BY. JENNA JULIET

TAVOITTEET VUODELLE 2016

Olette varmasti ihmetelleet blogin hiljaisuutta. Edellisessä postauksessa mainitsin kiireistäni, joita mulla on ollut edelleen todella paljon. Viime viikonloppuna poikaystäväni pääsi intistä lomille ensimmäistä kertaa, joten koko viikonloppu meni hänen kanssaan rennoissa merkeissä. Hän lähti maanantaina takaisin ja itse kiirehdin aamulla koulutehtävien pariin. Tein maanantai iltana toivelistani valmiiksi, mihin kuuluu 13 tavoitetta vuodelle 2016. Haluan kertoa tässä postauksessa hieman tavoitteistani.

Ennenkaikkea aion iloita pienistäkin asioista, mitkä unohtaa välillä omassa elämässään kiireen keskellä. Panostan myös terveellisyyteen ruokavaliossa. Pyrin liikkumaan joka päivä paljon ja muistan myös rentoutua välillä. Mitä raha asioihin tulee, niin olen tämän vuoden alusta alkanut säästämään rahaa ulkomaan matkaa varten. Tavoitteenani on kerätä säästöön myös muihin juttuihin käyttörahaa. Olen ennen ollut melkoinen herkkusuu ja tänä vuonna toivelistassani mainitaan kohdassa 10 näin: ''Jätä ylimääräinen herkuttelu pois.'' Olen hyvin noudattanut jo kyseistä kohtaa ja olen vaihtanut herkut esim. porkkanaan ja pähkinöihin. Olo on heti virkeämpi!

PPINK3

PINK2

Listan viimeiset tavoitteet ovat mun suosikkeja. Aion tänä vuonna lahjoittaa ylimääräisiä vaatteita ja tavaroita pois niitä tarvitseville lapsille ja nuorille. Mun mielestä tää on ehdottomasti parhain mahdollinen idea pitkään aikaan omassa elämässäni. Olen myös alkanut tykkäämään vaatteiden suunnittelusta ja yksi tavoitteistani on seuraavanlainen: ''Kehitä uusia ja tyylikkäitä asuja.'' Haluaisitteko te nähdä jossain vaiheessa blogissa jotain kehittämääni vaatetta tai asukokonaisuutta?

Blogiin panostaminen on tärkeä asia. Mulla on ollut hankaluutta löytää kuvaamispaikkoja, missä voisin itselaukasimella ottaa kuvia. Joudun useemmiten ottamaan sellaisissa paikoissa kuvia, missä en välttämättä ihan ensimmäisenä kuvailisi. Mulla pitäisi olla aina matkassa toinen henkilö avustamassa kuvien ottamisen kanssa, mutta aina se ei onnistu valitettavasti. Joskus on pärjättävä yksikseen asukuvien ottamisen kanssa. Onko joillain muulla ollut välillä hieman samanlaista ongelmaa havaittavissa?

IMG_8518

IMG_8517

Loppuen lopuksi kun ajattelen tavoitelistaani, niin siinä ei juurikaan ole niin käsittämättömiä asioita, joita olisi mahdotonta toteuttaa. Niihin tarvitsee vaan panostaa, käyttää aikaansa, iloita ja elää positiivisesti. Mitä mieltä te olette muutamista kertomistani tavoitteistani? Löytyykö teiltä samanlaisia tavotteita?♥

Vaaleanpunainen talvitakki täältä*
Vaalea poncho täältä*

♥ Love, Jenna.


17 kommenttia on "TAVOITTEET VUODELLE 2016"
 1. Hyvältä kuulostaa sun tavoitteet tälle vuodelle! :) Kuvat myös upeita ♥

  VastaaPoista
 2. Anonyymi1/21/2016

  Voi kun olet niin kaunis <3

  VastaaPoista
 3. Hyviä tavotteita muru!<3 Toi takki on älyttömän söpö!

  VastaaPoista
 4. Voi että miten ihana takki <3

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Hyviä tavoitteita :) Itsellänikin on alkanut säästäminen ulkomaan matkaan varten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :) Tässä jo innoissani itse odottelen ulkomaan matkaa♥

   Poista
 6. Anonyymi1/21/2016

  erotut kyllä heti kaupungissakin tolla takilla! :D

  VastaaPoista
 7. Tuo takki on ihan älyttömän ihana!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Julia ja se on aivan ihana!♥

   Poista
 8. Ihana takki ja tuo toka kuva voi söpösöpö ! <3 Hyviä tavoitteita ! Varmasti onnistut :)

  VastaaPoista
 9. Uiih mikä takki ja hyviä tavoitteita vuodelle! :) Selailin tässä sun blogia ja vaikuttaa kivalle, joten jään seurailee sinua jatkossakin! :)☆

  VastaaPoista