BY. JENNA JULIET

TALVIMAISEMASSA

Mahtava eilinen. En kertakaikkiaan voi vieläkään uskoa todeksi, että Suomen nuorten jääkiekkomaajoukkue voitti MM-kultaa. Oon todella ylpeä! Meillä Suomessa on myös maailman parhaimmat kannattajat ehdottomasti, sillä eilen kun olin tulossa bussissa kotiin, niin koko bussi puhui jääkiekosta ja uskoivat Suomen voittoon. Uskokaa tai älkää!

Ennen illan ottelua olin kaupungissa I:n ja V:n kanssa kahvittelemassa ja kuvailemassa talvimaisemassa. Pakkasta oli mukavasti, joten pukeuduin kerroksittain. Mä oon aina tykännyt talvesta, sillä oon syntynyt tammikuussa kovien pakkasten merkeissä. Huomenna mittariin pamahtaa 20 vuotta. Muistan vieläkin sen 18-vuotiaan hieman hukassa olevan nuoren tytön, jolla ei ollut minkäänlaista käsitystä mitä oikeestaan haluaa elämältään. Nyt parin vuoden aikana on tullut opittua paljon asioita elämästä ja oman elämän suunnitelmat alkavat selviämään. Oon tosi iloinen, että oon kasvanut ihmisenä ja oppinut kantapään kautta asioita.

Toivon saavuttavani tänä vuonna paljon haluamani asioita, mitä en ole parin vuoden aikana saanut saavutettua. Mulla on vihdoinkin sellanen fiilis, että: ''nyt mä otan itseäni oikeasti niskasta kiinni!''
Välillä täytyy potkia itseään vähän eteenpäin tavalla tai toisella. Unelmien eteen on taisteltava.

TALVIMAISEMASSA

TALVIMAISEMASSA3

TALVIMAISEMASSA1

Millaiset fiilikset teillä on näin alkuvuodesta? Onko teillä joitakin tavotteita?♥
6 kommenttia on "TALVIMAISEMASSA"
 1. Upeita kuvia <3 Ja mitkä kivat talviset maisemat, ah! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja oot todella kaunis :)

  http://hheidiemilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Oli ihana nähdä sua muru♥ Toi kuva meistä on kyllä söpö haha♥♥

  VastaaPoista