BY. JENNA JULIET

Viikonlopun kuulumisia & naistenpäivän kiharat

Moikka♥ Viikonlopusta on selvitty ja arki on taas edessä. Lauantaina olimme ystävien kanssa Red X Cup tapahtumassa Tampereen Miamissa, minne oli kerääntynyt ennätysmäärä ihmisiä. Paikka oli koko illan aivan tukossa, mutta mun mielestä oli ihan mahtavaa nähdä kuinka hyvin oltii promojen kanssa hoidettu homma kotiin. Red X Cup bileet on ennen näkemättömät, joissa yhdistyy amerikkalainen opiskelijaunelma ja suomalainen juomakulttuuri. Punaisella mukilla saa juoman aina edulliseen hintaan, eli sitä kannattaa pitää koko illan mukana matkassa. Red X Cupeilla alkuillasta on aina tiedossa Beer Pong kisaa myös! Olin itse koko illan selvinpäin, mutta mulla oli ihan mahtavaa. Oon ihan kääntynyt tähän puoleen, että ilman alkoholiakin voi olla hauskaa, jopa parempaa! 

Sunnuntaina vietin ystäväni kanssa naistenpäivää, sillä olen ollut jo parin vuoden ajan sinkkuna. Olen luonteeltani sen tyyppinen ihminen, että viihdyn paremmin ystävien kanssa tai yksin. Mulla ei oo koskaan ollut tarvetta parisuhteeseen, mutta sekin voi tietysti johtua siitä, että mun eteen ei oo vielä tullut sellaista ihmistä kenen kanssa haluan viettää loppuelämäni. Nuorena naisena on tietysti hyvä katsella ihan rauhassa ja tehdä päätöksiä sitten kun siltä tuntuu.

Tuttavani teki mulle aivan ihastuttavat kiharat viikonloppuna. Moni lukija kiinnostui myös kuulemaan Chloesin klipsipidennyksistä lisää ja myös sen, että kuinka hyvin ne ovat säilyneet yli kuukauden käytön jälkeen. Kuvasta huomaa, että pidennykset ovat pysyneet hyväkuntoisina, paksuina ja pitkinä vaikka ne ovatkin olleet minulla kovassa käytössä kuukauden ajan. Mulla ei ole tullut mieleen mitään pahaa sanottavaa kyseisistä klipsipidennyksistä, sillä ne ovat kestäneet mm. hopeeshampoo pesua, suoristamista & kihartamista todella hyvin. Muutama lukija olikin jo tilaillut kyseiset klipsipidennykset ja pari ihmistä laitto mulle viestiäkin ja kiitokset suosittelusta! On ollut mukava kuulla, että olette olleet tyytyväisiä kyseisiin klipsipidennyksiin. Mulla on takana todella mukava & rento viikonloppu, joten nyt on hyvä taas palata treenin pariin ja vetästä lenkkarit jalkaan. Mahtavaa viikkoa kaikille! :)

♥ Love, Jenna.
17 kommenttia on "Viikonlopun kuulumisia & naistenpäivän kiharat"
 1. Kiva kuulla noista pidennyksistä hyvää, koska tilasin itselleni joskus tossa 3 viikkoa sitten samat clipsit! :D Niistä oli vaan se vaalein sävy loppu niin odottelen tässä nyt vielä pari viikkoa jos vaikka sais ne jo.. Aikamoisen kiharapään ne on susta saaneet <3_<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sieltäkin suunnasta on lähtenyt tilaus vetämään! Suosittelen näitä kyllä ehdottomasti jokaiselle :)

   Poista
 2. Anonyymi3/09/2015

  Mistä ne sun beigen väriset housut on mis on edessä vetoketjut?:) Huomasin yhessä uudessa ig kuvassas ja ihastuin!

  VastaaPoista
 3. Oi mahtava tukka!

  VastaaPoista
 4. Ihanat kiharat ! :) Kivaa viikkoa sullekin ! <3

  VastaaPoista
 5. Ui mitkä kiharat♥

  VastaaPoista
 6. Ihanat kiharat! ♥

  VastaaPoista
 7. Anonyymi3/11/2015

  Böö! Mitä meinaat nyt tulevana vklp :) ?

  VastaaPoista
 8. Anonyymi4/13/2015

  tässäki näkyy selvästi että tekotukka on...

  VastaaPoista