BY. JENNA JULIET

PROJECT X DRESS

Kaikki nää viikot on mennyt niin nopeesti. Oon odottanut Project X bileitä niin kauan, mutta myös sitä, että pääsen esitteleen teille yhden mekko vaihtoehdoista, mitä olen ajatellut pukea päälleni kyseisiin bileisiin. Jos et ole vielä kuullut kyseisistä bileistä, niin nyt kannattaa olla kuulolla! Ensiviikon perjantaina Tampereen yössä on tajunnan räjäyttävät kotibile henkiset bileet Miamissa. Facebook tapahtumaan on jo osallistunut yli 5600 ihmistä, liput myytiin hetkessä loppuun ja paikan päällä saat vielä tapahtumaan ostettua lipun mikäli olet tarpeeksi ajoissa paikalla. Itse olen paikan päällä vetämässä erilaisia kisoja, kuten beer pongia. Mut löytää parhaiten vip puolelta illan aikana muiden työntekijöiden kanssa, joten tartu hihasta jos törmäät muhun!

Halusin ehdottomasti jotain spesiaalia ja glamouria näihin bileisiin, vaikka nykyää tykkäänkin enemmän pukeutua valkoisiin ja beigeihin pitkiin mekkoihin. Tällasia bileitä ei tule kovin usein vastaan, joten ykköset päälle ja let's menoks! ;)

GLITTERDRESS1

IMG_7485

IMG_7492

GLITTER13
Mitä tykkäätte?♥

10 kommenttia on "PROJECT X DRESS"
 1. Anonyymi11/13/2015

  Kaunis mekko, mikä koko sulla on?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi11/14/2015

  Käytätkö jotakin shortseja tossa alla? Ja en nyt sanoisi, että tämä on pitkä mekko, josta aikaisemmassa postauksessa puhuit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on yksi mekko vaihtoehdoista niinkuin postauksen alussa mainitsin :) Mulla on pitempi mekko tulossa vasta postise, joka mun pitäisi esitellä ensiviikolla mikäli se vain kerkeää tulemaan. Käytän alla valkoista hametta :)

   Poista
 3. Toi mekko on vaan ihan älyttömän ihana!♥

  VastaaPoista