BY. JENNA JULIET

Uudet treenikuteet!

Moikka♥ Uudet treenikuteet saapuivat minulle juuri sopivasti kiertueelle House of Brandonilta lähiaikoina. Olen aina tykännyt värikkäistä ja pirteistä treenikuteista, sillä mikäs sen parempaa päästä treenin pariin kun on mukavan tuntuiset ja värikkäät kuteet yllä! Lenkit ovat pidentyneet, sillä haluan ehdottomasti näyttää finaalissa hyvältä. Intervallitreeni on myös tullut mulle tutuksi muutaman kuukauden aikana, sillä sain intervallitreenin ja oikean ruokavalion avulla tiputettua 5 kg. Vielä on matkaa huippukuntoon, mutta olen tällä hetkellä tosi tyytyväinen tuloksiini! Lähdemme huomenna kiertueella 10km lenkille, joten tiedossa on hikeä ja täyttä treeniä koko päivä. Blogissa on myös lähiaikoina tiedossa missikiertueesta postausta, sillä moni on varmasti kiinnostunut kuulemaan ja näkemään kiertueen tapahtumista. Pysykää siis kuulolla ja käykää samalla kurkistaan House of Brandonin valikoimaa jos vaikka löytäisitte itsellenne uudet treenikuteet kun kesä on jo saapumassa! Mukavaa lauantaita kaikille :)24 kommenttia on "Uudet treenikuteet!"
 1. Ihanat treenikuteet! Wau oot saanu hyvän kunnon saavutettua <3

  VastaaPoista
 2. Anonyymi5/16/2015

  Treenaatko pidennykset päässä ja meikit naamalla o.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä ongelma siinäkin nyt mahtaa olla? Tulin golf päivän jälkeen kotiin, missä piti olla laittautuneena niin en mä nyt siinä vaiheessa ruvennut meikkejä pesemään pois :)

   Poista
  2. Anonyymi5/18/2015

   ... Iho menee huonoksi kun treenaa meikit naamassa. Eikö itseäsi inhota hikoilla pakkeleiden kanssa?

   Poista
 3. Anonyymi5/16/2015

  Unohtuko laittaa mahaan itsaria?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsissä mulla on ihan vaan päivittävää kosteusvoidetta, joka näyttää kuvissa yllättävän ruskeelta vaikka todellisuudessa olen koko kropalta aika kalkkilaivan kapteeni eli ei oo unohtunut laittaa :)

   Poista
 4. Onko sulla tässä chloesin pidennykset? näyttää tosi hyviltä/paksuilta! Onko pysyny kunnossa? Kivat pirtsakat treenikuteet :)

  VastaaPoista
 5. Toi treenitoppi on ihan täydellinen! ♥

  VastaaPoista
 6. ihana tuo Niken toppi <3 muutenkin tosi hyvässä kunnossa näytät olevan :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi5/17/2015

  Eikö olisi ollut parempi jos ekaks oisit treenannut ittes kuosiin ja sit noihin missijuttuihin ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enhän mä nyt voi päättää tällaisten kisojen ajankohtaa.. Jos ne osuivat tälle ajankohdalle niin tietysti osallistuin vaikka en olekkaan maailman parhaimmassa kunnossa :D Pikkukisat kumminkin kyseessä :)

   Poista
 8. Anonyymi5/17/2015

  miksei sun blogi ole indiedaysissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa en osaa sanoa, enkä tiedä miten Indiedaysiin pääsee mukaan ^^

   Poista
  2. Anonyymi5/17/2015

   laita sinne spostia toimttajille!! :-)

   Poista
  3. Täytyisi ensiksi vähän tietää mitä hänelle kirjotan, joten otan asiasta selvää loppuviikosta :)

   Poista
 9. Anonyymi5/17/2015

  Indiedays blogi maksaa bloggaajilleen blogin kirjottaimisesta ja sinne ei pääse ellei he itse pyydä ja ne ei pyydä :) eli sillon se on ns työtä kirjottaa b

  VastaaPoista
 10. Anonyymi5/18/2015

  Esim venla savikuja tienas enemmä indiedaysii kirjottamalla kun salkkareista, he valitsevat sillon sun yhteistyö kumppanit eikä voi enää tehä kenen tahansa kanssa, eli bloggaus on sillon ihan työtä ja postauksia pitää olla tietty määrä viikossa, jos oot kiinnostunu blogin pitämistä ihan työnä tai sillee , niin kannattaa ihmeessä lähettää heille viestiä, koska sieltä voi saada todella paljon hyviä kontakteja ja julkisuutta blogille ja hienoja yhteityö kumppaneita!

  VastaaPoista
 11. Ompa pirtsakkaat vaatteet ja sä kyllä näytät hyvältä. :)

  VastaaPoista
 12. Anonyymi5/19/2015

  Tosta meikit naamassa treenaamisesta...Itse olen sitä mieltä että jatkuva meikkien pois peseminen on haitallisempaa iholle,kuin ne naamalla urheileminen. Itse harrastan 2-3 kertaa viikossa ratsastusta kilpailuryhmässä ja usein menen tunnille suoraan koulusta. Tällöin minulla on meikit,jotka olen aamulla kouluun laittanut. (Jos en ole päivällä koulussa en tietenkään meikkaa tallille :D )Olen saanut kommentteja "miksi meikkaat tallille" "taitaa oma ulkonäkö kiinnostaa hevosia enemmän" jne. Siitä huolimatta ei tulisi mieleenkään jynssätä meikkejä pois välillä pukuhuoneessa huonoilla välineillä. Sitä paitsi meikki joissain määrin myös suojaa ihoa lialta yms.! Eli sanomani on, että jokainen tehköön miten omasta mielestään parhaaksi näkee! :) ps.Jenna sulla on ainakin niin upea iho, että tuskin sille mitään käy vaikka meikit päällä treenailisitkin! ;)
  T.Lukijasi 22w

  VastaaPoista