BY. JENNA JULIET

2016 JA AJATUKSIA

2016 on täällä! Pidin muutaman päivän blogitauon, jätin läppärin kotiin ja suuntasin poikaystäväni kanssa loman viettoon. Pakkasin tavarat ja hyppäsin viime viikolla auton kyytiin. Blogitaukojen pitäminen on mun mielestäni hyväksi bloggaajalle, sillä irtaantuminen päivittäisestä bloggailusta rentouttaa ja postausideoita syntyy paremmin kun ajatus kulkee kunnolla ja saa istua aloillensa.

Kävimme loman aikana shoppailemassa, syömässä, poreilemassa, saunomassa, elokuvissa ja tietysti istuttiin myös iltaa kotosalla. Seurailtiin myös aktiivisesti Leijonien pelejä iltaisin.

KSTYLE2

Uutena vuotena suunnattiin porukalla huvilalle, missä vietettiin rentoa iltaa mukavissa merkeissä. Tää uusivuosi oli mulle erilaisempi kuin koskaan, sillä jotenkin sitä on rauhoittunut ja tykkään nykyään viettää aikaa leffojen ja musiikin parissa vain. Tehtiin tortilloja alkuillasta, herkuteltiin suklaan ja sipsien kera ja lähdettiin ampumaan raketteja klo. 00.00. Ulkona oli siinä vaiheessa taivaalla jo monia raketteja, joten laukaistiin myös omat rakettimme. Vuoden vaihduttua löydettiin hauska komedia leffa, mikä katsottiin porukalla. Rupesin olemaan väsynyt kahden aikaan yöllä, joten menin nukkumaan. Välillä tuntuu, että vanhuus alkaa iskeen pikkuhiljaa kun valvominen ei enää innosta yhtään! :D

KSTYLE4

2015 on takanapäin ja mulla on edessäpäin uusi alku ja tavallaan täysin uusi elämä. Oon luopunut monista vanhoista tavoistani, tehnyt elämässäni uusia päätöksiä ja tällä hetkellä mulla on tosi hyvä fiilis kaikesta. Täysin uusivuosi on edessäpäin ja en ajattele enää asioita mitä tapahtui vuonna 2015, sillä nyt on jälleen mahdollisuus aloittaa alusta ja tehdä niitä asioita, mitä oikeasti haluaa. On aika muuttua ja avata uusi sivu elämässä.

Tässä kuussa blogissa on tiedossa ostoksien esittelyä, vinkkejä talvipukeutumiseen ja hieman kosmetiikkaan liittyviä juttuja. Pysykää siis kuulolla! Ihanaa alkanutta vuotta kaikille lukijoille♥

KSTYLE

♥ Love, Jenna.
11 kommenttia on "2016 JA AJATUKSIA"
 1. Aivan ihana tuo ensimmäinen kuva! Siitä hehkuu niin iloisuus ja onni :) <3

  VastaaPoista
 2. Anonyymi1/02/2016

  Munki mielestä sairaan hyvä kuva!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi1/02/2016

  Oikein huokuu sellainen onnellisuus tuosta ensimmäisestä kuvasta!

  VastaaPoista
 4. Niin ihana tuo eka kuva, vau!! :-)

  VastaaPoista
 5. Täällä kanssa vietettiin rauhallisissa merkeissä uv:ta! Vanhuus iskeny :D ihania kuvia Jenna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihanaa viettää rauhassa uv:ta!♥ Kiitos :)♥

   Poista
 6. Anonyymi1/08/2016

  voisit kiinnittää näissä asukuvissakin enemmän huomiota taustaan...taustan linjoihin ja leikkauksiin... edestäpäin otettu kuvakin saisi enemmän rauhallisuutta, kun esimerkiksi nuo lankut olisivat suorassa. kuvat kannattaa myös ottaa hieman alempaa, jotta ei tulisi sellainen lintuperpektiivistä otettu kuva, joka saa alavartalon näyttämään pieneltä ja pään isolta... Nämä voi tietysti olla myös makuasioita, mutta tällaisia vinkkejä minä antaisin sinulle :-)

  VastaaPoista