BY. JENNA JULIET

Viikonloppuni kollaasilla

Huomenta♥ Miten teidän viikonloppunne sujui? Itse pidin rennon perjantain & lauantain, sillä enskuussa on paljon menoja tiedossa.

Aloitimme Red X Cup tapahtuman mainostamisen tänä perjantaina, sillä flyerit saapuivat meille promoottoreille arvottavaksi ja jaettavaksi. Mikäli jotain lukijaa kiinnostaa Red X Cup tapahtuma niin kannattaa käydä ehdottomasti osallistumassa kaikkiin mahdollisiin instagram kisoihin, mitä toteutamme promoporukalla. Mikäli arpaonni ei osu kohdalle, niin flyerin voi myös ostaa meiltä todella edulliseen hintaan.Tapahtuma on 3.4 Tampereen Miamissa & Skålissa, eli tervetuloa tutustumaan kauempaakin Tampereen yöelämään! 


1. Välillä saa herkutella.. ;-) Ben & Jerry's jäätelöt ovat ehdottomasti mun suosikki jäätelöitä. Niin herkullista ja hyvää! 

2. Boyfriend farkuista on tulleet mun suosikki farkut, sillä ne ovat ihanan rennot päällä. Ne sopivat täydellisesti mun arkipukeutumiseen!

3. Suunniteltiin S:n kanssa meidän enskuun reissua ja tietysti mietittiin yhdessä mitkä ja minkälaiset mekot puettais yöhön päälle. Mä tulin siihen ratkasuun, että glittermekko ois mahtavaa vetästä päälle ensimmäistä kertaa tapahtumaan! 

4. Red X Cup flyerit saapuivat kotiin.

♥ Love, Jenna.
10 kommenttia on "Viikonloppuni kollaasilla"
 1. Heitin siulle ja 10 muulle kysymyshaasteen blogiini! :)
  -> http://muusamarias.blogspot.fi/2015/03/kysymys-haaste.html

  VastaaPoista
 2. Oooo mä haluun nähdä kuvaa koko glittermekosta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa mulla on kyseisestä glittermekosta jo postaus blogissa + instagramissa myös kuvia! ;)♥

   Poista
 3. Löysin blogisi facebookin kautta ja tykästyin heti. Liityin lukemaan niin varmasti jatkossa näät mun kommentoimassa sun postauksia.
  Mut haastettiin kiertohaasteeseen ja sä oot yks mun haastetuista! Lisätietoa ja kysymykset mun blogista. Ihanaa aurinkoista sunnuntaita ja alkavaa viikkoa sulle :)
  http://monakirjoittaablogia.blogspot.fi/2015/03/the-liebster-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ja tervetuloa! :)

   Poista
 4. Anonyymi3/23/2015

  Saako noilla flyereilla jotai etuja vai miks vitus joku ton ostais :D ? Noitahan jaetaa aina ilmaseks ku saamissani flyereissa on ainaki vaa ollu bileiden ja paikan nimi ja esiintyjä jos on :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa ilmasen sisäänpääsyn, eli ei tarvitse maksaa 5-7 euron sisäänpääsymaksua. Promoottorina niitä voi jakaa, arpoa tai myydä halutessa.

   Poista
 5. Kaunis tuo mekko :) Tuon tyyliset farkut on lemppareina täälläkin ! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nani! Mäkin tykkään kyseisistä farkuista :)<3

   Poista