BY. JENNA JULIET

VÄRILLISET PIILOLINSSIT

Piilolinssien suurkuluttajana tänään blogissa on vuorossa uusien ruskeevihreiden linssien esittelyä, jotka sain Klenspopilta pari päivää sitten postitse. Vielä pari vuotta sitten mulla ei ollut minkäänlaista käsitystä edes piilolinsseistä tai siitä, että niitä voi käyttää kuka vaan ja niitä löytyy myös eri väreissä. Joskus törmäsin somessa blogeihin, missä käsiteltiin piilolinssien käyttämistä ja siitä päivästä lähtien ihastuin täysin piilolinsseihin! Itseni kohdalla pakko sanoa, että useimmiten värillisiä piilolinssejä tulee käytettyä vain viikonloppuisin. Tummemman meikin kanssa ruskeat piilolinssit näyttää super kivalta. Käyttääkö kukaan teistä lukijoista värillisiä piilolinssejä?♥

EYES

IMG_7413

Klenspopin ruskeavihreät piilolinssit tulivat kätevissä säilytys lasipulloissa ja mukana tietysti myös kotelo, mihin linssit laitetaan piilolinssinesteen kera.

IMG_7416

IMG_7414

Matkassa oli myös mukana ohje piilolinssien käyttöön englanniksi. Mikäli sulla itselläsi ei ole aikaisempaa kokemusta piilolinssien käytöstä ja olet ajatellut tilata piilolinssit, niin ohjeessa neuvotaan selvästi kuvien kera miten linssit laitetaan silmiin. Aluksi piilolinssien käyttäminen saattaa tuntua ärsyttävältä silmissä, mutta kun niihin totuttelee jonkun aikaa niin omatkin silmät tottuvat hyvin.

IMG_7418

IMG_7420

Mikäli ihastuit valitsemiini piilolinsseihin, niin pääset tutustumaan tästä paremmin tuotteeseen: ELLEN PANDA BROWN.

Mitä mieltä te olette värillisten piilolinssien käytöstä?♥

IMG_7444

Yhteistyössä Klenspop.com.
19 kommenttia on "VÄRILLISET PIILOLINSSIT"
 1. Yleensä mun silmään, erityisesti ruskeat, linssit näyttää monilla ihan hirveältä, sillä sieltä paistaa kuitenkin se oma väri jostain kohtaa. Myös omia vanhoja kuvia katsellessa hirvittää se, kun osa silmästä on ruskea ja osa taas kirkkaan sininen. Oon kyllä harkinnut sinisiä linssejä korostamaan omaa sinistä väriä entisestään.
  Tossa sun viimeisessä kuvassa noi linssit näyttää kuitenkin todella hyvältä! Joten pakko kysyy, että onko sulla sit vihreät silmät luonnostaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli sinisten piilolinssien kanssa sama ongelma, että omien silmien väri paistoi ns. Takaa pahasti. Mulla on vihreät silmät luonnostaan! :)

   Poista
 2. Mainitsin sanan "piilolinssi" 15 kertaa tässä postauksessa. Ainakin itseäni häiritsi todella paljon tuo saman sanan toisto. Sulla on ollut muissakin postauksissa sama ongelma. Muuten ihan hyvä postaus, en vain itse käyttäisi värillisiä linssejä koska ne näyttää luonnottomilta mun mielestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi11/12/2015

   Mainitsit*

   Poista
  2. Toistamisen kanssa on vielä ongelmia. Pahoittelut siitä! Yritän parantaa jatkossa kirjoittamista. Välillä se vaan tuppaa unohtuun, mutta täytyy olla tarkempi jatkossa taas :)

   Poista
 3. Anonyymi11/12/2015

  Toivottavasti tiedät näiden linssien riskit. Ne ovat haitaksi sun omalle silmälle, ja pitkän käytön seurauksena, vaikkakaan ei nähtävästi, ne huonontavat sun oman silmän kalvoa ja näköä! Suosittelisin kääntymään ihan oikean optikon puoleen jos haluat värilliset piilolinssit, silloin sun silmä tutkitaan ja hankitaan juuri sun silmälle soveltuvat linssit.
  Tässä jos jossain asiassa ei kannata säästää, kyseessä on kumminkin niinkin tärkeä asia kuin näkö. Sillä ei kannata pelleillä.

  VastaaPoista
 4. Postauksessahan mainitsin, että käytän vain lähinnä viikonloppuisin linssejä :) En käytä päivittäin ja tiedän haitta puolet myöskin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi11/12/2015

   Osaan kyllä lukea mitä postauksessa mainitsit. Minä mainitsin pitkän käytön seurauksista, en jokapäiväisesti käytöstä. Opi niiden ero! Kiitos.

   Poista
  2. Eihän tässä ole puhuttu mistään pitkästä käytöstä :D Jos kerran piilolinssejä käytän niin kyllä mä seuraamukset tiedän :) Ei sitä tarvi heti nokkavaksi alkaa jos korjaan jotain asiaa tai kerron, että tiedän asiasta.

   Poista
 5. Anonyymi11/13/2015

  Todella epäluonnollisen näköiset! Näytät lähinnä joltain Halloween tyypiltä :D itselläni on 10vuoden kokemus piilolinsseistä ja suosittelen ihan käymään optikolla jos haluat hyvät linssit, ne on huomattavasti ohuemmat eikä jää silmän pintaan noin selkeästi kuin nämä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mielipide kullakin! :)

   Poista
 6. Mun on pitkään tehnyt mieli kokeilla väripiilareita. Muutama ystävä laittoi Halloweeniksi piilarit ja ihastuin entistä enemmän. Mua vaan pelottaa kun en pidä muutenkaan silmien nykimisestä:D Mutta upeat on!:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään ehdottomasti kokeilla erilaisia väripiilareita :) Saa aina välillä vähän uutta katsetta! Kiitos Kata♥

   Poista
 7. Ite käytän maskeerausten kanssa värillisiä linssejä kuvausten ajan , muuten en ns halvempia linssejä käytä. Ne tosiaan ärsyttää mulla ainakin silmiä .. Aikoinaan mulla oli optikolta ruskeat linssit, jotka eivät tuntuneet silmässä miltään edes ekan kerran laittaessa ja sillai sen kuuluis ollakin :) Näyttää kyllä kivoilta nuo ! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei oo ikinä nää halvemmat linssit ärsyttänyt yhtään omia silmiä, mutta tietysti jokainenhan meistä on yksilö :) Joillekkin sopii ja joillekkin ei! Sehän on fakta♥ Nää on mun mielestä super söpöt, vaikka joidenkin mielestä vähän karmivat haha! :D

   Poista
 8. Anonyymi11/14/2015

  Kivat silmäpussit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla taitaa olla rankkaa kun oot arvostelemassa toisen silmäpusseja kahdelta yöllä :D

   Poista