BY. JENNA JULIET

Care & Glamour shampoo ja hoitoaine!

Vahingoittuneet, katkeilevat, kuivat ja veltot hiukset. Kukaan ei varmasti halua sellaisia itselleen. Omat hiukseni kärsivät aikanaan katkeilusta ja olivat kuivat hopeeshampon käyttämisen myötä. Oikeenlaisilla shampoilla ja hoitoaineilla sain niistä kiiltävät, paksut ja näyttävät. Care & Glamour shampoo ja hoitoaine tekevät hiuksista upean näköiset joka pesukerran jälkeen. Hoitoainetta voi myös käyttää hiustenpidennyksiin. Care & Glamour tuotteet löydät Kampaamokaupan nettisivuilta.

Postaus on toteutetty yhdessä Kampaamokauppa.com kanssa.

Shampoo
Care & Glamour shampoo  on uudelleen rakentava shampoo. Se sisältää kollageeniä & hedelmävitamiineja, jotka ravitsevat ja antavat hiuksille uudenlaista elinvoimaa.
Käyttö: Levitä kosteisiin hiuksiin hellästi hieroen, anna vaikuttaa 2 min ja huuhtele lämpimällä vedellä.

Hhiukset

Tältä hiukseni näyttivät pesun ja kuivaamisen jälkeen! Upea lopputulos :)

Hoitoaine
Care & Glamour hoitoaine uudelleen rakentaa hiusta. Se sisältää myös kollageeniä ja hedelmävitamiineja. Sopii mainiosti vahingoituneille hiuksille!
Käyttö: Levitä kosteisiin hiuksiin hellästi hieroen shampoon pesun jälkeen. Anna vaikuttaa 2 min ja huuhtele.

Hhiukset3

Hiustenpidennykset hoitoaineen jälkeen! Kiiltävät ja pehmeät :)

♥ Love, Jenna.


6 kommenttia on "Care & Glamour shampoo ja hoitoaine!"
 1. Anonyymi2/04/2015

  Sullahan on nykyään kaikki postaukset pelkkää mainosta ja yhteistyötä. Tosi kökköä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä on tosi ikävää, että teidän huomionne kiinnittyy nykyään silloin vaan blogiini kun täällä on yhteistyöpostaus. Juuri muutama päivä sitten tein postauksen Helsingin reissustani, mikä ei ollut yhteistyöpostaus. Kannattaisi seurailla enemmän blogiani, eikä tulla joka kerta valittamaan kun täällä on yhteistyöpostaus..:)

   Poista
  2. Anonyymi2/04/2015

   Kyllä mä seurailen ihan aktiivisesti ja oon nähnyt kaikki postauksesi ja lukenut. Sitä vaan, että edelliset kolme postausta on yhteistyöpostauksia! Niin, ja ihan ensimmäistä kertaa asiasta huomautin.. Että en kyllä joka kerta oo tullu valittamaan :)

   Poista
 2. Anonyymi2/04/2015

  Tilaatko ikinä mistään muualta kuin yhteistyökumppaneiltasi? Vai otat vain ilmaiset jutut? Mitä muita käytät? Sulla on ihana tyyli mutta noi house of brandon, hecsecret yms on vaan täynnä niin kauheeta massa kamaa :/ olisko muita hyviä kauppoja kun nää mistä saat ilmatteeks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaan tietysti ja ostan ihan kaupungin vaatekaupoista :) Mulla on lähiaikoina esim. postausta uusista Gina Tricotin farkuista heti kun saan tuttavani kuvaus apuun! Mun mielestä House of Brandonilla ja Hersecretillä on kivoja vaatteita :)

   Poista
 3. Anonyymi2/04/2015

  Minulla on teippipidennykset,pitää varmaan kokeilla näitä tuotteita seuraavaksi! :) ps.oot ihana :) <3

  VastaaPoista