BY. JENNA JULIET

Päivän asua

Moikka♥ Saavuin äskettäin kotiin kaupungista. Kävimme Teijan & Lauran kanssa tänään keskustassa kahvilla & kuvailemassa vapaapäivän kunniaksi. Mun suosikkijuoma on ehdottomasti jäälatte, minkä tilaan melkeempä joka kerta kun käyn kahvi kupposella ystävien kanssa. Onko täällä muita jäälaten ystäviä? Mulla on kauhee jännitys jo päällä missikiertueen finaalipäivästä, sillä tää asia merkitsee mulle todella paljon. Oon edelleen todella hämmentynyt, että just mut valittiin kymmenen joukkoon. Kyseinen kiertue ei ole niinkään iso, mutta tästä on hyvä aloittaa oman elämänsä unelmien toteuttaminen! Mua on aina kiinnostunut kaikki kauneuteen liittyvä ja se on tullut myös blogissani esille useaan otteeseen. Haluan kiittää teitä lukijoita, että olette tsemppaamassa mua joka postaukessa ja teillä on aina positiivista sanottavaa suurimmalla osalla. Ilman teitä tätä blogia ei olisi enkä olisi ilman teitä koskaan menestynyt tai päässyt eteenpäin unelmieni toteuttamisessa. Kiitos että pysytte vierellä ja jaksatte piristää mua joka postauksessa! Oon tällä hetkellä tosi onnellinen, kiitollinen mutta tietysti myös stressaantunut. Mulla on niin paljon ajatuksia päässä, että jos kertoisin kaikki ajattelemani asiat tänne niin tänne muodostuisi melkoinen teksti, joten kiitän teitä lyhyesti ja pidän myös itselleni peukkuja haaveideni suhteen! Kivaa keskiviikkoa kaikille teille lukijoille. :)

Mitä mieltä olette päivän asusta?♥
19 kommenttia on "Päivän asua"
 1. Anonyymi5/06/2015

  Jenna, saanko kysyä että oliko toi missikisa yksi syy sun laihdutukselle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noup :) Halusin jaksaa paremmin kun muutin ruokavalion ja aloin käymään useammin lenkeillä.

   Poista
 2. Anonyymi5/06/2015

  Jumalauta on tyylikäs asu! Onnea kiertueelle :)

  VastaaPoista
 3. Vautsi mikä asu! Ja onnea finalistipaikan johdosta♥

  VastaaPoista
 4. Anonyymi5/07/2015

  Saitteko itse vaikuttaa meikkiin noissa missikisoissa? Sun kasvoja imartelisi paremmin kevyempi meikki :/ ja oliks teil ammattikuvaaja? :o onnea kisaan ! :) jätän äänestämättä koska oon täysin vastaan noin ulkonäkökeskeistä hommaa! Mut kiva et oot päässy tekee sitä mistä tykkäät, se jos mikä auttaa jaksamaan ja voimaan paremmin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei saatu vaikuttaa meikkiin tai hiuksiin ja meillä oli ammattivalokuvaaja! Kiitos :)

   Poista
 5. Olet kyllä vaan niin kaunis!! *_* Alemmuuskompleksoidun täällä >_<

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Anonyymi5/07/2015

  Mitä/mikä on ostoslistalla nyt seuraavaks :) tee kollaasi jos jaksat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin tehdä tässä jokunen päivä :)

   Poista
 7. Pitäis ettii itelleki valkoin takki tai ehkä jopa pari .. Raikas simppeli asu , tykkään ! :) <3

  VastaaPoista
 8. Sulle sopii kyllä niin hyvin vaaleet värit! Nappiasu nättimys <3

  VastaaPoista
 9. Ihana kuulla, että olet tällä hetkellä onnellinen. Tsemppiä paljon kisaan. ♥ Tosi kiva asukokonaisuus, vaalee toimii aina. :)

  VastaaPoista
 10. Moikka! Pakko sanoa nyt, kun jonkun aikaa olen blogiasi jo seuraillut. Kirjoitat tosi kivasti, sun teksti on helppolukuista ja sujuvaa, MUTTA älä käytä &-merkkiä korvaamaan "ja"-sanaa. Ei ole sama asia ja lukeminen aina töksähtää tohon merkkiin. Tiedän, jokainen taplaa tyylillään jne. mutta silti :D ja ihan yhtä nopea se ja on kirjoittaa ku painaa &-merkkiä. :)

  VastaaPoista