BY. JENNA JULIET

VIDEOTA PITKÄSTÄ AIKAA

Päätin tehdä teille näin alkuun höpöttely videon youtubeen kun moni oli niin kovasti toivonut mun taas aloittavan videot blogissa. Toivottavasti tykkäätte♥

13 kommenttia on "VIDEOTA PITKÄSTÄ AIKAA"
 1. Tykkäsin! Kiva nähdä sut videon kautta kans! Lisää näitä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon Patricia!♥

   Poista
 2. Anonyymi9/24/2015

  jee kiva että saa nyt vihoi kuulla taas sun ääntäs!
  vinkkinä! kannattaa opetella leikkaa videoita koska tässäkin toistin aika paljon samaa vaan koko ajan, leikkaamalla ja muokkaamalla oisit saanu videostas paljon selkeemmän! en tarkota että samantien sun tarviis mikää medtari editoija olla mutta pikkuhiljaa jos opettelet ja harjottelet nii se kyllä palkitaan sitten! apua saat vaikka youtubesta tai iha vaa googlailemalla ja harjottelemalla eri ohjelmien käyttöä! :)
  toisekseen kannattaa keskittyä niihi videoihin (samoin postauksiiski) välillä nimittäi huomaa että teet vaan koska pakko tehä jotain blogiin, siitä kärsii blogin taso. tykkään blogistas, älä sitä pelkää mutta ajattelin vaan paranteluehotuksia! :) tosi paljon oot tasoo kyllä jo parantanukki, ei oo koko aika vaa yhteistyöjuttuja tai postauksia missä vaan pari kuvakollaasia otsikon kanssa, siitä peukut sulle!
  hyvää jatkoo blogis kanssa, oottelen vlogejas innolla! (kuitenki toivon ettet unoha kokonaan bloggaamista, kirjotetut postaukset on myös tosi kivoja!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kivasta kritiikin annosta! Itsekin huomasin, että toistelin paljon samoja juttuja :) Parantamisen varaa siis on. Nyt vaan lisäharjoitusta ehdottomasti♥

   Poista
 3. Videoista saa aina enemmän irti ! Ihana pirtsakka mimmi ! <3 Pitikin alkaa seuraileen tubenkin kautta :>

  VastaaPoista
 4. Oot kyllä tosi luonnollinen ja ihana tuossa videolla, ehdottomasti näitä lisää! :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi9/25/2015

  Ite tykkään sekä lukea blogitekstejä, että kattoa näitä videoita, vähän aiheesta riippuen :) esimerkiks mielipidejuttuihin saa kivasti enemmän asiaa videon muodossa mutta taas vaatteiden esittelyt toimii mun mielestä paremmin kuvina.

  Semmonen vinkki, että ota seuraavaks videota paremmassa valossa. Vaikka kuvaisit kännykällä ni parantaa laatua jo huimasti :D luonnonvalo tietenki paras, mut toki Suomen olosuhteissa ei oo aina mahdollista toteuttaa, ni hyvä lamppukin tekee jo ihmeitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kyllä täysin oikeessa tossa, että mielipiteet on kivempi tehdä usein videon muodossa mutta taas vaatteiden esittelyt kuvien kera! :) Kiitos vinkistä♥

   Poista
 6. Anonyymi9/25/2015

  Ihana kuulla taas ääntäsi ja mukava piristys blogiisi nämä videot. Toistat videossa kuitenkin koko ajan samaa asiaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja huomasin itse saman! :D Pakko harjotella vähän videoiden leikkaamista, koska toistan tosi usein samoja asioita videoissani :DD

   Poista
 7. Aivan ihana kuulla sinusta videon muodossa, heti saa sinusta paljon eloisamman ja semmosen ihanan kuvan. :)<3 Toivottavasti saat kameran toimimaan, mä odotan innolla lisää näitä videoita. :)

  VastaaPoista