murretta. Mä itse mietin sitä myös kun katsoin videon, että puhutko sä normaalisti enemmän tamperelaisittain ja tässä jätit murteella puhumista vähemmälle vai puhutko tavallisestikin noin ns. yleiskieltä? :) Murteissa ei oo mitään vikaa!

   Poista
  5. Olen tekemisissä ihmisten kanssa, jotka puhuvat mm. Oulun ja Jyväskylän murteella, joten jotkut heidän sanomat asiat heidän omalla murteellaan valitettavasti tarttuu ja jää ns. Omaan pään muistiin. Videon pointti ei kumminkaan taaskaan ollut se, että sieltä ruvetaan väkisin ettiin joitain "virheitä" ja arvostelemaan esim. Mun puhetapaa tai meikkiä.

   Poista
 4. Anonyymi3/16/2016

  Siis ihan oikeasti mikä näitä ihmisiä vaivaa kun pitää joka asiasta valittaa? Johtuuko se siitä että ne on kateellisia? Jos ei oo muutaku pahaa sanottavaa niin miks ei voi vaan mennä seuraamaan jotain muuta blogia? noi jotka valittaa ei ite varmaan pidä mitään blogia? Ehkä ne haluis pitää mutta ei uskalla ja sen takia valittaa sulle? Älä julkaise noita valitus kommentteja niin ymmärtävät mennä muualle kitisemää? No joka tapauksessa sussa ei oo mitää vikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika surullista sinänsä, että jollain on aikaa ja energiaa haukkua ja provosoitua joka asiasta mitä teen jne. Jeps :) Kiitos♥

   Poista
 5. Anonyymi3/16/2016

  Toi sun positiivinen ja hymyilevä asenne välitty tolta videolta tännekin! :) tuli ihan sellanen fiilis, että suhun olis kiva päästä tutustumaan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa kuulla! Oi kiitos paljon♥ Ei muutakun tutustumaan :)

   Poista
 6. Anonyymi3/16/2016

  Vau mikä muutos! Oot kyllä jotenkin fiksumman oloinen kun aiemmin ja todella kaunis noilla tummilla hiuksilla!:-)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi3/16/2016

  härregyyd nyt on aivan liian miehekkäät ja paksut kulmat! mut kiva kun oot ottanu neuvoja ja muokkaat niitä parempaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään paksummista kulmista nykyään :D Harmi jos se jotain haittaa! :)

   Poista
 8. Anonyymi3/16/2016

  toi hattu on ihan turha kun peittää jatkuvasti sun naamas eikä ole edes hieno mitä esitellä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä se on hieno ja tykkään pitää sitä :)

   Poista
  2. Anonyymi3/17/2016

   Hei cmoon ihmiset mikä hitto teitä vaivaaaaaaaa? Kuka jaksaa nähdä vaivaa valittaa joka ikisestä asiasta ja esineestä yms mikä liittyy Jennaan. Hankkikaa elämä. Jos on niin paskaa jne niin älkää sitten herranjumala lukeko tätä blogia! Mun mielipide on ainakin se, että oot kehittyny huimasti ja tää oli tosi kiva video! 2 osioo odotellessa <3

   Poista
 9. Anonyymi3/16/2016

  sun kannattaa ens videoon pyytää jotain sun kaveria vaikka haastatteleen sua jos rentoutuisit tutussa seurassa:) susta näkee että sun on vaikea puhua kameralle ja sönkötät paljon ja sulla on semmonen väkinäinen tekohymy kun katot kameraan.. onko sulla muuten lukihäiriö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä oli tarkoituksena alkuun ottaa video kaverin kanssa mun järjestelmäkameralla, mutta kun ihmiset laittoivat mulle jatkuvasti kysymyksiä: ''koska se video tulee'' niin päätin toteuttaa ensimmäisen osan eilen kännykällä yksikseni. Toisen osan kuvaan kaverin kanssa järkkärillä. Hassua, että aika moneen ihmeellisiin asioihin takerrutaan ja väitetään musta itsestäni kaikenlaista, kuten että olen videossa teennäinen, mulla on tekohymy ja kysytään kaiken lisäksi onko mulla lukihäiriö.. Mua oikeesti harmittaa, että kun teen vaivalla ja teitä varten teidän pyytämiä postauksia niin sataa niskaan kaikkee huonoa. Kyllä se usein vähän harmittaa ja panostan kyllä seuraavaan videoon kun löydän oikeanlaisen muistikortin ja kaverilla on aikaa kysyä loput kysymykset multa itseltäni :)

   Poista
  2. Anonyymi3/17/2016

   No mitähän ihmettä, mun mielestä taas vaikutat tässä just todella aidolta ja rennolta! :) Ja eikä miten söpö nauru <3

   Poista
 10. Anonyymi3/17/2016

  Hei! jenna olet todella kaunis tässä videossa ja hattu on cool! ja en ymmärrä miksi tänne jengi tulee dissaamaan jennaa jostain pikku jutuista? kuvatkaa itse 9 min pitkä viedo missä vastaatte kysymyksiin nii varmasti te myös välillä jäätte miettimään kysymystä sillee ööö :D mut jenna oot vahva ja älä ota noita säälittävien anonyymien kommenteija ittees :)

  VastaaPoista
 11. vau näytät upeelta tässä videossa! rakastuin tohon hattuun <3

  VastaaPoista
 12. Anonyymi3/18/2016

  Siis mitä ihmettä. Eikö se nyt ole aika outoa ettei voi vastata jos joku kysyy KYSYMYSPOSTAUKSEEN että mikä kännykkä sulla on :DD siis pidän sun blogista eikä siinä ole mitään vikaa mutta ihmetytti vain. Ekaksi käsketään kysymään ja sitten ei vastata. Koita ottaa kritiikit paremmin ja kehittävämmin vastaan etkä hyökkää heti. Lue vaikka suosikki blogistasi Saijikselta miten hän vastaa. :D et voi olettaa että kukaan ei kommentoisi mitään huonoa postauksiisi joten kannattaa varmaan oppia tottua tilanteeseen. Itse olet alkanut bloggaamaan :D

  VastaaPoista
 13. Siis mitä ihmettä vaan nyt pakko kysyä sinultakin. Vastasin kyllä minkä puhelimen omistan enkä jättänyt vastaamatta ja toiseksi mun ei tarvitse kuunnella mitään jatkuvaa haukkumista ja arvioimista itsestäni jatkuvalla syötöllä. Osaa erottaa kritiikki ja selvä vittuilu/haukkuminen. Ja sitten kun vedetään toi kortti: "Itseppä aloit bloggaamaan kestä kaikki," niin en ole koskaan ymmärtänyt sellaisten ihmisten logiikkaa, että jos joku pitää blogia julkisesti niin häntä kohtaan saa hyökkiä, häntä saa arvostella niin paljon kun sielu sietää ja pitäisi vielä kestää moista :D Kannattaa varmaan sen verran osata asettua toisen asemaan, ettei aina joka kerta pienen virheen tai huonon lauseen myötä ruveta kirjoittelemaan toiselle kaikennäköstä paskaa. Mä teen tätä omalla tyylilläni ja vastaan myös kysymyksiin miten itse haluan ja jos jonkun pantaa kiristää joka kerta kun päivitän blogiani niin suosittelen etsimään sellaisen blogin mihin ei tarvitse kommentoida negatiivisella sävyllä jatkuvasti. Ps. Olen aina ottanut vastaan fiksua kritiikkiä, kehittynyt bloggaajana ja olen edelleen sitä mieltä, että turhat kommentoinnit ja muka "kritiikin annot" tyylillä: "Hyi sun kulmakarvat tee jotain" voi jättää pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi3/18/2016

   Aika moni ois varmaan vain halunneet tietää sen puhelimen mallin, koska 'perus' Samsung voi olla ihan mikä tahansa puhelin. Aika moni näitä blogeja ja snäppejä seuraileva tahtoo mallin nimen, koska esim. mun mielestä tässä videossa oli ihan hyvä laatu, joten mallin tietämällä voisin tutkia tarkemmin, että millä puhelimella saa näin hyvälaatuista videota. Juuh, joidenkin anojen itseilmaisu on vähän pielessä, mutta älä välitä niistä.
   Esimerkiksi Karostardust kertoi aikanaan omassa blogissaan aina tosi yksityiskohtaisesti millainen puhelin on ja vähän niitä ominaisuuksiakin. Ei se nyt maailmaa kaada jos se tästä jäi, mutta varmaan seuraavia kysymyksiä ajatellen, esim. jos joku kysyy vaikka että millainen tietokone sulla on, niin kannattaa varmaan vastata vähän pidemmästi niin ei jää kellekkään kaivelemaan niin hirveästi että millanen se oli, jos vastaat vain että perus Asus tms. :)

   Poista
 14. Anonyymi3/18/2016

  En oo näitä merkki-ihmisiä. Mulle se merkki ei niin merkitse. En usko. Korsit ja lv:t löytyis jokaisen mimmin kaapista jos niihin olisi varaa. Ei sillon osteta mitään h&m, zara yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se merkitse mulle yhtään mitään ja se on ihan täys fakta. En oo koskaan ollut merkki ihmisiä. Oon sellainen ihminen, että ostan mikä on mun silmään miellyttävää, joten merkki ei niinkään merkitse :)

   Poista
  2. Tää anonyymin kommentti pomppas sen verran silmille, että nyt on ihan pakko ottaa osaa tähän keskusteluun! :-D Aika hassua ja pöyristyttävää väittää, että esimerkiksi nuo kalliit merkkilaukut tosiaan löytys joka tytön kaapista jos niihin vaan ois varaa, nimittäin ainaki omalla kohalla voin sanoa ihan rehellisesti, että niin ei _todellakaan_ olis, eieiei missään nimessä. :-D Mullekaan se merkki ei merkitse oikeastaan yhtään mitään, vaan ostan vaatteeni ihan vaan sen mukaan miten ne sattuu mun silmää miellyttämään. :) Me kaikki ihmiset ollaan vaan niin erilaisia ja se sun anonyymi täytyis nyt kyllä käsittää. Toiset tykkää ostaa "ylimääräsellä" rahalla merkkituotteita, toiset taas haluaa käyttää rahat johonki ihan muuhun, vaikkapa matkusteluun ja omiin harrastuksiin. Lapsellista tarttua jokaikiseen Jennan kommenttiin tuolla tavalla ja kritisoida ihan turhista jutuista.

   Ja Jenna, pakko vielä lisätä tähän loppuun, tuo video oli tosi upea ja sun hymy ja nauru piristi mun päivää paljon! <3 :) Jatka samaan malliin!

   Poista
  3. Mulla itsellä oli ennen sellainen ns. ''haavemaailma'' omassa elämässä, että pitäisi olla hirveästi kaikkia merkkituotteita, mutta sitten kun tavallaan kasvoin sen vaiheen yli ja tajusin, että en loppupeleissä tee sellaisilla tuotteilla yhtikäs mitään kun tykkään tälläkin hetkellä kulkea parinkympin jättilaukkuni kanssa täysin hyvin keskustassa ajattelematta, että: ''voi hirveetä mulla ei oo merkkilaukkua, vaikka monella vastaantulijalla on sitä sun tätä merkkitavaraa yllään.''

   Tietysti jos saisin lahjaksi joltain jonkun kivannäköisen ja omaan silmään miellyttävän merkkituotteen, niin en mä sitä välttämättä nyt heivaisi mihinkään kaapin pohjalle, mutta karu fakta on se tällä hetkellä ainakin omalla kohdalla, että en pulita laukusta tai mistään huivista yli 300-400 euroa varsinkaan opiskelijana. Mulla ei myöskään ole siihen minkäänlaista mahdollisuutta eikä mua juurikaan kiinnosta merkkituotteet niinkuin ylempänä totesin :) Jokaisella on oma makunsa. Kiitos Sini♥

   Poista
  4. Anonyymi3/28/2016

   Mun on pakko ottaa kantaa kans anon kommenttiin. Kaikki ei pidä merkkilaukuista. Esim. Korsin jet setit ja hamiltonit on mun mielestä mauttomia, sillä niitä näkyy katukuvassa niin paljon + niissä ei mielestäni ole mitään sellaista mistä itse maksaisin 300euroa. Mulla on itsellä yksi korsin laukku ja pidän siitä tasan sen takia, olen nähnyt sen lisäkseni sillä ihmisellä, jolta laukun bongasinkin. Lisäksi ihmiset ovat yllättyneet kun ovat saaneet kuulla sen olevan korsin.

   Korsin lisäksi LV:stä on tullut omaan silmään mauton, nimenomaan myös sen vuoksi et kyseisiä laukkuja on kaikilla. Vaikka tienaan itse rahani ja olen säästeliäs, en ikinä voisi käyttää niitä summia laukkuun, mitä niistäkin voi parhaillaan pulittaa. Ja kyllä, pienenä haaveilin LV:n laukusta ja vannoin ostavani sellaisen kun olen aikuinen. Nyt olen aikuinen ja sijoitan rahat mielelläni matkustamiseen ja kotiin.

   Haluaisin furlaa, mulberryä ja chanelia, mutta pärjään myös ilman niitä. Ei mun elämä ole pilalla, jos en omista niitä hienoja merkkilaukkuja. Mun onnellisuus ei ole kiinni siitä, jos ihmiset ajattelee mun olevan rikas tai köyhä sen mukaan, mitä laukkua mukanani kannan :)

   Poista
 15. Ihana video näytät niin kauniilta jälleen! Toi hattu on niin magee <3

  VastaaPoista
 16. Anonyymi3/18/2016

  Toive: Vaatehuoneen/kaapin esittely postaus sisältäen kengät, korut ja laukut. Ihan vaan sun omia tämän hetken lemppareita koottuna yhteen postaukseen vaikka kuvina ja kerrot niistä jotain. Esim. Jos sulla on joku säilytysratkaisu lukuisille kengille ja koruille. Ja kerro miksi valitut vaatteet on just tällä hetkellä sun suosiossa. ? Mielenkiinnosta. Tsemppiä blogin kehittämiseen <3

  VastaaPoista
 17. Anonyymi3/19/2016

  <3__<3 koska tulee 2 osa :)

  VastaaPoista
 18. Vähän kiva video! :) Ja hei täähän on hyvä idea kuvata video kysymyspostauksena! Ehkä täytyy itsekin joskus toteuttaa ;)

  www.kenkafriikki.com

  VastaaPoista
 19. Mäkin olisin kiinnostunut tietämään ton sun puhelimen mallin kun tulee noin hyvää videota :) Ja ihan vinkkinä seuraavaan videoon minkä kuvaat kännykällä, kannattaa kuvata silleen poikittain niin ei tuu noita mustia reunoja videoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. S3 ja seuraava video tulee järjestelmäkameralla :) Oli poikkeus tilanne tällä kertaa!

   Poista
 20. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 21. Anonyymi3/21/2016

  Vaikutat ihanan pirteältä ihmiseltä ja sulla on todella kaunis hymy! :) Kaikkea hyvää sulle!

  VastaaPoista
 22. en ymmärrä mitä ihmiset täällä valittaa! vaikutat super aidolta ja tosi mukavalta :)! Pääset varmasti vielä pitkälle tällä blogilla!

  VastaaPoista