BY. JENNA JULIET

NAHKATAKKI KARVAREUNUKSELLA

Tänään päivällä mulla oli tarkotus lähteä ulos kuvailemaan, mutta kuten tiedätte, niin täällä Suomessa pimenee tällä hetkellä jo 15-16 aikoihin, joten jouduimme kuvaamaan asun sisätiloissa. Meillä T:n kanssa venyi aikataulut n. 16 asti ja siihen aikaan pihalla oli jo niin pimeää, että kuvista olisi tullut huonolaatuisia. Päätimme siis tänään kuvailla vaaleassa taustassa kotosalla. 

Lähdimme kuvaamisen jälkeen syömään Subwayhin ja haettiin myös keskiviikko herkut Filmtownista. Mua on alkanut myöskin entistä enemmän väsyttämään tän pimeyden myötä eikä mikään oikeen nappaa tällä hetkellä. Haluaisin vain pötköttää omassa sängyssä Netflixin kera. Onko kellään muulla samat fiilikset?

Tein myös itseni kanssa päätöksen lähiaikoina, että vetäydyn promotehtävistäni joksikin aikaa ja alan keskittymään muihin juttuihin. Aion panostaa enempi terveelliseen elämään, parisuhteeseeni, mutta myös koulujuttuihin. Promotehtävät ovat vieneet mun kaikki viikonloput ja suoraan sanoen en kertakaikkiaan enää jaksa jatkuvaa bilettämistä. Se vaihe on niin sanotusti loppumassa mun elämästä ja kiinnostuskin on hieman jo lähtenyt. En väitä ettenkö olisi tykännyt bilettää ja tehdä promokeikkoja, mutta joskus elämässä on jatkettava eteenpäin ja panostettava muihin juttuihin. Näillä mennään ja hyvä niin!

IMG_7593

IMG_7592

MUSTATAKKI

IMG_7589

IMG_7556


Mitä mieltä olette asusta?♥
10 kommenttia on "NAHKATAKKI KARVAREUNUKSELLA"
 1. Kaunis Jenna <3 Tosi kiva toi takki : )

  VastaaPoista
 2. Paita ja takki molemmat älyttömän ihania♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja kiitos ihanuus♥

   Poista
 3. Anonyymi11/26/2015

  onko sul tullu viel kertaakaan ikävä blondeja hiuksia, tai aiotko jossain vaiheessa värjätä takasin ne? Ja minkälainen sun oma väri on ? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oikeestaan. Yks päivä ajattelin, että sitten kun meen joskus naimisiin niin sillon viimestään voisin värjätä hiukset vaaleiks niin näyttäisin nuorekkaalta :) Tummat hiukset vanhentaa jonkun verran ulkonäköä. Mun oma hiustenväri on aika vaaleahko :)

   Poista
 4. Mulle toi takki ei sopis, mutta toi on kyllä ihan sun tyyliä :) ihana mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Hanna-Kaisa!♥

   Poista
 5. En varmaan ite osais pitää tuollaista takkia, mut toi villapusero näyttää houkuttelevalta. äääh, täällä ollaan ihan samoissa fiiliksissä. Tuntuu että toi pimeys imee kaikki mehut, mut täytyy vaan yrittää jaksaa. :) Tsemppiä <3

  VastaaPoista
 6. Anonyymi11/26/2015

  Ootko miettinyt tai huomannut.. Sun jotkin asut eivät ole kovin istuvia sillä tavalla kuin niiden pitäisi. Näillä asuilla tarkoitan joitakin mekkoja ja hameita. Esimerkkinä voisi ottaa näin lähimpänä tämä facebookissa juuri julkaisemasi kaunis kimallemekko. Se on ihana, olet upea ja näytät hyvältä, mutta ihan vaan vinkkinä: saisit pienellä fiksauksella istuvuutta käyttämällä esimerkiksi ompelijalla. :) itse teen niin useimmille asuilleni koska mittasuhteeni eivät usein sovi kaupan valmiisiin kokoihin.

  VastaaPoista