BY. JENNA JULIET

ASIAA SUIHKURUSKETUKSESTA

Kävin suihkurusketuksessa viime viikon perjantaina Paljetissa Tampereella. Olen käynyt pari kertaa suihkurusketuksessa aikasemmin jos mulla on ollut jokin tärkeä tapahtuma tiedossa. Suihkurusketuksen lopputulos on ollut mulla itselläni aina todella siisti, tumma ja näyttävä. Sen takia tykkäänkin käydä muutaman kerran vuodessa suihkurusketuksessa, sillä lopputulos on aina tosi näyttävä! Paljetissa otin 2 kertaa suihkurusketuksen iholleni, jotta siitä tuli tumma. Rusketus on pysynyt mulla viime viikon perjantaista hyvin iholla tähän mennessä, eli täällä yksi tyytyväinen asiakas kiittää ja kuittaa Martinaa. Paljetissa suihkurusketus maksaa 39-40e mikä on mun mielestä hyvä hinta näin tummalle ja siistille lopputulokselle.

IMG_6487

Ennen suihkurusketusta kannattaa muistaa edellisenä päivänä kuoria iho hyvin, sheivata ja rasvata. Lopputuloksesta tulee yhä näyttävämpi jos muistaa ylhäällä olevat listatut asiat!

Kun lähdet suihkurusketukseen, muista pukeutua tummiin vaatteisiin. Suihkurusketuksen jälkeen väri saattaa hiukan tarttua vaatteisiin, sillä sillä kestää kuivua muutama tunti täysin alkuunsa. Hiukset kannattaa myös olla suihkurusketuksessa hyvin ponnarilla kiinni.

IMG_6493

Mikäli haluat, että suihkurusketus pysyy yhä tummempana vielä viikon päästä niin voit halutessasi lisätä ihoosi hyvin itseruskettavaa tai päivittävää voidetta. Mulla iho on pysynyt ruskettuneen näköisenä ja tummana jopa 2 viikkoa putkeen suihkurusketuksen jälkeen kun olen lisännyt itseruskettavaa. Mikäli suihkurusketus rupeaa viikon päästä kulumaan pahannäköisesti pois, niin kannattaa käydä saunassa ja kuoria ihoa kuorintavoiteella. Mulla esimerkiksi itselläni ilkeät itseruskettava läikät lähtevät nopeasti kulumaan saunomisen ja kuorintavoideen kera kokonaan pois. Mikäli sulle tulee mieleen jotain muuta kysyttävää suihkurusketuksesta, niin jätä kommenttiboksiin viestiä!

BRUNA1

Onko teillä kokemusta suihkurusketuksesta? Oletteko tykänneet?♥
2 kommenttia on "ASIAA SUIHKURUSKETUKSESTA"
  1. Saisko joskus ennen ja jälkeen kuvan, ennen suihkurusketusta ja rusketuksen oton jälkeen? :)

    VastaaPoista
  2. Iha järkyttävä hinta jos vertaa mitä suihkurusketukset maksaa täällä päin. Lähimmässä kaupungissa suihkurusketukset saa 20€. Joskus saa jopa 18€. Se on kyllä ihana ylellisyys jos se onnistuu oikein.Sillon kun niitä aloitettiin tekemään niin olin monesti ihan raidallinen. Nykyään käytän Vita Liberetan tuotteita. :) upean rusketuksen oot saanu iholle vaikka hinta tuntuukin minusta hieman hinnakkaslta :D

    VastaaPoista