BY. JENNA JULIET

Kiertueen ensimmäinen muotinäytös

Perjantaina suuntasimme missiporukan kanssa aamupäivästä Her Elementille hiusten ja meikin laittoon. Ihana Lila oli meitä vastassa kampaajan kanssa ja aloitimme kahvittelujen kera hiusten ja meikin laittamisen. Lila loi jokaiselle tytölle upean ja näyttävän meikin muotinäytöstä varten. Olen tykästynyt täysin Lilan tapaan meikata, sillä meikistä tulee todella siisti, näyttävä mutta myös luonnollinen. Her Elementin kampaaja loi mulle aivan ihanat kiharat näytöstä varten ja ihastelin niitä koko päivän innoissani! Löydät Her Elementin Facebookista & Instagramista firman nimellä ja suosittelen ehdottomasti kyseistä paikkaa, sillä lopputuloksesta tuli aivan super ihana ja olo oli ihan kuin prinsessalla loppupäivän näytöksessä. Otimme Sinan kanssa muutamat kuvat Her Elementillä. Pääset lukemaan Sinan blogia tästä linkistä: Sina Jenita.


Meikin ja hiusten laittamisen jälkeen lähdimme Koskikeskusta kohti tyttöjen kanssa, jossa missiohjaajamme neuvoi catwalk kävelyn ja kävimme sitä läpi ennen näytöstä. Ensimmäisenä vuorossa oli musta asukokonaisuus Sievin tuotteiden kera. Kun nimi kuulutettiin, siinä vaiheessa iski kieltämättä pikku jännitys, sillä en ole aikaisemmin ollut ostoskeskuksella muotinäytöksessä. Kävely sujui ihan mukavasti ja seuraavana oli vuorossa bikinikierros, jota olin jännittänyt koko päivän. Suuntasin kohti catwalkia ja musta huomasi varmasti pienen jännityksen, mikäli oli yleisössä katsomassa näytöstä. Viimeisenä oli mekkokierros, mikä oli ehdottomasti parhain! Saimme ihastuttavat mekot Leimuskalta lainaksi muotinäytökseen ja mulla mekon värinä toimi ihanan raikas turkoosi kesämekko. Kun kaikki olivat yksin kävelleet catwalkin, menimme vielä lavalle tyttöjen kanssa ja meistä napsastiin pari kuvaa. Päivä oli kerrassaan mahtava kokemus ja lähdettiin ilomielin illalla kotia kohti.

Inkan ystävä oli aivan ihana, sillä hän oli ottanut kameran mukaan muotinäytöstä varten, joten saimme meistä neliköstä huikeita kuvia. Pääset lukemaan Inkan blogia tästä linkistä: Inka Nitta.

Huomenna meillä on tiedossa kiertueella stailauspäivä, jota odotan jo innolla! Toivottavasti tykkäsitte postauksesta :) Ps, mikäli et ole vielä äänestänyt suosikkiasi kilpailussa, pääset äänestämään tästä linkistä: http://v.taplause.com/ :)
7 kommenttia on "Kiertueen ensimmäinen muotinäytös"
 1. Oi ihana Jenna♥ Oli kyllä ihana viikonloppu!

  VastaaPoista
 2. Ihana meikki kyllä, wau bjuuti! <3

  VastaaPoista
 3. Anonyymi5/17/2015

  Enemmän tämmösiä kasvokuvia!!! Tosi upeita :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa että ihmiset uskoo itseensä. Te joiden blogejan luen aktiivisesti saitta minut bloggaamaan. Olen miettinyt sitä pitkään, mutta teidän avullanne sain aloitettua ! Tsemppiä kisoihin ! :)

  VastaaPoista
 5. todella kauniita kuvia ja mitkä hiukset sulla on!!<3

  VastaaPoista
 6. On kyllä todella onnistunut meikki ! :)<3 Kiva lukea tästä kiertueesta :P

  VastaaPoista
 7. Näytät tosi kauniilta. :)

  VastaaPoista