BY. JENNA JULIET

Vaaleiden hiusten pelastaja

Redken tuotteet ovat minulle ennestään tuttuja. Redkenin shampoolla & sävytteellä vaaleat hiukset pysyvät hohtokkaina ja ennenkaikkea super vaaleina. Bangerhead halusi laittaa minulle testattavaksi ja kerrottavaksi tuotteet blogiin. Kerron tänään lyhyesti tuotteista alkuun ja kokemukseni Redkenistä. Mikäli haluatte, että teen erillisen postauksen missä näkyy lopputulos hiuksissa tuotteiden käytön jälkeen, vinkatkaa kommenttiboksissa! Teen mielelläni hiustenhoitoon liittyviä postauksia blogissa.

IMG_5911

Redken Blonde Idol Custom-Tone on tarkoitettu tuomaan lähinnä lämpöä & kirkkautta vaaleisiin hiuksiin. Tuote sopii mainiosti vaaleille hiuksille, mutta jos hiukset ovat super platinat niin kannattaa kokeilla Redkenin toista sävytettä. Kyseisessä tuotteessa on kaksi tuotetta samassa (valkoinen & keltainen kuten huomaatte purkista) ja numeroiden mukasesti voi päättää paljonko tuotetta ottaa purkista. Valkoinen puoli on lähinnä tavallinen hoitoaine ja keltainen taittava sävyte. Mikäli tuote kiinnostaa testattavaksi itsellesi, klikkaa tästä: Redken Blonde Icol Custom-Tone.

IMG_5913

Redken shampoolla pidät vaaleat hiukset päivittäin hohtavina, paksuina ja näyttävinä. Tuotetta on riittoisasti yhdessä pullossa ja se myös vaahtoaa hyvin hiuksissa, joten pieni annos riittää mahtavasti yhteen hiustenpesu kertaan! Kuivattua hiukset shampoo pesun jälkeen lopputulos on joka kerta todella hyvä. Aikanaan oma mummu ehdotti mulle tuotetta testattavaksi, sillä hän on hiustenhoidon ekspertti ja siitä lähtien olen tykännyt kyseisestä shampoosta. Mikäli tuote kiinnostaa testattavaksi itsellesi, klikkaa tästä: Redken Blonde Idol Shampoo.

IMG_5915

Sain myös testattavaksi On the Beach merisuolavesisuihkeen, joka tekee täydellinen beach-lookin. Kerron tuotteesta paremmin lisää kun olen käyttänyt sitä monta kertaa.

Bangerheadilla on tällä hetkellä -20% alennus hiustenhoitotuotteista, joten kannattaa ehdottomasti käydä kurkistamassa jos löydät itsellesi jonkun uuden hiustenhoito tuotteen! Postaus on toteutettu yhdessä Bangerheadin kanssa. Blogissani on myös käynnissä Bangerheadin arvonta, johon pääset osallistumaan tästä linkistä: http://jeannays.blogspot.fi/2015/03/bangerhead-arvonta.html.

♥ Love, Jenna.
7 kommenttia on "Vaaleiden hiusten pelastaja"
 1. Redkenin tuotteet on kyllä hyviä laadultaan ! Se toinen jossa on sinistä ja hoitoa on kuulemma myös älyttömän hyvä ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I agree! Siitäkin oon kuullut positiivista palautetta :)

   Poista
 2. Tää oli mielenkiintonen postaus, koska en oo kuullutkaan noista Redkenin tuotteista aikaisemmin! Kuinka edes oon voinut välttyä, koska vaaleat hiukset kuitenkin omistan.. :D Mielelläni kyllä luen tuloksistakin, jos jaksat kirjoitella! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä kokeilemaan! :)

   Poista
 3. Mä tykkään kanssa tosi paljon redkenin tuotteista, noi kyseiset tuotteet hiuksille on kyllä tosi hyviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep mäkin tykkään! Super hyviä :)

   Poista
 4. I use the the same shampoo and I love it, great choice, dear. ^^
  New post is online...

  VastaaPoista