BY. JENNA JULIET

Mekko uutuuksia vaatekaappiin!

Heippa♥ Pahoittelut pienestä postaus hiljaisuudesta. Saunalahdella oli ongelmia nettiyhteyksien kanssa muutaman päivän ajan ja mulla itselläni alkoi vasta tänään toimimaan jotenkuten oma yhteys. Mulla on jäänyt tosi moni mekko esittelemättä blogissa, joten tänään esittelyssä on huikeat neljä uutta mekoa, mitkä sopivat bileisiin, kesäjuhliin ja illanistujaisiin mainiosti. Jouduin valitettavasti napsasemaan kuvat kännykällä tällä kertaa, sillä kamerassani on joku ihme vika tällä hetkellä, joten se ei suostu pelittämään jostain syystä. Yritän hoitaa kameran kuntoon tällä viikolla vielä jos vain kerkeän kiireiden keskellä! Minut valittiin myös muutama päivä sitten Miss Hullu Poro Open kilpailuihin, jotka järjestetään ensiviikolla Tampereella. Oman kaupungin missikisojen pienen menestyksen jälkeen mulle ehdotettiin myös kyseisiä pikkukisoja, joten laitoin hakemuksen vetämään. Olin aika yllättynyt, että mut valittiin kilpailuun, sillä olen välillä kauhean epävarma itsestäni pienten hakemusteni takia. Kymmenikössä ollaan silti ja on taas mahtavaa kokea vähän erilaisempi missikisa! Finaali on ensiviikon lauantaina Hullussa Porossa, eli lämpimästi tervetuloa seuraamaan finaalin etenemistä. Mulla on ollut blogissa lähiaikoina aika laajasti yhteistyökuvioita, mutta olen päättänyt vähentää tämän tapaisia postauksia, sillä haluan säilyttää lukijoiden mielenkiinnon blogiani kohtaan. Blogissa tulee siis olemaan paljon erilaisia postauksia mm. Miss Hullu Poro Open kiertueelta ja tietysti kesästäni. Aloitan myös videopostaukset lähiaikoina kun kamera saadaan fiksattua kuntoon! :) Oikeen ihanaa perjantai iltaa kaikille ja nauttikaa lämpimistä säistä kun niitä on varmasti lähipäivinä tiedossa. :)

WHITE1

PINK1

MAX1

BE1

Mikä mekko sytytti juuri sinut ja miksi?♥

Postaus on toteutettu yhdessä Sheinsiden & Romwen kanssa.

♥: Jenna.

17 kommenttia on "Mekko uutuuksia vaatekaappiin!"
 1. Oii ihana tuo maksimekko. ♥ Mulla tällä hetkellä ei oo kuin yks maksimekko ja toi on vähän sellanen juhlallisempi jonka hyvin pystyy pukee juhliin ja käy myös arkeen. :) Myös tuossa ensimmäisessä mekossa on tosi kiva kuosi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jenna! :) Mä tykkään maksimekoista itse älyttömän paljon :)

   Poista
 2. Todella ihania mekkoja niin arkeen kuin juhlaan :) <3

  VastaaPoista
 3. Ihania! Varsinki toi toka, senki kaunokainen <3!!

  VastaaPoista
 4. aivan ihania mekkoja! lemppari oli toi vika, jotenkin istuu sulle aivan huippuhyvin, kuten myös tuo maksimekkokin! :) <3

  VastaaPoista
 5. Todella näyttäviä mekkoja! :) Jokos netti on toiminut paremmin? Mikäli ongelmia yhteyden kanssa vielä ilmenee, niin kannattaa laittaa yksityisviestillä yhteystiedot Elisan Palstan kautta esim. minulle (http://elisa.to/henko_nen), niin tutkitaan tarkemmin mikä yhteyttä kiusaa :) Eihän netin pätkiminen saa olla esteenä mekkojen esittelylle ;)

  Henri/Palstatiimi
  http://palsta.elisa.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Netti on pelittänyt taas tosi hyvin :)

   Poista
 6. Aivan ihana tuo maksimekko!♥

  VastaaPoista
 7. Anonyymi7/01/2015

  Mitä kokoo se sun valkonen, pitsinen korsettitoppi on? (siis se mikä on sulla päällä niis kuvis, missä sulla on myös valkea kiree hame) oon ite rintava + yläkroppa rakenteeltaan kookas, ja mietin minkä kokoisena paidan tilaisin.

  oot kaunis nainen<3 mitä tykkäsit lähihoitajana olemisesta aikoinaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kokoa M :) Kiitos ja tykkään hoitoalasta!

   Poista
 8. You look so beautiful and your dress perfectly fits to you! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Caroline!♥

   Poista
  2. I think you will also love this Dress for sure! This'll make you even beautiful :)
   Have a nice day Jeannay! :)

   Poista