BY. JENNA JULIET

Paksut ja hohdokkaat hiukset

Redkenin tuotteet ovat tulleet mulle tutuksi lähiaikoina, sillä olen saanut niiden avulla vaaleista hiuksistani parempi kuntoiset ja paksummat. Vaaleat hiukset katkeilevat helposti värjäämisen aikana ja värjäämisen jälkeen, joten vaaleille hiuksille kannattaa ehdottomasti olla luottotuotteet, joiden avulla ne pysyy paksuina, hohtavina ja upean näköisinä pitkään.

Redken Pillow Proof on pohjustussuihke lämpösuojalla. Käytän Pillow Proofia viikottain, sillä arkiviikkoina mulla on usein kiire, jolloin tuote on tarpeen sillä se nopeuttaa hiusten kuivumista föönatessa.

IMG_6158
Suihkuta pyyhekuiviin hiuksiin ja muotoile tavallisesti.

IMG_6164

Redkenin Extreme Shampoo on mun hiusten pelastus! Kyseinen shampoo on vahvistanut mun herkistyneitä hiuksia ja tuonut niihin hohtoa uudestaan. Jokaisen pesun jälkeen mun hiukset näyttää paksummilta, kiiltäviltä ja todella hyväkuntoisilta. Mikäli sulla itselläsi on herkistyneet ja katkeilevat hiukset, niin suosittelen kyseistä shampoota viikottaiseen käyttöön. Levitä kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele pois. Tämän jälkeen lopputulos on joka kerta yhtä upea! :)

IMG_6165

Redkenin Extreme Conditioner tuotetta käytän heti shampoopesun jälkeen hiuksiin. Hoitoaine selvittää ja vahvistaa hyvin varsinkin vaaleita hiuksia. Tämäkin tuote on pelastus joka viikkoon ja joka pesun jälkeen oon ollut tosi tyytyväinen lopputuloksene kuivaamisen jälkeen. :)

IMG_6167

Redken Blonde Idol on tehostenaamio vaaleille hiuksille. Kyseinen tuote on ollut mulla käytössä hetken aikaa ja olen huomannut parin käytön jälkeen hiuksissa kiiltoa ja pehmeyttä. Tuote on siis hiuksilleni kaikista uusin, joten en ole nähnyt vielä suurempia tuloksia käytön jälkeen. Tehostenaamio levitetään shampoopesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa n. 10min.

IMG_6170

Redken Blonde Idol BBB Spray tasapainottaa, kaunistaa ja kirkastaa vaaleita hiuksia. Käytön jälkeen hiukset tuntuvat tosi sileiltä ja silkkisiltä. Suihketta ei tarvitse käyttää paljoa hiuksissa, sillä pienikin suihkaus hiuksiin tuo kirkkautta ja energiaa hiuksiin. :)

Onko täällä Redken tuotteiden muita ystäviä?♥
9 kommenttia on "Paksut ja hohdokkaat hiukset"
 1. Redkenin tuotteissa seki plussaa, että ne tuoksuu hyville!♥ Jenna lisää tälläsiä tuote arvostelu postauksia!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ihana tuoksu kaikissa tuotteissa!♥

   Poista
 2. Onko tuotteet minkä hintasia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet aika hintavia, mutta verkkokaupoista saa edulliseen hintaan tuotteita :)

   Poista
 3. Redkenin tuotteet on kyllä niin parhaita! Varsinki se öljy latvoille, ja vaaleille hiuksille noi tuotteet on ihan pop ! <3

  VastaaPoista
 4. En oo koskaa kokeillut. Meikän päähä kun ei sovi kun system of 4 tuotteet jotka pitää mun päänahan hyvässä kunnossa. Ilman niitä koko päänahka on kutiseva ja halkeillut. :(

  VastaaPoista