BY. JENNA JULIET

SYKSYN POHDINTOJA

Vihdoinkin pääsen postaileen blogiin! Tää on ihan mahtava tunne, koska mulla on ollut kamala kiire ja paljon erilaisia pohdintoja blogiani ajatellen, mutta myös ensvuotta. Aloin tänään jo alustavasti suunnitelemaan mun 20-vuotis syntymäpäivää kavereiden kanssa vaikka tammikuuhun onkin vielä jonkun verran aikaa. Tää on niin omituista ajatella, että kohta siitä on jo pari vuotta kun mä just vasta täytin 18. Vuodet vierii kauheeta vauhtia ja kohta mulle iskee jo kauhee kriisi päälle! Mulla alkaa muutenkin näin syksy aikaan ihmeelliset ideat, joita alan toteuttaan vielä loppuvuodesta tai alkuvuodesta. Mä oon aina ollut suunnittelija tyyppiä ja oon tykännyt järjestää pari kertaa isot syntymäpäiväjuhlat kattohuoneistossa ja huvilassa. Tulevaisuudessa toivonkin, että mun työkuvaan kuuluisi erilaisten juhlatilaisuuksien järjestäminen. Koskaan se ei oo ollut mitään helppoa hommaa, joten olen aina aloittanut suunnittelemaan juhliani pari kuukautta aikaisemmin. Silloin kaikki on mennyt hyvin ja juhlat on onnistuneet! 

ASU3

ASU1

Viileät ilmat on saapuneet ja kahdesta uutuus tuotteesta on tulleet mun ehdottomat lempparit. Musta takki ja ihanan lämpöinen karvatakki kruunaa mun syksytyylin! Näitä kahta tuotetta voi yhdistellä monien eri farkkujen ja korkkareiden kanssa. Oon myös ruvennut huomaamaan, että tää mun tumma hiusväri on alkanut jo jonkun verran haalistumaan ja mun blondi väri iskee tummien hiusten alta jatkuvasti. Edessä onkin taas pian hiustenvärjäys projekti jos haluan pitää nää tummana ja hyvännäköisenä. Kuvista saattaa hiukan huomatakkin, että vaalea väri on alkanut tulemaan näkyviin. Hiuskriisit ei oo kiva juttu ikinä. Se me naiset tiedetään!

TAKKI2

TAKKI1

ASU2

ASU4

Asiasta vielä kukkaruukkuun. Mun opiskelupaikassa eräs mun tuttu tuli kysyyn yks päivä, että oonko mä koskaan ajatellut vloggaamista. Mähän oon ennen vlogannut paljon, mutta lopulta lopetin sen. Nyt kumminkin olisi taas kiva alkaa videobloggaamaan kun sitä on moni muukin kysellyt! Mun on aina ollut todella helppoa puhua niin sanotusti kameralle ja uskon, että moni varmasti haluaisi nähdä videolta miltä näytän, miltä kuulostan ja mitä aion höpötellä teille! Mulla on jo pari vlogi ideaa taskussa ja yritän saada aikaan kamerallani jonkunnäköistä harjoitusvideota tän kuun aikana vielä. Mä oon aina vaan ollut tosi surkee muokkaan ja leikkaan videopätkiä, joten älkää niitatko mua täysin jos alku vähän tökkii :D Mikäli teitä kiinnostaa vlogi, niin vinkatkaa ihmeessä kommenttiboksiin :)

TAKKI5

TAKKI4

Pst.. Mitä mieltä olette syksyn asusta? Iskeekö teihin?♥
21 kommenttia on "SYKSYN POHDINTOJA"
 1. Anonyymi9/23/2015

  Ihana asu ♡
  Ois kiva nähdä näistä tummista hiuksista kuvaa myös ilman pidennyksiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon♥ Joo ehdottomasti tulee postausta ilman pidennyksiäkin :)

   Poista
 2. Anonyymi9/23/2015

  Joo vlogaaa!! Ja ihana asu, varsinki nahkatakin kans :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi9/23/2015

  Kuka ton sun tukan on värjännyt?

  VastaaPoista
 4. Voi miten kauniita kuvia!! :-)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi9/23/2015

  jos väri haaliatuu nii suosittelen colormaskia laittaa siihe! se on niiku sävyttävä hoitoaine ja pitää tosi hyvin hiukset oikeen värisinä ja myös kuntoki pysyy parempana kuin värjäilemällä! sitä löytyy ihan vaikka sokkareilta yms, yksi tuubi maksaa about 17e noin! eri sävyjä on, siulle varmaa sopis chocolate tms! kannattaa kysyy vaikka sokkarin myyjältä lisää, ne osaa kyllä auttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy käydä ehdottomasti ostamassa :) Kiitos vinkistä♥

   Poista
 6. Anonyymi9/23/2015

  Joo tee videoita!! Muistan sun edellisiä videoita ja ne oli niin huippuja!! :)

  VastaaPoista
 7. Muhun tää asu ainaki iski! <3 Ihana!

  VastaaPoista
 8. Anonyymi9/23/2015

  Onpa niin ihana tuo väri nyt sun hiuksissa,omaan silmään täydelliset<3 Kannattaa kyllä kokeilla colormaskia,niinkuin joku tuossa ylempänä jo ehdottikin. Ei tee hiuksille hyvää jatkuva värjääminen,jonka varmasti itekin tiedät. :D

  VastaaPoista
 9. Anonyymi9/23/2015

  Joo videot ois hyvää viihdettä tän blogin lisäks! :-)

  VastaaPoista
 10. tosi kiva tuo karvaneule! :)<3

  VastaaPoista
 11. Tosi ihana toi takki! <3 Hei joku sanokin tuolla että ostaa maskia niin ehottomasti kannattaa sellaista käyttää. Sillä saa pidettyä väriä yllä ja eikä rasita hiusta. Itse luovuin tummasta tyvestä, koska mun oma tukka on vaalea niin sitä olisi pitänyt olla koko ajan värjäämässä. Ja muutenkin tykkään tästä vaaleasta enemmän. :)

  VastaaPoista