BY. JENNA JULIET

Juhlantäyteinen viikonloppu

Torstaina suuntasimme Miamin & Skålin 4v synttäribileisiin promoporukan kanssa. Mulla on nyt rankka treenikuukausi takanapäin, joten päätin ottaa pääsiäisen rennommissa merkeissä ja juhlia kavereiden kanssa. Meillä oli torstai iltana vastassa oma varattu pöytä tarjoilujen kera. Torstai ilta meni tutustuessa uusiin ihmisiin, hyvässä menossa & huikeessa porukassa!

Perjantaina oli tiedossa Tampereen yössä tutuksi tullut Red X Cup tapahtuma Miamissa & Skålissa. Kokoonnuttiin kavereiden kanssa jo alkuillasta kaupungissa ja lähdettiin kymmenen aikoihin kohti Miamia. Vietettiin Red X Cupeja tällä kertaa Skålin puolella, sillä mä oon itse tykästynyt täysin kyseiseen paikkaan, sillä siellä on mun ja mun kavereiden tyylistä meininkiä ja musiikkia koko ilta. Koko viikonloppu meni mahtavissa meiningeissä ja tutustuin aivan ihaniin ja mahtaviin ihmisiin! :) Ensiviikonloppuna suuntana on Helsingin yö ja sitä seuraavana, joten menoja on tiedossa! Rentouttavaa sunnuntaita jokaiselle lukijalle♥

♥ Love, Jenna.
8 kommenttia on "Juhlantäyteinen viikonloppu"
 1. Anonyymi4/05/2015

  sanni nurminen? hehe se kuuluisa baari misu.. ja h.... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tulit tänne haukkumaan mun parasta ystävääni, voit samantien poistua blogistani kokonaan. En hyväksy minkäänlaista vittuilua tai haukkumista ystäviäni kohtaan.

   Poista
 2. Anonyymi4/05/2015

  Anteeksi jo näin alkuun, en halua loukata kysymykselläni, mutta mua vaan kiinnostaa. Miten ihmeessä jaksat juoda alkoholia noin usein ja eikö se ole aika epäterveellistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hetkonen.. En juo todellakaan usein alkoholia. Mullahan oli juuri treenin täyteinen kuukausi ja jos joskus nykyään juon, otan sen muutaman drinksun. Olin itseasiassa kaksi viime viikonloppua selvinpäin baarissa :)

   Poista
 3. Anonyymi4/05/2015

  Ihanan kuuloista tuon sinu pääsiäisesi! (:

  VastaaPoista
 4. Anonyymi4/06/2015

  Hei minkä makusta toi uus lonkero on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusia lonkeroita on aika paljon, joten mitä tarkoitat? ^^

   Poista