BY. JENNA JULIET

Viikonloppu Helsingissä!

Lähdettiin porukalla Helsinkiin perjantaina juhlistamaan Beta Housen avajaisia, missä toimin promoottorina. Takanapäin on monen viikon mainostus urakka, mutta se todellakin palkittiin perjantaina Helsingin yössä Teatteri Forumilla mahtavassa seurassa & upeessa menossa. Asukokonaisuutena toimi ihana musta mekko, valkoinen jakku & nahkatakki. Saavuimme Teatteri Forumille 22 jälkeen ja päästyämme sisään vastassa odotti vip-alue, mikä oli varattu promoottoreille ja aveceille. Tarjolla oli ihanan makeeta boolia, jota tietysti piti heti ensimmäisenä maistaa! Beta Housen bileiden teemana oli salaperäisyys, sillä paikan päälle saavuttiin maskien kera. Musiikki oli kohdillaan koko illan ja ihana Janely esiintyi myös yleisölle. Tutustuttiin heti Janelyn esiintymisen jälkeen backstagella ja tultiin niin hyvin juttuun! Tutustuin myös moniin uusiin mahtaviin ihmisiin ja siitä saan vaan kiittää Beta Housen järjestäjiä. Mahtava viikonloppu takana! 

Mulla on ensiviikolla blogissa tiedossa kahden asukokonaisuuden esittelyä ja uskon, että te muutamat olette jo instagramista huomanneet mistä toisesta asukokonaisuudesta saattaa olla kyse..;) Pysykää kuulolla!


♥ Love, Jenna.

4 kommenttia on "Viikonloppu Helsingissä!"
 1. Uusia asuja odotellessa ! :><3

  VastaaPoista
 2. Asuja odotellessa!♥ Mä oisin niin tahtonut olla tuolla :(

  VastaaPoista
 3. Anonyymi4/27/2015

  Kuka toi janely on ?:)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi5/06/2015

  Hei, vieläkö sulla on käytössä chloes pidennykset? Mitä oot tykännyt ja onko pysynyt hyvässä kunnossa?:) itsellä olis just ajankohtaista tilata uudet pidennykset, niin ois kiva kuulla miten on käytössä kestäneet:)

  VastaaPoista