BY. JENNA JULIET

EILISEN LÖYDÖT

Täällä taas♥ Sairastin alkuviikon kotona, mutta eilen oloni oli jo huomattavasti parempi, joten lähdin käymään keskustassa. Etsinnässäni oli muutama uusi kosmetiikkatuote täydentämään varastoani, sillä mm. huulikiiltoni ja kajaalini olivat loppumaisillaan. Poikkesin muutamissa kaupoissa alkuun, mutta en löytänyt hakemaani. Lopulta päädyin Lindexille missä en juurikaan ikinä käy. Täysin nenän edessäni astuessani vaatekauppaan huomasin ihanan kosmetiikkahyllyn, mitä en ollut ennen nähnyt. Tajusin, että olin löytänyt juuri oikean paikan ja haluamani tuotteet. Matkaani lähti uusi upea huulikiilto ja musta kajaali. Tuotteiden hintakaan ei ollut kallis, joten olin positiivisesti yllättynyt!

IMG_7962

IMG_7965

IMG_7964

IMG_7968

IMG_7966

IMG_7967

Torstai aamuna Facebookissa mun etusivulle ilmestyi, että H&M:ssä on alkaneet huimat alennusmyynnit. Laitoin korvan taakse asian ja poikkesin keskustan isoon H&M myymälään, mistä löysin uusia koruja itselleni käytettäväksi joulun tapahtumiin. Korut olivat yhteensä 4e :)

IMG_7950

IMG_7951

IMG_7954

IMG_7955

Mitä mieltä eilisen löydöistä?♥
26 kommenttia on "EILISEN LÖYDÖT "
 1. Kiva blogi ja postaus :) !!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi12/18/2015

  Se on mielenkiintosta, miten huulikiillon ja kajaalin löytämisestä saa kokonaisen postauksen tehtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi12/18/2015

   Oon siinä mielessä samaa mieltä, että alle 15 euron ostoksista ei ehkä kannata tehdä omaa postausta, tai ylipäätään tosi monet sun postauksista on "turhia". On siis kiva että postailet usein, mutta älä anna usein postailun mennä laadun edelle.. Esim. tämä ja Calvin Klein- postauksesi olivat vähän... lame? ja olisit saanut niistä paljon korkeampitasoiset jos olisit höpöttänyt postaukseen niitä näitä, ja välissä esitellyt ostokset. Sama pätee tähänkin postaukseen.. Olet bloggaillut niin kauan, että uskon lukijoidenkin jo toivovan parempilaatuista blogia:) Toivon, että avaat silmäsi ja kehityt bloggaajana, silloin kirjoitteluasi on mukavampi seurailla

   Poista
  2. Tämähän on mun blogini ja päivitän tätä omalla tavallani :) Ymmärrän kyllä, että haluatte mun kehittyvän bloggaajana, mutta blogissani on erilaisia postauksia. Joskus niitä pitempiä ja joskus lyhyempiä eli ns. "laimeita." Ikävää jos aina joku on huonosti. Yritän kyllä kaikkeni!

   Poista
 3. Anonyymi12/18/2015

  Ihania löytöjä! Itsekin pitäs hakee parit korvikset. :) (odotin koko viikon millon postaat) <3

  VastaaPoista
 4. Anonyymi12/18/2015

  en ny tarkota pahalla mut ootko huomannu että usein postauksissa lisäät kolme samanlaista kuvaa per asia? tosta huulikiillostakin olis riittäny se yks kuva pöydällä ja toinen vaikka kädessä niin näyttäis heti erilaiselta. monesti pitää tarkkaan kattoo että mitä eroo lisätyissä kuvissa on:D huomaat varmaan pointin myös niistä jäätee? tms kuvista mikä oli täysin tarpeetonta lisätä niin moneen kertaan samasta kuvakulmasta

  VastaaPoista
 5. Anonyymi12/19/2015

  Salaatti edestä, salaatti takaa, korvakorut sivulta, korvakorut edestä, jäätee ylhäältä, jäätee alhaalta. Sanot panostavas tähän blogiin nyt, mutta sun kuvat on tommosia ja teet jonkun postauksen yhestä huulikiillosta.:D Ei kai siinä, mutta ootko ikinä huomannu, että monien menestyvien ja hyvien blogien postaukset ei oo tälläsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdestä huulikiillosta? Tässä postauksessa oli muutama tuote, joten en ymmärrä miten sanot tuolla tapaa :D Mulla ei oo tapana katsoa muiden blogeja vaan kehitän omaa blogiani omalla tavalla. Ps. Ymmärrän kyllä pointtisi, mutta asian esittäminen oli taas sitä luokkaa, että et selvästikkään osaa kovin fiksusti ja rakentavasti antaa palautettasi :)

   Poista
  2. Anonyymi12/19/2015

   Mä voisin ehdottaa tämmösiin postauksiin, että tekisit esim. kollaasin noista huulikiilto-kuvista? Vaikka niin, että laittaa toisen kuvan tosta huulikiillosta suljettuna ja toisen tollasen mitä noi ekat kuvat oli. Sit molemmat vierekkäin samaan kehykseen. :) Sit ei pääsisi kukaan vinkumaan, että liikaa samanlaisia kuvia.

   Ihan vaan ehdotuksena! :)

   Poista
  3. Kiitos kivasta ehdotuksesta! Tälläsiä otan mielelläni vastaan :)

   Poista
 6. Kivoja löytöjä oot tehnyt Jenna <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon Sofia! :)

   Poista
 7. Anonyymi12/20/2015

  taitaa muutamalla anolla olla paaaaljon paineita elämässä, kun pitää valittaa tollasista asioista. ihan sääliksi käy. eikö ois parempi lakata lukemasta koko blogia jos haittaa niin paljon? aina samat valitukset. koomista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh antaa valittaa ja vikistä :) Ei se onneksi mua lannista. Tykkään pitää blogia pystyssä ja joskus tulee hieman pienempiä ja tylsempiä postauksia, mutta blogini sisältää myös pitkiä ja erilaisia postauksia myöskin! Sitä ei vaan moni valittaja huomaa tai halua huomata.

   Poista
  2. Mun mielestä noi edelliset kommentit oli kyllä ihan asiallista palautetta ja mukana myös ihan konkreettisia parannusehdotuksia. Tuntuu vähän inhottavalta että lyttäät heidän antamat kommentit "valituksena" ja "vikinänä". :D Varmaan olisi aika tylsää jos kaikki kommentit olisivat vain hehkutusta siitä kuinka täysin onnistunut postaus taas oli.

   PS. Kivat noi toiset korvikset. :)

   Poista
  3. Mun mielestä suurinosa lähiviikkoina kommenteista on olleet vikinää. En juurikaan myöskään julkaise kaikkia kommentteja, mitä saan päivittäin kommenttiboksiini, koska en halua kenenkään näkevän niin inhottavaa kommentointia tai tuoda blogiini negatiivista ilmapiiriä. Harmittaa kovasti nykyään se, että ihmiset eivät osaa ystävälliseen sävyyn antaa aina palautetta.

   Poista
 8. Anonyymi12/20/2015

  Mun mielestä taas on just kiva lukea tällaisista pienistäkin löydöistä, en olisi meinaa itsekään tiennyt et lindexiltä saa nykyään meikkejä :) ihme viitseliäitä nega-anoja sun postauksia jaksaa kerrasta toiseen lukea, luulisi että jos ei kiinnosta niin ei lue!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että pidit postauksesta♥ Omalla tavallani kehitän blogiani ja itseasiassa tästä asiasta on tulossa postausta blogiin lähiaikoina. On aika keskustella hieman kommentoinnista :)

   Poista
 9. Eikai kaikkien blogien tarvitse olla samanlaisia. Kyllä joukosta pitää erottua ja jokainen kirjoittakoon juuri sellaisia postauksia kun haluaa :)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi12/20/2015

  Tapaatko mielelläsi uusia ihmisiä esim blogin lukijoita vaikkapa kahvin äärellä? :)

  VastaaPoista