BY. JENNA JULIET

TEKORIPSIEN KIINNITYS KUVILLA

Hoi♥ Miten teidän viikkonne on lähtenyt käyntiin? Olen itse tervehtynyt ja fiilis on tosi hyvä. Huomenna palaan takaisin töiden pariin, mutta sitä ennen blogissa on tänään luvassa tekoripsi aiheinen postaus. Usein multa kysytään, että miten asennan omat tekoripseni ja miten ne pysyvät hyvin silmissä. Mulle saapui eilen uusi tekoripsipaketti, joten ajattelin, että nyt on varmaan jo hyvä aika toteuttaa kauan toivottu postaus.

Tilaan omat tekoripseni netistä, sillä 10 kappaleen tekoripsipaketin saa alle 2 eurolla mm. eBaysta. Aktiivisena tekoripsien käyttäjänä tekoripsiä tulee tilattua pari kertaa kuukaudessa. Tekoripset tuovat mun mielestä aivan uuden ilmeen esimerkiksi juhlameikkiin, joten niitä on hyvä käyttää mikäli haluaa yhä upeamman lookin!

IMG_9436

ARIPSARI

Tekoripsien asentaminen on loppuen lopuksi todella helppoa. Mun ensimmäinen vaihe on ripsivärin laittaminen aluksi omiin ripsiin. En tiedä kuinka monella on sama tapa, mutta mulla tekoripset pysyvät aina paremmin mikäli olen laittanut ennen niiden kiinnitystä hieman ripsiväriä. 

IMG_9454

Laitettuani ripsivärin irroitan pari tekoripseä paketista pinsettien avulla ja leikkaan tekoripsien päässä olevat terävät nauhat pois. Joskus myös tekoripset ovat liian suuria omille silmille, joten silloin niitä tarvitsee hieman leikata. Tämän jälkeen vuorossa on liiman levitys tekoripseen. Levitä liima tasaisesti tekoripsen nauhaan ja reunoihin hieman enemmän, sillä useimmiten tekoripset rupeavat irtoamaan reunoista helpoiten. Tämän jälkeen anna liiman kuivua n. 15 sekunttia, jolloin sen kiinnittäminen on helpompaa. 

Mulla on käytössä tällä hetkellä Kiss merkkinen tekoripsiliima Anttilasta. Kyseistä liimaa joutuu laittamaan tekoripseen aina pari kerrosta, sillä muuten tekoripsi ei pysy silmässä. Muuten olen ollut kyseiseen tuotteeseen tosi tyytyväinen. 

IMG_9457

IMG_9460

Kun liima on kuivunut n. 15 sekunttia on vuorossa tekoripsen kiinnitys. Ota apuusi pinsetit, mikäli et pysty omilla sormillasi kiinnittämään tekoripsiä. Aloita kiinnitys asettamalla tekoripsi omien ripsiesi tyveen ja tämän jälkeen painele varovaisesti. Voit halutessasi taivuttaa myös tekoripsiä!

IMG_9468

A1MEIKKI

Lopputulos on tämä! Mikäli teille herää jotain kysymyksiä tekoripsiin tai tekoripsien kiinnitykseen liittyen, niin kysy kommenttiboksissa! Toivottavasti tykkäsitte postauksesta!

♥ Love, Jenna.
19 kommenttia on "TEKORIPSIEN KIINNITYS KUVILLA"
 1. Erittäin hyvältä näyttää<3

  VastaaPoista
 2. Anonyymi2/23/2016

  Mistä nuo ripset on? :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi2/23/2016

  Kiva kun on näin hyvälaatuiset kuvat! :) kaunokainen<3 postaustoive: joku haastevideo yksin, miehen tai kaverin kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistuin kyllä hyvin saamaan tosi hyvänlaatuiset kuvat :) Kiitos ideasta!

   Poista
 4. Hyvä kuulla, että olet jo terve! :) Nyt vaan uudella voimalla loppuviikkoa kohti! Tän postauksen myötä odottelen omia räpsyttimiä kahta kauheammin kotosalla! Mäkin tilailen usein ebaystä ripsiä, ovat muuten hintaansa nähden useimmiten erittäin hyviä, mutta päätin repäistä ja kokeilla kaikkien kehumia House of Lashesin ripsiä :) Saas nähdä josko ne olisivat laadultaan ja kestävyydeltään parempia, vai voittaako ebayn ihmeet ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Sofia♥ Munkin täytyy hei testata noita House of Lashen ripsiä :)

   Poista
 5. Anonyymi2/23/2016

  Hyvältä näyttää,ei ole liian överit.=) Toki kannattaa antaa ripsien välillä levätä,eiköhän nuokin paina aika paljon omia ripsejä ja kuluta..samalla tavalla kuten ripsienpidennykset.Itse pitäisin varmaan päivittäin,mutta tuon vuoksi ei vaan pysty. :/

  VastaaPoista
 6. Anonyymi2/23/2016

  Kiva kun postaat näin usein! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän aina postailla kun on hyviä aiheita ja aikaa! :)♥

   Poista
 7. Anonyymi2/24/2016

  Kannattais noihin kulmienmuotoiluun ottaa joltain opastusta. :) ps. Sul kauniit silmät <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä ne on jo tosi paremman näköiset kun viimeisimmät kulmakarvat :) Kiitos!

   Poista
 8. Anonyymi2/24/2016

  Mullakin hieman häiritsi kulmien muoto! Sulla olis niiiiiiin mahtavasti meikattavat kulmat, joten nyt vaan vinkistä vaaria, hihi! Kyllä kehityt varmasti.
  Ja tämä vaan vinkkinä, koska jos haluat kehittävää kritiikkiä :-)
  https://www.youtube.com/watch?v=VKqwQnkzvTI

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kritiikistä, mutta mua harmittaa usein kun poikkeette näistä postausten aiheista :) Olisi ollut mukavaa saada myös palautetta kyseisestä tekoripsi postauksesta! Anyway, mun mielestä nämäkin kulmat on tosi hyvät ja parempaan päin!

   Poista
 9. Anonyymi2/25/2016

  Kuinka paljon sulla yleensä menee noihin tekoripsiin rahaa kuukaudessa? Mietin vaan että ripsienpidennyksillä saa kanssa tosi nätin lopputuloksen ja näyttää hippusen luonnollisemmalta. Itse siis maksan 65e kuukaudessa joka sisältää 2 huoltokertaa. Nekään ei kuluta loppujen lopuksi omaa ripseä jos käy laadukkaassa paikassa eikä venytä huoltovälejä monilla viikoilla. Pidennykset vois olla vielä parempi ratkasu, kun jokapäivänen tekoripsien liimailu! :)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi2/27/2016

  Ootko ajatellu ripsienpidennyksiä? Omasta mielestä sun silmät näyttää kummallisilta noilla ripsillä eikä yhtään luonnollisilta. Sopisi paljon paremmin pidennykset :) tai sitten jos laittaisit eyelineriä niin ei huomaisin niin kovin suurta eroa.

  VastaaPoista
 11. Anonyymi2/27/2016

  Hei! Minua häiritsi toisto. Olet kirjoittanut 27 lausetta ja löysin 24 kertaa sanan tekoripsi (näin nopeasti laskettuna). Olisi lukijaystävällisempää viitata tekoripsiin muilla sanoilla, kuten ne tai se.

  VastaaPoista