BY. JENNA JULIET

COLOR MASK

Moni teistä lukijoista suositteli yhdessä postauksessa ruskeisiin hiuksiini Color Mask sävytettä ja shampoota. Päätin ottaa neuvosta vaarin ja ottaa testiin tuotteet Villikiharan verkkokaupasta edulliseen hintaan. Kieltämättä mulla on ollut hiukan ongelmia näiden ruskeiden hiusten kanssa, sillä vaalea luonnollinen värini meinaa puskea hiukan näkyviin. Luonnonvalossa sen huomaakin helposti. Shampoon ja sävytteen ansiosta mun ruskee väri hiuksissa on nyt säilynyt todella kivasti. Allaolevassa keskimmäisessä kuvassa näet selvän lopputuloksen shampoon ja sävytteen käytön jälkeen. Lähiaikoina on taas tiedossa hiustenvärjäys hommia, mutta myös blogin puolella arvontaa..;) En oo pitkään aikaan toteuttanut teille mitään kivaa, mutta siihen on tulossa muutos. Videoblogiakin on tulossa kun saan vähän harjoiteltua vielä muokkaamista ja leikkaamista ohjelmalla. Sitäkin on niin moni kysellyt ja odotellut, joten haluan ehdottomasti hyvän lopputuloksen. :)

IMG_6824

Pictures32

Ensimmäisessä kuvassa näkee selvästi etuhiusten lopputuloksen shampoon ja sävytteen pesun jälkeen. Keskimmäisessä/toisessa kuvassa huomaa hitusen miten oma hiustenvärini tuppaa tulemaan hiukan näkyviin. Viimeisessä kuvassa näkee myös shampoon ja sävytteen lopputuloksen hiukset ponnarilla kiinni. Oon ollut tosi tyytyväinen itse tuotteiden lopputulokseen! Mitä mieltä te olette Color Maskin tuotteista?

IMG_6825
* COLOR MASK SHAMPOO ->

♥ Love, Jenna.
8 kommenttia on "COLOR MASK"
 1. Esipigmentointi punaisella colormaskilla olis voinu jeesiä tossa värin puskemisessa, kun vaaleasta mennään noin tummaan ! :P mutta nuo colosmaskit on kyllä huippuja, käytin itsekin ruskeissa hiuksissani aikoinaan, mutta tuosta shampoosta en tykännyt. Se ei sopinu mun hiuksille ja jotenki siitä jäi likanen fiilis, vaikka huuhteli huolellisesti.. :) Tuo tumma väri sopii sulle kyllä niin hyvin ! <3

  VastaaPoista
 2. Anonyymi10/06/2015

  Tuo shampoo on tosi hyvää :) Hiuksesi näyttää terveiltä!

  VastaaPoista
 3. Täytyy koklata tota kans! <3

  VastaaPoista
 4. Itekin oon käyttänyt noita color maskeja ja toimiivat kyllä hyvin! :)

  VastaaPoista
 5. Käytän välillä color maskeja jos platina vaaleus puskee liian kovin läpi. :) Oon ollut tyytyväinen heidän tuotteisiin, mutta väri valikoimaa voisi vielä vähän laajentaa :(

  VastaaPoista
 6. Täällä on yksi Color Maskin suurkuluttaja ja ilman sitä en pystyisi pitämään tätä väriä. Eli tykkän ja kovasti. Kokeile heittää sitä maskia kuivaan tukkaan ja anna vaikuttaa kunnolla. ( Itse pidän 30-60min) Maskia toki kuluu silloin paljon enemmän, mutta se tehoaa silloin paremmin! :) Ja jos laitat sen märkään hiukseen nii vaahdota se ja anna vaikuttaa. Olen huomannut, että vaahdotus levittää sen vielä paremmin kaikkialle :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi10/08/2015

  Komppaan edellisiä kommentteja,vaahdotetun maskin kun antaa vaikuttaa jonkun puol tuntia, tulos on vieläkin parempi! :) Itse käytin sitä kikkaa punaisten hiusten ylläpitoon ja huomas kyllä miten väri säilyi parempana pidempään(pesin hiukset siis pari kertaa viikossa tällä tyylillä) muuten vaan tarvittaessa :)
  Kivaa loppusyksyä ja syyslomaa sinulle!

  VastaaPoista
 8. Noi maskit on ihan huippuja ja samaa mieltä muiden kanssa. Kuivassa tukassa ottaa paremmin kiinni ja märässä vaahdotettuna. :)

  VastaaPoista