BY. JENNA JULIET

Ensimmäinen kesäinen asu

Ensimmäiset kesäiset kuvat on saapuneet blogiin! Oman kaupungin missikiertueen hälinä on pikkuhiljaa lopuillaan ja olen päässyt palaamaan arkeen normaalisti ja blogin pariin. Lauantaina juhlitaan valmistujaisia ja olen itse menossa ystävieni juhliin ja illalla viihteelle Tampereen yöhön. Jos et ole vielä varma minne suunnata Tampereella juhlimaan illasta, niin olen itse suuntaamassa Miamiin, joten tervetuloa paikan päälle viettämään iltaa ja tietysti tutustumaan uusiin ihmisiin.

Kesällä on tiedossa paljon tapahtumia Tampereen yössä, joten blogiin tulee varmasti päivittelyä tulevista tapahtumista ja blogin Facebook sivulle. Ensimmäinen kesäinen asukokonaisuuteni sopii mainiosti kesäillan viettoon ja myös festareille. Valkoinen rento pitsipaita farkkushortsien kera on mainio asukokonaisuus moneen tilaisuuteen, joten se tulee varmasti näkymään kesällä mun päälläni. Korkokenkä ihmisenä löysin pari viikkoa sitten Spiritstoresta juuri oikeanlaiset kengät itselleni kesäksi. Ne on pehmeät ja pitkät korkokengät, joilla pystyy kävellä useitakin tunteja. Suosittelen siis käymään tutustumassa Spiritstoren valikoimaan. Kyseiset kengät maksoivat vaan 4,90e alennettuna Spiritstoressa. :)

Kollaasit4

Kollaasit3
Pitsipaita Seppälästä!

Pictures20

Mitä mieltä olette ensimmäisestä kesäisestä asukokonaisuudesta?♥


12 kommenttia on "Ensimmäinen kesäinen asu"
 1. ompas ihana asu ja ihana sä ♥

  http://tthekidult.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana!♥ Oispa jo kunnon kesä...

  VastaaPoista
 3. Anonyymi5/27/2015

  Kiva oranssi iho :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johtuu kontrastista ja salamasta..:D

   Poista
 4. tosi ihana asu! :) niin kesäinen<3

  VastaaPoista
 5. Ihanan kesäinen asu. Onko siellä oikeesti jo noin lämmin? Mä puen vieläki täällä paksua takkia päälle, yyyhh :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Täällä vaihtelee vähä väliä sää kieltämättä :) Eilen esimerkiksi oli tosi lämmin, mutta nyt taivas on ihan tumma ja ulkona on viileempi :D

   Poista