BY. JENNA JULIET

HAMPAIDEN VALKAISU

Nyt on taas se aika vuodesta kun on aika ryhtyä hampaidenvalkaisu hommiin. Viime kerrasta onkin jo monta kuukautta aikaa ja omat hampaat kaipaavat taas hiukan valkoisuutta lisää. Valkaisen omia hampaitani pari kertaa vuodessa, sillä liuskojen avulla olen saanut pidettyä omat hampaat valkoisina ja kirkkaina pitkään. Liuskojen käyttäminen on todella helppoa ja nopeaa. Hampaidenvalkaisukynä on myös nyt kovassa nousussa markkinoilla. Ajattelin ottaa testiin kyseisen kynän ja näin ensikertalaisena kun kokeilin hampaidenvalkaisukynää, se oli ihan heti mun juttu. Sitä on helppo kantaa myös mukanaan joka paikassa, sillä se on tarpeeksi pieni ja se mahtuu laukkuun mukavasti matkaan. Omat hampaiden valkaisu tuotteeni ovat Dentas.fi.

Ps. Mikäli teitä kiinnostaa jonkunlainen hampaidenvalkaisu arvonta blogissa, vinkatkaa kommenttiboksissa asiasta. Järjestän mielelläni erilaisia arvontoja!

IMG_7124

IMG_7122

IMG_7123

Liuskojen käyttöohje:

Vaihe 1: Irroita valkaisuliuskat ja aseta ne hampaiden päälle, vältä ikeniä.
Vaihe 2: Taita mahdollisesti yli jäänyt liuska hampaiden taakse.
Vaihe 3: Anna vaikuttaa 30 minuuttia.
Vaihe 4: Geeli ei ole haitallista, joten voit niellä sylkeä normaalisti vaalennuksen aikana.
Vaihe 5: Poista liuskat ja huuhtele hampaisiin jäänyt ylimääräinen geeli pois.
Vältä syömistä ja juomista tunnin ajan valkaisun jälkeen.
Valkaisukäsittely toistetaan kerran päivässä kunnes haluttu lopputulos on saavutettu.

Pääset tutustumaan tästä linkistä liuskoihin: http://www.dentas.fi/tuotteet/whitening-strips-hampaiden-valkaisuliuskat-28-kpl.html

IMG_7127

IMG_7129

Valkaisukynän käyttöohjeet: 

Vaihe 1: Kierrä kynän päätä niin kauan että geeliä alkaa tulemaan.
Vaihe 2: Lisää geeliä hampaille, joita haluat vaalentaa.
Vaihe 3: Anna geelin vaikuttaa 20 minuuttia. Vältä geelin nielemistä mahdollisuuksen mukaan,
geeli ei ole kuitenkaan haitallista, joten voit niellä sylkeä normaalisti vaalennuksen aikana.
Vaihe 4: Vaikutusajan jälkeen huuhtele hampailta ylimääräinen geeli pois.
Vältä syömistä ja juomista tunnin ajan valkaisun jälkeen. Käsittely toistetaan joka toinen päivä, kunnes haluttu lopputulos on saavutettu.

Pääset tutustumaan tästä linkistä valkaiskynään: http://www.dentas.fi/tuotteet/forever-white-hampaiden-valkaisukyna.html

HAMPAAT11

3-4 viikon kuluttua näätte blogissa onko valkaisu jo tuottanut tulosta. Palataan silloin!

Mitä mieltä te olette hampaidenvalkaisemisesta? Käyttäisittekö näitä tuotteita?♥
39 kommenttia on "HAMPAIDEN VALKAISU"
 1. Anonyymi10/27/2015

  Itse en suosi valkaisuja, omat hampaat pysyy hohtavan valkoisina 2 kertaa päivässä hampaiden pesulla enkä tupakoi joten ei ole tarvetta ja nuo pitkän ajan käytön jälkeen tuhoaa hampaan omaa kiillettä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaisella oma mielipide :) Ymmärrän täysin!

   Poista
 2. Itse ostin vasta kokeiluun valkaisevaa hammastahnaa apteekista, mutta en ole ainakaan toistaiseksi huomannut mitään mekittävää eroa.. Apteekkari tosin suositteli myös valkaisevia muotteja tahnan lisäksi, jotta teho olisi parempi, mutta en raaskinut ihan 30e laittaa kyseisiin härpäkkeisiin :D Arvonta kuulostaa hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla liuskoja käyttäessä huomaa pienen eron n. 3-4 viikossa! :) Tietysti kun käyttää enemmän ja pitempään liuskoja ja kynää, niin lopputulos on parempi :)

   Poista
 3. Anonyymi10/27/2015

  En myöskään suosittele noita valkaisutuotteita. Rikkoo hampaan oman kiilteen.. Jos tahdot valkoiset hampaat niin kokeile vaikka luonnontuotetta eli kookosöljyä, paljon parempi hampaille. Ja pistäisit kuvat ilman filttereitä niin olisi jotain sitten mihin verrata lopputulosta. Vääristää luultavasti jonkin verran

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla valkaisutuotteet eivät ole rikkoneet oman hampaan kiillettä :) Käytän tuotteita 2 kertaa vuodessa ja omat hampaat pysyy tosi hyvännäköisinä.

   Poista
  2. Anonyymi10/27/2015

   No hitto vie.. eihän se rikkonainen kiille näykkään :D d'oh.. sen takia ei suositella liiallisia hapollisia juotavia juotaviksi koska sekin rikkoo kiillettä ja syövyttää hammasta.

   Poista
 4. Anonyymi10/27/2015

  Sun blogissa pyörii samat asiat viikosta toiseen. Alkaa olee jo niin puuduttavaa luettavaa, kun ei ole mitään järkevää tekstiä. Ehkä jokseenkin viihdyttävä mutta alkaa olee niin pinnallinen ja pintaliito blogi ja tuntuu että juokset vain ilmaisten tuotteiden perässä. Im out.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä tässä postauksessa lukee, että on ilmaiset tuotteet? :) Blogissani on ollut paljon erilaisia postauksia, eli et ole selvästikkään seurannut selvästi viikottain blogiani. Olen tehnyt paljon mielipidepostauksia, asupostauksia ja kaikkeen naiselliseen liittyvää mihin blogini perustuu. Lähiaikoina on myös tulossa ihan normaali höpinä postausta mm. tyttöjenillasta, mitä olen suunnitellut tässä muutaman viikon ajan. Arjen keskeltä mulla ei valitettavasti ole mitään erikoista kerrottavaa, sillä käyn töissä tällä hetkellä ja painan pitkiä päiviä. Toivottavasti ymmärrät, että pyrin kyllä parantamaan blogiani ajan kanssa :)

   Poista
  2. Anonyymi10/27/2015

   No pääpiirteissä ei kyllä hirveän erilaista ole näin lukijan silmään. En ymmärrä miksi olet niin hyökkäävä kun kerron oman näkemykseni tästä blogistasi. Jutut käsittelee pitkälti pelkästään vaatteita, hiuksia ja meikkiä. Pretty boring kun samaa asiaa on joka viikko. Jos haluat olla kiinnostava niin kannattaisi keskittyä ehkä muuhunkin kuin pitkälti samoihin asioihin. Puuduttavaa,
   Ja kyllä, vaikka käyt töissä niin ei tarvitse sitä käyttää tekosyynä blogin huonontuneeseen tasoon. Jos et kerkeä tekemään kunnon postausta niin jätä mielummin sellaiset pienet ja turhat tekemättä ja panosta kunnolla oikeasti ajan kanssa postaukseen niin jaksaisi ehkä lukeakin :D

   Ja seuraan kyllä viikottain blogiasi, joten sun arvaus oli täysin väärä.

   Poista
  3. Jos joku ei ole sun silmään tai mieleen, niin ei sun tarvitse seurata sellaista blogia :D Blogeja on niin paljon, joten löydät varmasti itsellesi luettavaa jos mun höpinät ja postaukset eivät sua enää miellytä tai kiinnosta. Enkä ole missään vaiheessa ollut hyökkäävä tai ilkeä. Sanoin vaan asiat miten ne ovat tällä hetkellä. Mulla ei ole tapana kierrellä ja kaarrella asioita, vaan sanoa ne miten ne on :) Valitettavasti asiat ovat tällä hetkellä niin, että olen uupunut töiden jälkeen ja viikonloput menee vain levätessä, jolloin postausten tekeminen on välillä vähän löysää. Enskuussa tulee taas aikaa enempi blogille, jolloin varmasti postauksien sisältö paranee. Mulla on tajuttoman paljon tälläkin hetkellä ideoita, mutta en voi niitä juuri nyt toteuttaa, sillä aion nimenomaan panostaa niihin enskuussa :)

   Poista
  4. Mä oon kokeillu noita liuskoja aikoinaan ja tykkäsin kyllä ! :))

   Poista
  5. Anonyymi10/27/2015

   mä komppaan kyllä täysin alottajaa.. taso on laskenu huimasti vaikka se ei koskaan korkea ole ollutkaan. jokaisessa postauksessa käytät samoja suoerlatiiveja moneen kertaan ja sisällöistä puuttuu se punainen lanka. se että puolustaudut ajan puutteella on turhaa, jos saat ravintolassa huonon annoksen niin meinaatko että hyväksyisit vastaukseksi pitkän päivän? pidä kiinni laadusta äläkä määrästä, sama koskee meikkejäsi jos bannerista saan tässä vielä palautetta antaa

   Poista
  6. Tähän haluan komentoida sen verran että jokainen kirjoittaa itse mistä haluaa. Oli aihepiiri sitten asukuvien ympäröimänä, meikeissä tai vaikka koirankarvoissa. Lukija itse valitsee sen mitä lukee eikä kaikkia voi miellyttää postausaiheilla:)

   Poista
  7. Jos teillä anonyymeilla ei ikinä ole mitään hyvää sanottavaa vaan joka asiasta motkottaminen, niin kyllä suosittelen siirtyyn lukemaan sellaista blogia mikä ei nostata teissä noin paljon verenpainetta :D Tuntuu, että teillä ei ole mitään hyvää sanottavaa vaan etsitte selvästi virheitä joka asiasta blogistani. Blogini kehittyy rauhassa ja ajan kanssa. Mulla ei ole kiire saada tästä mitään maailmanlaajuista tai suurta blogia vielä pitkään aikaan :)

   Poista
  8. Anonyymi10/28/2015

   tässäkin on yritetty antaa ihan asiallisessti rakentavaa palutetta ja sä käsken lopettaan lukemisen kun verenpaine nousee? oikeesti opettele ottaan kritiikkiä vastaan

   Poista
  9. Anonyymi10/28/2015

   Se että huomautan sulle asiallisesti mahdollisesti parannettavasta asiasta on virheiden etsimistä? Älä viitsi heittäytyä uhriksi. Jos täällä muutkin on huomannut saman asian niin olisiko aika katsoa vaikka omia tekstejä että onko niissä oikeasti jotain korjattavaa?
   Se että näissä kommenteissa ei ole sydämiä ja hymiöitä on sulle automaattisesti huonoa kritiikinantoa ja virheiden etsimistä. Älä ole niin pikkumainen. Pidin blogistasi mutta nyt alkaa mennä vähän yli hilseen kun antaa palautetta..

   Poista
  10. Millaista kritiikin antamista se on jos väitetään mun olevan hyökkäävä ja mä en saisi vastata teille takaisin samalla tapaa, koska kirjoitan tätä blogia? On ihan uskomatonta, että bloggaajien pitäisi niellä kaikenlainen kommentointi omaan blogiinsa ja kestettävä se. En ole heittäytynyt uhriksi, vaan kertonut asioiden laidan. Jos ette pidä enää blogini postauksista tai ette jaksa lukea niitä, niin minkä takia te teette täällä ylipäätään kommentoimassa jos blogini taso on laskenut ja kaikki on mennyt vähän yli hilseen? Mulla ei riitä ymmärrys. Yritän kaikkeni, että korjaisin mm. kirjoitusvirheitäni, mutta valitettavasti olen ollut äidinkielessä aina todella huono ja ihan syystä. Jos osaisitte esittää vähän hienommalla tavalla asianne/palautteenne, niin en ehkä vastaisi näpäkästi takaisin :)

   Poista
  11. Ja kyllä, yritän parhaani mukaan kehittää blogiani, oppia virheistäni ja kehittyä. Juuri tällä hetkellä mun blogissa ovat pyörineet kauneuteen ja vaatetukseen liittyvät asiat, sillä seuraavassa kuussa mulla on ihan muita juttuja tiedossa, mistä varmasti moni myös pitää :)

   Poista
 5. Anonyymi10/27/2015

  Valkaisukynä toimii kyllä hyvin itellä ainakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Mäkin oon tykännyt tästä :)

   Poista
 6. Itse olen valkasuliuskoja käyttäny jonkun verran ja saanut niillä tuloksia aikaan. Innolla ootan millaset tulokset saat noista. Tuollanen valkauskynä ois aika kätevä, sitähän voi kulettaa laukussa ja käyttä pitkin päivää jos on tarve. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan myös itse innolla millanen lopputulos liuskoista ja kynästä tulee pitkästä aikaa! :)

   Poista
 7. Anonyymi10/28/2015

  voitko tehdä youtubee tutoriaalin sun nenänkavennusmeikistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo paras mahdollinen meikkaan tällä hetkellä, niin en ainakaan vielä pysty toteuttamaan. Täytyy vielä harjoitella!

   Poista
 8. Anonyymi10/28/2015

  millä tuotteilla teet tuon kyseisen nenänkavennusmeikin?

  VastaaPoista
 9. Mulla ei ole itsellä kokemusta noista hampaidenvalkaisu -tuotteista, mutta haluaisin kyllä kokeilla. Vaikuttaa ihan kätevältä toi valkaisukynä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä ehdottomasti! :)

   Poista
 10. Nice post!
  kisses

  http://lestyledelapetiteblonde.blogspot.com.es

  VastaaPoista
 11. Mun pitäisi mennä valkaisemaan hampaat, kunhan vain ehdin ;) Näitä tuotteita en ole testannut koskaan, mutta eivät vaikuta yhtään hullummilta :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon aina tykännyt hampaiden valkaisemisesta!♥ Ihan parhautta kun saa valkoisuutta lisää omiin hampaisiin :)

   Poista
 12. Anonyymi10/30/2015

  Tarviiko jennalle laittaa tollasia sarkastisia viestejä nenän kavennuksesta?? Ei kukaan osaa heti meikata täydellisesti. Kaikki opettelee ensin.. Typerää tollanen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän vaikeeta sanoa onko viestit sarkasmilla vai ei, sillä ei nää kyseisen henkilön tapaa ilmaista lausettaan tai ilmeitä :D Siinä oon vaan oikeessa kyllä itsekkin, että en osaa vielä kovin hyvin meikata, mutta harjoittelen kyllä jatkuvasti :) Kaikki aikanaan.

   Poista
 13. Anonyymi10/30/2015

  Jenna, kukaan meistä ei oo täydellinen meikkkaan tai missäön muussakaan täydellinen :) kylsä ihan hyvin osaat meikata :)) tulipa ilkeit kommentteja tänne joiltaki :(

  VastaaPoista
 14. Great post just as your all blog. I think that you are an awesome blogger, and I wish you luck in future! Kisses :* If you want, look my blog and follow me if you like it.You can join in giveaway. <3 http://fdiarybyz.blogspot.hr/

  VastaaPoista