BY. JENNA JULIET

VIDEOPOSTAUSTA

Vihdoin sitä videopostausta kameran kanssa! Video käsittelee ihmisten hyväkskäyttämistä, selkäänpuukottamista ja kiusantekoa reality tv-sarjassa, mutta myös oikeassa elämässä.


Mitä mietteitä teissä herättää reality tv-sarjoissa tapahtuva kiusanteko, mutta myös oikeassa elämässä tapahtuva hyväksikäyttö ja selkäänpuukottaminen?
12 kommenttia on "VIDEOPOSTAUSTA"
 1. Oot niin kaunis sisältä kun ulkoakin <3 ! ihana video!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi10/08/2015

  LIIKU! näyttää tosi tönköltä että 10 minuutin videossa istutaan huonossa ryhdissä ja tuijotetaan tyhjyyteen ja ainoastaan suu liikkuu... ja miksi takki sisällä?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi10/08/2015

  Ootko itse huomannut, kuinka paljon toistat itseäs, oli kyse sitten kirjoittamisesta tai näistä videoista? Hoet samoja asioita samoilla sanoilla. Ei tarvi lukea kun ensimmäinen kappale sun tekstistäs ja siinä on tullut ilmi jo kaikki asiat mitä oot halunnut tuoda ilmi, loppua kohden koitat saada vain pituutta toistamalla niitä samoja asioita. Tsemppaat tässä asiassa, niin oot taas vähän parempi bloggaaja.

  Realitysarjoista haluan sanoa vielä sen verran, että oot kai tietonen että se on suurilta osin tuotantotiimistä kii millaista ohjelmaa sieltä tulee? Matskua voi olla satojen tuntien edestä ja sitten niistä näytetään se kymmenen tuntia telkusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi10/09/2015

   Joo oon samaa mieltä tosta toistamisesta, ite en jaksanut 5min kauempaa katsoa videoo sen takia kun toistu sama asia vaan uudelleen ja uudelleen. Kannattaa kiinnittää siihen huomioo ettet toista asioita.

   Poista
  2. Anonyymi10/09/2015

   komppaan! kirjota vaikka paperille enemmän aiheita kuin se että kukaan ei jaksa lukea yhtä lausetta pidemmälle

   Poista
 4. Anonyymi10/09/2015

  Herrajumala näitä ihmisiä :D Eka kinutaan kauheasti sulta videoo mutta sitten vaan valitetaan eikä nähdä mitään hyvää.. Kummallista. Omasta mielestäni puhuit hyvästä aiheesta ja sain selvää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi10/10/2015

   Kukaan ei oo sanonu ettei ollu mitää hyvää tossa videossa?? Jos ei oo vielä paljoo videoita tehnyt niin ei kaikkea voi tietää, niin se on siis väärin kertoa miten niistä tulis parempia?

   Poista
  2. Anonyymi10/10/2015

   Jennahan vasta alotti videot uudestaan xd Ei silt voi vaatii heti huippu videoblogia valitettavasti.

   Poista
 5. Anonyymi10/09/2015

  Keskityt liikaa ulkonäköösi peilin kautta tai muuten miltä näytät, kuin itse asiaan mielestäni :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi10/10/2015

   Nii tai sitten sä keskityt toisen ulkonäköön etkä videon aiheeseen ;D

   Poista
 6. Anonyymi10/10/2015

  Hei, voiks tekee vaikka vaan lyhyen postauksen siitä mistä pidät itsessäs ihan vaa sellasena mitä olet, mitkä on ne aidot piirteet ulkonäössä mitkä on sun mielestä kauniit. Ja kerro sun parhaita luonteenpiirteitäs :) kerro myös mihin kiinnität huomiota ensimmäisenä naisen ulkonäössä ja miesten ulkonäössä:D mikä saa sun huomion ja tottakai vastapainoksi mitkä luonteenpiirteet toisessa on ne mitä arvostat. Laita kuvaa kauneimmasta ja komeimmasta olennosta mitä maailmassa mielestäsi on :D pieni idea, mielenkiinnosta. :D

  VastaaPoista
 7. Anonyymi10/11/2015

  Mun mielestä blogissasi jotkut kommentit on tosi törkeesti kirjoitettu, kun kritiikin voisi esittää paremminkin. Niitä tuntuu näkevän jokasessa postauksessa. Itse ainakin ottaisin itseeni, jos joku arvostelisi minua tuolla tavalla (ja sen takia en todellakaan tee mitään julkista blogia/vlogia).

  Oot kyllä tosi ihanan oloinen ihminen, ja ihan asiaa puhut videossa! :) Ja tietysti eihän kukaan ole seppä syntyessään, jos videossa ei ihan kaikki ole "kohdillaan", mutta minun mielestä hyvin esitetty asia ja hyvin muutenkin ilmaiset itseäsi!

  Itse olin saanut valitettavasti susta käsityksen blogin sekä instagramia seuratessa, että olisit ns. ylimielinen, mutta itseasiassa videoita katsoessa et vaikuta ollenkaan sellaiselta, vaan ihan perus parikymppiseltä nuorelta naiselta! En voi edes kuvitella sitä kritiikin määrää, mitä te bloggaajat saatte niskaanne.

  Olet todella kaunis, ja toivottavasti et muutu negatiivisen kritiikin takia. Eli keep up with the good work! :)

  VastaaPoista