BY. JENNA JULIET

Sunnuntain asua

Sunnuntai, se ihana lepopäivä. Mulle sunnuntait tietää aina elokuvan katselua, lepäämistä, hyvää & terveellistä ruokaa ja virkistävän iltalenkin. Olen taas innostunut kuvailemaan asuja ja tämän päivän asuni on rento, mutta tyylikäs. Se sopii mun mielestä mainiosti leffaan tai kahville, mikäli lähtee sunnuntaisin kaupunkiin. Mitä teidän sunnuntaihin sisältyy?♥

Asua11


Asua22


Asua44


Asua88

Mitä mieltä olette asusta?♥


♥ Love, Jenna.
20 kommenttia on "Sunnuntain asua"
 1. Anonyymi2/15/2015

  Voisitko sä tulevaisuudessa harkita näiden kuvien rajaamista?:) Harmittaa kun pitää aina kauheesti zoomailla asukuvia että niistä saa jotain selvää, kun kuvan reunoilla on noin paljon kaikkea muuta.. Ois kiva jos voisit rajata ylimääräiset pois! Muuten kivoja kuvia:) ��ja imo, oot kauniimpi ilman noita piirrettyjä kulmakarvoja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy katsoa. Ymmärrät myös varmaan, että ihan jokaikistä lukijaa en voi miellyttää, mutta teen kyllä parhaani ja panostan blogini kuviin! :)

   Poista
  2. Anonyymi2/15/2015

   Niin, se ei vaan kauheen iso homma oo, ja heti tulisi paljon viimeistellymmän ja ammattilaisemman oloinen postaus, kun kuviin panostetaan eikä ne näytä aivan suoraan digikamerasta poimituilta:)

   Poista
  3. Anonyymi2/16/2015

   Mun mielestä nää kuvat vaikuttaa juuri sopivan "kotikutoisille". Ei aina tarvitsekaan vaikuttaa mahdollisimman ammattimaiselta. Sopii hyvin tähän postauksen tunnelmaan. :) Silleen ennen lähtöä napattu parit kuvat ihan rennolla meiningillä!

   Plus mieluummin itse katson näitä kuvia, kuin rakeisia rajattuja kuvia.

   Poista
 2. Anonyymi2/15/2015

  Ihanat housut! Mistä mahtaa ol? :)

  VastaaPoista
 3. Kiva laukku ja takki ! :)

  VastaaPoista
 4. Sä näytät kyllä upeelta asussa kun asussa mutta onhan tää nyt upee! ♥_♥

  VastaaPoista
 5. Ihansti oot ydistänyt mukavat housut nahkatakin kanssa <3

  VastaaPoista
 6. Anonyymi2/16/2015

  Sulla on kyllä Jenna tosi hyvä tyylitaju! Ihan pakko myöntää :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi2/16/2015

  Ootko lihonut?:o sun jalat ja naama pyöreemmäs kunnos. Ns.hiilarinaama

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huhhuijaa.. :D Mulla on luonnostaan pyöreät kasvot ja ei, en ole lihonut. Päinvastoin olen tiputtanut jo uudella ruokavaliollani ja treenillä kilon :)

   Poista
 8. Ihana kokonaisuus :) sulla on kyllä koukuttava blogi, selasin kerralla ties kuinka monta postausta taaksepäin ;D jään seurailemaan!

  VastaaPoista