BY. JENNA JULIET

RED COAT

Saavuin yli tunti sitten töistä kotiin ja ajattelin tulla blogiin esittelemään uuden ihanan punaisen takkini. En ole koskaan uskaltanut pukeutua punaiseen takkiin, mutta tällä kertaa otin riskin ja oon täysin ihastunut! Mulla tulee mieleen kyseisestä takista Pretty Little Liars draamasarja ja Gossip Girlin Blair. On hassua miten yhtäkkiä olen uskaltanut muuttaa tyyliäni aivan erilaiseksi, mutta niinkuin oon itselleni sanonut: Riskejä kannattaa ottaa monissa asioissa ja erityisesti pukeutumisessa. 

54c

54e

Sain myös tänään postitse paketin, mikä sisältää tosi kivoja tuotteita. Haluaisin jo paljastaa mistä on kyse, mutta pidän hieman jännitystä yllä parin päivän ajan. Tiedossa on erittäin mahtava vinkki, joten pysykää kuulolla!

54d


54b

Mitä mieltä olette asukokonaisuudesta? Iskeekö punainen takki teihin?♥
♥ Love, Jenna.
40 kommenttia on "RED COAT"
 1. Anonyymi2/24/2016

  Miks suurin osa sun postauksista on yhteistyö postauksia? Tai että jokaisessa on aina linkki takkiin, joka on saatu? Muista vaatteista et kerro mistä on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen mielelläni yhteistyötä vaatefirmojen kanssa, sillä saan sen avulla mm. unelmaani toteutettua ja olen kertonut monissa postauksissa mistä muut tuotteet ovat, jotka olen itse ostanut. Multa voi myöskin aina postauksessa kysyä esim. mistä jotkut aurinkolasit ovat tai kengät :)

   Poista
  2. Anonyymi2/24/2016

   Mikä se sun unelma sitten on? Kaappi täynnä ilmaisia vaatteita?

   Poista
  3. No hahhah jopas sitä yritetään nyt olla hauskaa :D Tavoitteena ja unelmana on päästä menestymään lifestyle ja muotibloggaajana. Useimmiten kun saat vaatteet yhteistyön kautta ja esittelet ne ylläsi siitä hyötyy bloggaaja että yhteistyökumppani. Nykypäivänä bloggaajat esittelevät vaatteita, joita saavat. Se on täysin normaalia ja olen tehnyt töitä blogini eteen parin vuoden aikana ja olen mielestäni täysin ansainnut yhteistyökumppaneita.

   Poista
  4. Anonyymi2/24/2016

   vertaappa blogiasi menestyneiden bloggaajien teksteihin ja ulkoasuun, sisältöön ja laatuun. voitko ihan realistisesti kuvitella pääseväsi tai edes sopivasi siihen joukkoon?

   Poista
  5. Minkä takia mun pitäisi verrata omaa blogiani muiden blogeihin? Oma blogi on aina oma blogi ja sitä kirjoitetaan omalla tyylillä ja kuvat kuvataan omalla tavalla. Blogeja on erilaisia ja erilaisuus pitää myöskin kiinnostuksen yllä. Ethän sinäkään täällä luultavasti olisi kirjoittelemassa 23 aikaan illalla kommenttiasi ellei sinua kiinnostaisi mun blogini. Karu fakta :)

   Poista
  6. Anonyymi2/25/2016

   olin lukemassa kommentteja koska viihde:) mutta ihan tosissaan ei tän kaltainen blogi ole sellainen mikä erottuu edukseen

   Poista
  7. Älä koskaan sano toiselle ihmiselle siihen tapaan, että hän ei menestyisi. Jokainen voi erottua edukseen omalla tavallaan eikä vertailemalla omaa blogiansa muiden blogeihin. Kai ymmärrät, että jostain kaikki lähtee? Ei heti voi olla yber makeet kuvat, kalliit kamerat, täydellinen ulkoasu tai täydellinen bloggaaja. Ajan kanssa jokainen pystyy mihin vain tähtäämäänsä unelmaan jos sitä kovasti haluaa :) En lannistu koskaan typeristä kommenteista. Ihan vinkkinä vaan sullekkin! :)

   Poista
  8. Anonyymi2/25/2016

   Blogia voi tehdä omalla tavallaan kyllä, jokainen kirjoittaa omalla tavallaan. Mutta onko se oma tapa hyvä, keskinkertainen vai huono? Tästä voidaan olla varmasti montaa mieltä. Jokainen kehittyy omaa vauhtia jos on kehittyäkseen. Jatka Jenna omaa juttuas, kiva seuraa kehitystäs ja ei kannata vaatia itseltään liikaa. <3

   Poista
  9. Anonyymi2/25/2016

   Sitten ei varmaan kannata seurata sellaisen henkilön blogia, joka ei miellytä omaa silmää ja pitää mölyt mahassaan.. En ymmärrä tätä kaikkea vihaa Jennaa kohtaan kun hän tulee tänne kirjoittamaan aina hyvillä mielin ja ihmiset yrittävät pilata hänen fiilistään ylläpitää omaa blogiansa. Ihan selvästi jotkut nuoremmat ovat täällä ''viihteen'' vuoksi lukemassa ja kirjoittelemassa hänelle mitä ihmeellisimpiä kommentteja :D

   Poista
  10. Anonyymi2/26/2016

   Ja eihän Jenna oo sanonut unelmoiko esim Cosmopolitanin alla bloggaamisesta mistä ano luultavasti puhui kun onhan Seiskallakin omat bloggaajansa

   Poista
 2. Ihan älyttömän ihana takki!<3

  VastaaPoista
 3. Anonyymi2/24/2016

  Liian suuri koko sulle? Roikkuu rumasti.. Väri on kyllä kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai johtuu siitä kun olen 162cm ja pitkät takit näyttävät mun päällä usein vähän hassuilta! :D Kiitos :)

   Poista
 4. Takin väri on tosi nätti ja se sopii tosi hyvin tummien hiuksien kanssa. :) Mä usein huomaan, että vaatteitten suhteen kannattaa ottaa riskejä ja kokeilla uutta. Niitten avulla oppii löytämään sitä omaa tyyliä ja ihaniakin vaateyksilöitä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Jenna ja puhut ihan täyttä faktaa!♥

   Poista
 5. Anonyymi2/24/2016

  Väri jees, malli ei. Liian pitkä ja istuu huonosti :/

  VastaaPoista
 6. Anonyymi2/24/2016

  Sun blogi on parantunut huomattavasti :) Hyvä Jenna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ja kiva kuulla! :)

   Poista
 7. Ihana takki! <3 Mullekin tuli itseasiassa tosta mieleen ihan PLL!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Julia♥ PLL on muutenkin ihan huippu sarja! :)

   Poista
 8. Anonyymi2/24/2016

  Näytät niin kauniilta<3

  VastaaPoista
 9. Love the coat! Lovely photos!

  http://MARTASFASHIONDIARY.com/

  VastaaPoista
 10. Ihana toi takki!! :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi :) Se on kyllä tosi ihana!♥

   Poista
 11. Anonyymi2/25/2016

  Itselleni en ostaisi ton mallista, mutta sulle käy hyvin toi takki! Mä oon vähän kaipaillutkin räväkämpiä värivalintoja sun asuihin, koska tumman tukan kanssa käy just voimakkaat värit. Ole rohkea, voin suositella ainakin vihreää ja kirkkaan keltaista, ne sopii aina tummatukkaiselle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! :) Täytyy kokeilla vihreää ja kirkkaan keltaista asukokonaisuutta myöskin♥

   Poista
 12. Tuo takin väri<3 Haluaisin kanssa punaisen rotsin, mutta punaisen tukan kanssa se ei ehkä nappaa niin hyvin :D Ps. Nuo hiukset on vaan niin ihanat<3

  VastaaPoista
 13. Anonyymi2/25/2016

  Upea takki! Musta toi "oversized" malli ja leikkaus sopii erinomaisesti sulle, kuten myös punainen väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja mahtavaa kuulla! :)

   Poista
 14. Punahilkka <3 näytät niin kauniilta jälleen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe sekin kyllä tulee ihan mieleen tästä takista! :D♥ Kiitos :)

   Poista
 15. Näytät upealta, punainen väri pukee sua ! ♥

  VastaaPoista